Äntligen helg igen!

2012-03-30 / 16:42:23
Denna veckan har varit så seg och jobbig då jag varit såå trött! Somnat i soffan en stund varje dag efter jobbet för att jag varit helt slut och trött! Sommartiden?, vårtrött?, mycket med allt och lite till har gjort mig så trött! Fått ett jobbigt besked denna vecka, och fått ett väldigt positivt besked denna veckan, fått ont i magen och jätte trött så jag säger verkligen, Äntligen helg igen!!! Nu blir det ett varmt bad sen god mat, snask framför tv;n med ett av mina favvo program som börjar i kväll, Lets Dance. Sen kommer jag säkert somna till på soffan ikväll igen. Trevlig helg på er!


/Fridas Vardag

Vårtecken!!!

2012-03-27 / 18:56:31
I dag  har det varit SOMMARvärme ute! Så ute hela dagen lång på jobbet och efter jobbet la jag mig och läste på balkongen i solen, härligt! Sen tog jag en promenad i det härliga vädret och såg massa härliga vårtecken! Vilken härlig dag med strålande sol och värme! Men trots sommaritd, vårvärme, massa solenergi så blir man allt bra sliten, så soffan om kvällarna är allt bra gött!







/Fridas Vardag

Ny vecka och våren fortsätter!

2012-03-26 / 15:00:34

Ny vecka är här och våren, värmen och solen verkar hålla i sig! Skönt! Fast i morse var det kallt igen men sen fram på dagen kommer värmen och solen, precis som det ska vara en vårdag! Jobb hela veckan lång och jag längtar mer och mer till påsk och några dagar ledigt extra. OCH min kära sambo kommer hem nästa vecka! ;)
Annars känner jag mig sliten, trött och seg så nu efter dagen på jobbet ska jag faktiskt, trots solen lägga mig i soffan redan nu och se på tv.. orkar inge mer än så nu känner jag, omställningen av tiden känns i hela kroppen..

/Fridas Vardag

Härligt vårväder, sommartid och våffeldagen!

2012-03-25 / 19:05:05

I morse när jag vaknade och tittade på väckarklockan så var den 8 men klockan på min iphone var 9!!? Sommartid inföll ju i natt så det var dags att ställa om alla klockor till sommartid! ;) hm, hur ska man kunna somna i kväll då...kommer nog känna av tidsomställningen i kväll och i morgon..
I går träffade jag min bror och hans två döttrar och det är ju verkligen inte ofta tyvärr, så det var kul att träffa små tjejerna! Vi var hos mamma och jag lekte med Hanna som är stora tjejen nu och lilla Tilda som oxå börjar bli stor nu! Sen skulle Tilda sova så jag och mamma tog med Hanna till M-skogen och tittade på djuren och gungade! Även jag gungade och det är ju inte varje dag! ;)
Strålande sol, varmt och riktigt fint vårväder har det ju varit hela helgen så det har varit så härligt och gett massa energi! Jag och mamma tog en härlig cykeltur och våren är verkligen här nu, såg även små "tussilagoblommor" och jag köpte påskliljor att ha på balkongen.
På kvällen unnande jag mig goda "revbensspjäll" som jag käkade framför en bra film. I dag har jag läst massa i min "braiga" bok och solat på balkongen. Va hos mamma en sväng och fick "Våfflor" till lunch, MUMS! Det är ju ett måste på våffeldagen tycker jag! Men en gång per år räcker med våfflor då det är så mättande. 
I eftermiddag trots strålande sol har jag städat, städat och städat.. tråkigt men ett måste! Nu blir det soffan och ladda upp inför kommande jobbvecka! Längtar efter min sambo E nu! Men OM en vecka och några dagar kommer han hem! ♥







 
/Fridas Vardag

Äntligen helg och underbara sol!

2012-03-23 / 17:49:43

Äntligen helg säger jag även denna fredagen! Efter jobbet satte jag mig på balkongen igen med en ny skvaller tidning och njöt av att helgen är här och den underbara solen! Åh vilket skönt väder vi har och man bara måste vara ute om dagarna. Men nu har jag stängt balkongen och precis tagit mig ett varmt, avslappnande bad, skönt! I kväll blir det inte många knop, det blir lite mat, en bra ny film, dippa och grönsaker. Säkert en tidig kväll då jag garanterat somnar till i soffan sen framför filmen! ;) Hoppas på massa sol denna lugna helg, min "braiga" bok på balkongen och ta dagen som den kommer! Det behöver jag nu känner jag då hela jag känns sliten och trött.. Äntligen helg och trevlig helg på er!


SAKNAR så klart min kära sambo E här hemma..

/Fridas Vardag

Vårvärme/Sommarvärme!

2012-03-22 / 18:03:15
I dag har det varit så varmt, soligt och härligt så våren nästan övergått i Sommarvärme i dag! Efter jobbet satt jag länge på balkongen, läste en bok och åt en glass! I bland är livet bra härligt! ;)

/Fridas Vardag

VÅREN är HÄR!!!

2012-03-21 / 19:22:27
Denna veckan har VÅREN kommit!!! Nu fortsätter värmen och solen att lysa och nu är våren verkligen här! I dag har det nästan varit sommarvärme till och med, så efter jobbet satt jag på balkongen i solväggen och läste i t-shirt! ;) Men trots värme och massa SOL är jag så trött!!! Vårtrötthet finns det nått sånt eller ?! Visst det har varit mycket på jobbet också och full rulle om helgerna, men jag gör inget annat än vilar i soffan om kvällarna efter en dag på jobbet tycker jag. I går hade jag stängning till 18 och i dag öppnade jag förskolan och började 6.30, så då blir jag sliten men jag är ändå tröttare än vanligt. Måste ta mera långpromenader och försöka få tillbaka energin. Sen har jag haft huvudvärk i några dagar och känner mig varm och hängig av och till, så har "gått" på panodil nu två dagar.. MEN solen är här, värmen är här och härliga VÅREN är här så jag ska inte klaga, utan njuta av dagarna då mitt jobb innebär mycket utevistelse om dagarna i detta härliga väder!




Härligt att värmen är här!

Härligt att SOLEN är här!

Härligt att VÅREN är här!

Men slappa i soffan efter jobbet är ett måste just nu känner jag, då jag känner mig väldigt TRÖTT och sliten!

/Fridas Vardag

Rensat,vänner och sol!

2012-03-18 / 17:31:45
Denna helg har gått i ett samtidigt som jag tagit det lugnt! I fredags kväll såg jag och E på film "tillsammans"! Vi såg båda två på Arne Dahls nya film, samtidigt fast jag hemma och han i kalmar! Japp så kan man också göra och efter tre timmars film en fredagskväll somnade jag gott.. i går när jag vaknade var det värsta skitvädret, mulet och trist. Så jag passade på att RENSA! Rensa bland alla kläder och jag gick igenom alla sommarkläder, provade och rensade. Så det tog hela lördag förmiddag men åh va skönt när det är gjort så bort med alla vinterkläder och fram med vårjackor och gympaskor! Skönt att kunna rensa bort och slänga bort! För att även om jag kom fram till att jag har MYCKET vår/sommarkläder som linnen och shorts, så vet jag att jag kommer garanterat fylla på med massa nytt under våren nu. ;)
Sen åkte jag till min vän Lotta och vi kollade på hockeyn som gick på tv;n, en bra match med ett spännande slut..fast förlust till FBK. Så E var gladast och alla andra besvikna på att FBK förlorade. Fika och massa "törl" blev det så klart under hela matchen!
Sen åkte jag ut till Mia i går kväll och hälsade på henne och kusinerna. Min morbror som bor i Borås var där och hälsade på med sin fru och dotter. Jag har inte sett min lilla kusin Rebecca på två år nästan så hon har hunnit fylla 5 år så stora tjejen och i Theresas mage ligger en bebis, så i september ska Rebecca bli storasyster så det var hon jätte glad för! ;) kul! Vi åt en god middag allihop och sen hade min kusin Sofia gjort en god efterrätt med maräng och grädde. Sen gjorde även jag och Mia chokladpudding, vilket jag älskar! MUMS! Så det var en trevlig eftermiddag och kväll med vänner och släkten!
I dag åkte jag till min vän Anna för en fika, vi satte oss ute i solväggen i över 2 timmar, pratade och skvallrade ! ;) Det riktigt bränner om kinderna nu känner jag!
Åkte förbi min mamma och fick en god middag så det va gött att slippa laga mat själv i dag kände jag.
NU ligger jag raklång på sängen för jag har fått så Jävla ont i ryggen!!? Så det gör ont på ena sidan /typ i skulderbladet/ så det blir nog ryggläge resten av kvällen framför tv:n och vila...



 
/Fridas Vardag

Äntligen helg och ny frisyr!

2012-03-16 / 17:12:14

I morse ringde klockan tidigt då jag öppnade förskolan i dag så en tidig fredags morgon, men det betyder ju också en tidig fredags eftermiddag! Så efter en lugn dag på jobbet så tog jag en tidig helg och den är efterlängtad! Även om inte E är hemma och jag är ensam så har jag varit tröttare än vanligt denna veckan och det har varit full rulle så äntligen helg säger jag! ;) Jag åkte i väg och klippte mig efter jobbet, så skönt när någon tvättar ens hår och ger en massage i hårbotten.. ( kunde lätt ha somnat) sen klippte jag bort deet slitna och jag klippte även upp håret rejält! Så det känns frächt men ovant då det nog blev lite väl kort.. men det växer så fort så! Sen lite fredagsmys i från affären och I DAG ska jag försöka att ha fredagsmys UTAN godis.. måste få bort detta socker sug.. Så dippa och morätter får det bli i kväll! Mums! Sen ska jag faktiskt ha tacos mys på egen hand, det funkar bra det med! Så i kväll blir det tacos och en bra ny "Arne Dahl" film, jag kommer säkert somna till på soffan, som ALLA andra kvällar denna veckan.. Trevlig helg på er!


Lite vår fint här hemma!

Ny film till i kväll!

Blev nöjd men det blev liite för kort!

/Fridas Vardag

För ett år sedan!

2012-03-14 / 21:47:24

I dag, för ett år sedan var jag och E i Australien, i Perth. Och för ett år sedan just i dag var vi ute på en fin ö, bara hade det gött i värmen, i solen, inga måsten och njöt av att bara va! Just i dag är det vardag, jobb och massa måsten, jag är jätte trött och halv sover i soffan efter en dag med full fart.. ja, det är stor skillnad på 14e mars 2011 och den 14e mars 2012! Just nu föredrar jag Australien, Perth, inga måsten, ännu mer sol och ännu mer värme!!! Längtar tillbaka just i dag!


Jag

och min kära E

/Fridas Vardag

En underbar helg med mycket god mat och massa mys!

2012-03-13 / 16:35:45

Nu har E åkt.. min kära sambo har precis satt sig i bilen och åkt mot Kalmar och skolan.. det är alltid lika jobbigt och tomt när han åker.. :( och denna gång tyckte han det var jobbigt att åka eftersom han varit ledig ett tag och fått varit hemma, så ville han hellre gå till ett jobb i morgon och sedan komma hem på kvällen. Men det är bara några månader kvar i skolan för honom och sen flyttar han hem på heltid igen!
Men vi har verkligen haft en kanon bra och härlig helg tillsammans. I lördags fixade vi lite hemma vid och vi hann förbi mamma på en fika en sväng. Sen på lördag eftermiddag åkte vi till våra vänner Johan och Maritha för en helkväll. Ture fyller 1 år om några veckor så vi passade på att fira honom eftersom E var hemma, så han fick ett "hoppdjur" så jag hoppas han kommer gilla det men när han fick presenten var kortet roligare, att bita i! ;) Grabbarna lagade en god middag som bestod av rådjursstek, som var mycket gott! Maritha gjorde en smarrig chokladmousse till efterrätt och jag fixade chips, grönsaker och dippa till Melodifestivalen! En trevlig kväll med massa gott, massa törl, massa skratt och så klart RÄTT låt som vann!!
I söndags sken solen så vi tog en lång härlig promenad på förmiddagen och njöt av solen och att våren är på väg! Sen åkte vi hem till Hoffa och kollade hockeyn, E hejar ju på HV och ALLA andra på FBK så det var ju en bra match, om man håller på FBK! ;) ( får se om E blir gladare i kväll när lagen möts igen!)
Sen direkt till E`s föräldrar på söndagsmiddag, Karin, E´s syster var hemma i helgen och hälsade på, då hon annars bor i London, så det blev massa god mat och prat med familj och släkt! I söndagskväll somnade vi gott efter en helg full av god mat, vänner och familj!
I går när jag kom hem från jobbet bjöd min kära sambo mig på lyxmat en vanlig måndag och det var jätte mys framför tv;n med levande ljus, jätte god mat och jag... ja somnade i soffan! Vaknade till efter en timme av att E stod lutad över mig och sa till mig att " du kunde väl i allla fall hålla dig vaken under programmet vi såg tillsammans!" ;) OJ då, jag var visst rätt trött efter en måndag med full rulle på jobbet.. I dag har vi liksom i går varit ute hela dagen på jobbet med barnen och åh vilket skönt väder!!
Jag får Energi både från solen och från min kära E nu, så den energin får jag hålla fast i nu känner jag. Så nu blir det ner i tvättstugan och tvätta, vardag igen men tyvärr utan E igen.. men TACK älskling för flera underbara dagar tillsammans ! ♥


Rådjursstek var mums!

Ture !

/Fridas Vardag

Rätt låt vann!!!

2012-03-10 / 22:03:47

Jag hade rätt!! Loreen vann så klart Melodifestivalen! Helt rätt och rätt låt vann!! Bra jobbat Sverige att vi röstade fram rätt låt i år och att Björn Ranelid kom sist!!

/Fridas Vardag

SUSHI och helg!

2012-03-10 / 09:40:17

I går när jag hade jobbat sent och kom hem efter att ha tagit helg så hade min kära sambo stått i köket under dagen och fixat! Han hade gjort massor av egna Sushibitar! Vi gillar verkligen sushi efter vår långa resa i OZ men inte med rå fisk så att göra egna är ju det bästa för då blir det som i OZ med kyckling, kokt tonfisk, avocado, gurka, Crabfish stick, och räkor. Åh det var verkligen som att vara tillbaka i vårt kära Perth, Fremantle eller på stranden då vi åt massa god sushi. Det blev en mysig fredagskväll med tv, film, massa god sushi/soja och en skål godis så klart! I morse var det äntligen sovmorgon och nu snart blir det frukost på sängen. I dag ska vi njuta av solen samtidigt som vi ska fixa lite smått och gott. I kväll middag med vänner och fira Ture som snart fyller 1 år och självklart Melodifestivalen!! I morgon hockey på tv om E får bestämma ;) sen familjemiddag då E´s syster är hemma från London några dagar, så fullt ös men mys att vara tillsammans!
Trevlig helg på er!



Fick fina tulpaner av E när han kom hem i onsdags!

Så gott med massa SUSHI!

 

 

/Fridas Vardag

Snö igen och HEJA ALLA KVINNOR!

2012-03-08 / 18:08:23
I går när jag kom hem efter jobbet var min kära sambo hemma! ♥ Äntligen!! Jag fick två buketter tulpaner av min älskling! TACK gubben!! Det blev Tacos, massa prat och mys! I morse när jag tittade ut var det massa SNÖ igen!:( Det va inge kul att behöva sopa bort massa snö från bilen i morse, jag vill ju ha VÅR!.. men jag hoppas det försvinner snart! I dag är det ju dagen då alla Kvinnor ska uppmärksammas på alla sätt och vis runt om i Världen! Så Heja Alla Kvinnor!!
Min kära sambo står i köket nu och tillagar en god middag, jag ligger i soffan och slappar framför tv:n, så det är ju precis så det ska vara! ;) Skönt att ha en man som står i köket och Skönt att vara TVÅ!



Inte roligt alls! Jag vill ju ha VÅR!!!

/Fridas Vardag

Glad!!!

2012-03-06 / 21:19:21
I dag känner jag mig glad! Ett bra möte på jobbet, läste en bra bok i solen efter jobbet, de desperata hemmafruarna på tv igen och min älskade sambo kommer hem i morgon! I bland mitt i all vardag, smärta i magen, alla måsten, oro för framtiden och allt knas, så är det rätt skönt att bara få va och att känna sig glad! ;)



Satt på balkongen och njöt av solen och en bra bok!
( JA, balkongen är inte i ordning och tvättad än helt sedan vi flyttade in..men den SKA bli fin)

De desperata hemmafruarna är tillbaka! ;)

Min älskade sambo kommer hem i morgon och vi får några dagar tillsammans!

/Fridas Vardag

Ny vecka och jag känner mig glad!

2012-03-05 / 16:52:01
Ny vecka igen och Måndag... jag känner mig glad! Solen skiner och även om det var kallare i dag så är våren här och smyger fram..Efter jobbet cyklade jag ner på stan för en fika med min vän Elvira, åh de höll på att plocka fram och fixa inför uteserveringarna på stan, så det betyder ju att våren är på gång!! Men i dag fick de bli en fika inne på cafét, det blev massa törl som vanligt och trevligt va de! ;) Nu blir det ett varmt bad tror ja, inte lika varmt ute i dag som sagt.. men solen lyser och det är bara två kvällar kvar ensam, för på onsdag kommer E hem! Åh vad jag längtar efter tid tillsammans med min kära sambo och att bara va! Så jag ser fram emot onsdag kväll, MYS!




Kände för att ta en bild på en glad tjej i dag ! ;)

/Fridas Vardag

En solig helg med många skratt!

2012-03-04 / 15:16:49
I går var det skönt och behövligt att sova ut och få slappa på morgonen, frukost i sängen är helglyx det! Sen åkte jag ut till Mia och hälsade på. Vi satt länge i solväggen och pratade om allt och inget, åt en god lunch tillsammans och bara va. Så som det ska vara en ledig dag! Mår mycket bättre i magen av att göra massa bra och roliga saker känner jag!! Skönt. Sen framåt kvällen åkte jag till min vän Lotta och hälsade på i hennes och H´s nya lägenhet. Jätte fint och frächt med nytt alltså! Vi fixade i ordning lite olika "plockmat" och mums va gött det va! Åt länge och väl så mätta blev vi, kollade på Melodifestivalens andra Chans och skrattade gott åt Sean Banan! Mycket törl och mycket skratt blev det under kvällen, så en mycket trevlig kväll som slutade med att jag fick stå och skrapa rutan på bilen i natt och en trasig baklampa tydligen.
I dag har det varit sol igen fast lite kallare.. mamma kom hit på en kaffe och sen åkte vi ut på shopping tur, Ikea och Bergvik fick de bli. Sen har jag suttit på balkongen och läst men solen värmer inte lika mycket i dag och vinden är kallare så det vänder nog tyvärr och blir vinter igen innan våren är här på riktigt.
Annars blir det bara slappa resten av dagen och i kväll blir det soffan och söndagsfilm, åh om några dagar kommer min kära E hem!! Längtar massor nu efter kvalitets tid med min kära sambo hemma, tillsammans!



Min vän Lotta!

Jag en helt vanlig söndag!

/Fridas Vardag

Äntligen helg och Bio!

2012-03-02 / 21:33:08
I dag har det varit sol och varmt igen så våren känns här nu! Efter jobbet åkte jag till mamma och vi cyklade ner på stan för att gå på Biopremiär! Boken " Nobels Testamente" Av Liza Marklund blir film, och filmen var bra! Väldigt bra tycker jag och även om jag redan läst boken så blev jag sugen på att läsa boken igen. Och sex stycken av Liza`s böcker om Annica Bengtzon kommer att bli film så jag ser fram emot detta år med massa bra Svenska filmer!! Men jag kunde ju inte vänta på dem utan blev så sugen på att läsa alla böckerna som ska bli film. Så de jag inte redan hade, beställde jag häromdagen så nu blir det att läsa Liza Marklund böcker i vår !!! Nu slappar jag i soffan framför tvn. Veckans jobb är över, helgen är äntligen här och efter en bra bio film började helgen kanon bra. Trevlig helg på er!








/Fridas Vardag

1e Mars!

2012-03-01 / 16:34:59
I dag är det den 1e mars och VÅR ute!!! Det är strålande sol och varmt och VÅREN är här! Det kommer säkert att vända tyvärr och bli kallt eller snö igen men just i dag är det VÅR och det är den 1e mars, helt otroligt med 12 plusgrader så tidig vår är det! I dag har vi så klart varit ute mycket på jobbet och när jag åkte hem från jobbet kände jag mig värd en GLASS i vårsolen! ;) Jag köpte mig en kall ramlösa och en god glassbåt som jag sedan åkte hem och mumsa på balkongen i solen. Har suttit i solen på balkongen, lyssnat på musik och slappat i snart 2 timmar och jag är RÖD i ansiktet och det riktigt "bränner" om kinderna, så nu börjar solen bli riktigt varm! Härligt! Nu blir det lite törliga "måste-göra-saker" som plocka in tvätten, diska och greja... För i morgon gör jag en lång dag på jobbet sen blir det snabbt hem, sen i väg på Biopremiär kl 18.00!

I dag har vi haft vår lägenhet och bott här ett halv år! Tiden går så fort och nu längtar jag mer och mer efter sommaren och att E flyttar hem igen på heltid efter att skolan är slut.



Den 1e mars i dag och det har varit 12 plus grader under dagen, tidig vår i år?! härligt!


En kall ramlösa och en GLASS fick de bli i solen i dag!

Klarblå himmel, sol, varmt och blommorna slår ut, det är VÅR!

Solen ger mig energi, glädje och röd färg om kinderna!

/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se