"Ny" Odd Molly kofta och en fin present så där en vanlig måndag!

2011-10-31 / 18:33:26

Ny vecka och den började med en kort arbetsdag! Så kl 14 slutade jag i dag och vid halv 3 fick jag besök av min vän Karin och lilla Julia! Fikamys och massa "törl" och skratt och jag har fått mig en rosa Odd Molly kofta! köpte Karins kofta för en bra peng och jag gillar den jätte mycket redan! sen fick jag en present ;) så där en vanlig måndag! En fin tavla med ett tänkvärt budskap! Tack vännen!! Sen tog vi en lång härlig promenad så Julia somnade gott i vagnen och Karin fick shoppa lite smått och gott! Nu ska jag käka mat sen tvkväll i soffan! Pengarna på bordet är ju i kväll! ;)


Julia leker och busar!

Köpte mig en Rosa Odd Molly kofta av Karin! Den är både fin, mysig och så bekväm på!

Fick mig en fin present, en tavla med ett tänkvärt budskap på!
Tack Karin!!

/Fridas Vardag

En kväll full av Gapskratt!!

2011-10-30 / 17:10:58

I går eftermiddag blev vi bjudna hem till våra vänner Johan och Maritha på middag och det stod älg på menyn! Så efter jag hämtat E från provet åkte vi hem och gjorde oss i ordning och provade ny shoppade kläder! ;) vi skulle stå för efterrätt så vi köpte med oss glass, maränger och tog med blåbär ur frysen ! Mums! Emma, Mårten och lille Vilgot var oxå där så vi alla fixade maten och fick arbetsuppgifter tilldelade av Johan i köket ;) så det var trevligt och skoj! Ture var vaken en stund och vi fick lite bebis Mys innan han somnade gott! Det plingade på dörren två gånger under kvällen och på trappan stod det barn som ropade " bus eller godis"! Så de fick både chips och godis! Det är halloween mys de! ;) Det blev till slut en god tre rätters middag som var mycket ljuvlig och god! Kvällen avslutades med många skratt och gapskratt så tårarna sprutade på oss alla!! :) Johan gjorde ansiktsbyten på oss med sin iphone, någon rolig app han hade och vad vi skrattade!! Tänk själva och ni tar ett kort på ett par och så byter man bara ut ansiktet!! Så kläder, ev skägg, glasögon och örhängen eller långt hår är kvar fast andra ansikten! Haha jag skrattade så jag fick ont i magen! Får absolut inte lägga ut kortet på mig och E här på bloggen för honom, men gud va kul!! En trevlig kväll och ingen huvudvärk alls i dag! Lunch i stugan med E' s föräldrar annars en lugn hemma dag och fixar dag! E har nu åkt mot Kalmar och skolan i morgon och jag ska planera några samlingar på förskolan under veckan som kommer!


Mulet och regn i luften men vacker utsikt ändå från bryggan i stugan!

/Fridas Vardag

Jag är kär i min nya kofta!!!

2011-10-29 / 14:51:36

Jag har varit och shoppat massor på Ikea och kläder på bergvik och jag är kär!!! I min nya kofta från Lindex! Så snygg och så mysig och go på! Nu får gärna höstburret komma! Och det blev några påsar i dag, med tröjor, tunikor, tights och lite smink! Och jag köpte även en påse kläder från Jack and Jones till min älskling! ;) sen har jag varit och hälsar på min gamla " farfar" Kalle och gjort honom glad med ett besök! Känns bra! Och snart ska jag åka upp till graven och tända ljus i lyktan för min pappa. Sen hämta upp E som är klar med provet vid 16! ;) En bra lördag än så länge och bättre bli det! ;)

/Fridas Vardag

Trevlig Halloween!

2011-10-29 / 10:00:34

I dag ser det ut att bli en riktigt fin och solig höstdag! Härligt! Jag var uppe tidigt för att först köra E till Universitetet för att han i dag ska sitta och skriva högskoleprovet! Sen körde jag mamma till tågstationen, då hon skulle på teater i Stockholm. Sen har jag nu kört igång tvättmaskinerna i tvättstugan och ska snart åka ut och trängas med alla andra som fått lön. Jag ska shoppa!!! Först till IKEA och köpa lite små saker och sedan blir det Bergvik och en massa affärer... så i dag är det Frida-egen shopping dag- myys!! =) Sen ska jag hämta upp min kära sambo i eftermiddag och i kväll är det ju Halloween! Ingen fest i år då våra kära vänner Anna och Hoffski befinner sig i Thailand med barnen på semster ( och vi HOPPAS verkligen de slipper undan de värsta av vattenöversvämningarna !!) och kan ha en härlig semester ändå! Så i år skippar vï också maskerad och tokparty och äter en god middag och tar några glas vin hemma i stället och har det mys! Nu öppnar snart affärerna så det är bäst jag sätter fart!

Trevlig Halloween och om det kommer några maskerad och utklädda barn förbi så har jag laddat upp med godis!!

/Fridas Vardag

Lyxmiddag!

2011-10-28 / 19:42:28

Åh va god och lyxig middag jag fick i kväll då av min kära sambo !

/Fridas Vardag

Nu är det dags för fredagsmys!

2011-10-28 / 17:57:53

I dag är det fredag och det är allt bra härligt tycker jag! Det är höstrusk ute och innemys väder och jag har jobbat klart för denna vecka! Min kära E är hemma och i kväll blir det plankstekmys lyxmat! Och idol, film och snask, det är alltså dags för fredagsmys!!! I dag fick jag förresten blommor av en förälder, gulligt! Trevlig helg på er !

/Fridas Vardag

Nallens dag!

2011-10-27 / 06:33:35

I dag är det nallens dag! Så ta fram era gamla nallar och krama om er gamla nalle! Sånt blir man aldrig för gammal för! ;) Att ha kvar barnasinnet är viktigt och härligt! :)

/Fridas Vardag

Tiiidig morgon och fikamys!

2011-10-26 / 18:46:51

Klockan ringde 5.20... I morse då jag hade min första öppning på förskolan i dag, så 6.30 öppnade jag förskolan, så jag somnade nästan själv när jag skulle ha vilan med de små efter lunch.. Helt super trött i dag! Men jag slutade ju å andra sidan tidigt! Så i eftermiddag fick jag besök av min vän Maritha och lille Tureman! fika mys och massa "törl" är alltid trevligt en regnig eftermiddag som denna! Ture premiär smakade smörgåsrån i dag, han tittade lite skreptiskt på kexet först en stund, men sen var det någon som mumsade ;) Nu blir det mat och japp, tv slapp i soffan tro det eller ej! ;) Missa inte Rosabandet galan i kväll och ni som kan, skänk en slant!
Längtade helt plötsligt tillbaka till i somras.. sommaren 2011 var kanon bra den! =)

Kolla in ROSABANDET galan nu på tv3!

/Fridas Vardag

Trevlig resa familjen Håfström/Eriksson!

2011-10-25 / 18:37:31

Snart mycket snart åker Anna, Hoffa och barnen på semester, deras efterlängtade resa till Thailand börjar och jag hoppas de får en underbar semester och härliga veckor med sol, bad, shopping och äventyr! Ha en underbar semester nu och kram på er!

/Fridas Vardag

En helt vanlig dag!

2011-10-25 / 18:32:20

I går var jag hemma och låg sjuk med värsta magsmärtorna och feber :( så jag sov mest hela dagen, mycket vila och mycket te blev det.. Men bättre i dag fast väldigt trött så efter en vanlig dag på jobbet med full rulle blir det nu soffan! Middag och tvslapp, i kväll är det ju desperata hemmafruarna oxå! :)

/Fridas Vardag

Söndags slappar i soffan!

2011-10-23 / 21:38:55

Efter att ha städat och grejat hemma i lägenheten tog jag en härlig promenad i solen, det var små kallt men friskt och alla höst färger är så fina och härliga! Annars har jag mest grejat hemma och letat lite nya rim, ramsor och sånger som jag ska ta med mig till jobbet, inför samlingar med barnen på förskolan ! Nu har jag " hoppat" (?) ;) i min onepiece och " poppat" popcorn och ser en halv kass film och spelar wordfeud !

/Fridas Vardag

En trevlig kväll med mina tonårs kusiner!

2011-10-23 / 13:30:26
I går efter att jag varit hos Karin och lilla Julia åkte jag till Mia och mina kusiner. Nichole, Andre och Moniqe kom dit och hälsade på och de har jag inte träffat på jätte länge! Nichole träffade jag en sväng förra helgen hos Mia men det var trevligt att få en kväll tillsammans och prata. Andre har blivit stora killen och snart, mycket snart tonåring även han! Kul att träffa dem! Träffade givetvis Sofia, Katja och satt en stund uppe och törla hos Robin, hans tjej Emelie och alla hundarna!! Så massa snack och skratt med tonårs kusinerna och god mat blev det oxå efter mycket om och men. Det var huset fullt där som vanligt och Mia gör som vanligt allt utom att sitta still men vi fick lite "egentid" och prata jag och min kära Mia. Men känner jag mig ensam en kväll då E inte är hemma så är det gött att åka ut till Skattkärr och umgås med Mia och kusinerna, då är man aldrig ensam! =) I dag har jag städat och fixat här hemma, lite sånt måste ju oxå hinnas med och jag har även "suttit fast" vid datorn länge och fixat med kort! Gud va kort det blir och jag har lagt i hop en map med kort från i Somras då vi kom hem från vår resa och fram till i dag! Så allt kul vi gjort med vänner och bekanta sedan vi kom hem igen i somras skall framkallas och sättas in i album, kul att kunna titta på korten och inte bara ha dem i datorn tycker jag! Snart blir det en långpromenad då solen tittat fram och kanske hälsa på någon vän el släktning en sväng så här en söndag eftermiddag! Saknar min sambo nu massor, men på torsdag eftermiddag kommer han hem! :) LÄNGTAR!!

Jag älskar detta kort! För här på denna plats vet jag att min kära E är som lyckligast!
/Fridas Vardag

En slappar lördag!

2011-10-22 / 15:04:39

Vädret är kasst i dag och även om det är flera plusgrader ute så tycker jag det är ruggigt ute! Men nu har jag suttit med en STOR te kopp länge och värmt mig och pratat strunt med min vän Karin som jag hälsar på ute i Skattkärr och hennes lilla Julia som käkar majskrokar för fullt! trevlig lördag!

/Fridas Vardag

Idolerna är tillbaka!

2011-10-21 / 21:11:47

I kväll kom idolerna tillbaka och några blivande artister kom fram och till och med några rysningar av bra sång fick jag känna på! Så i kväll säger vi välkomna tillbaka till idolerna!! Förutom den där totalt kassa Emil som nog gått fel för småstjärnorna är nerlagt!..

/Fridas Vardag

Det är dags för fredagsmys!

2011-10-21 / 19:06:10

Nu är det äntligen helg efter en bra dag på jobbet med fredagsfika som tydligen gick hem hos kollegorna! ;) hade stängning i dag och det gick fin fint! Så nu är det dags för fredagsmys! Onepiecen är på och ja sitter i soffan och nu väntar fredagsmys! Saknar min sambo massor som blir kvar i Kalmar även denna helg då han haft sen tenta i dag o tidig lektion på måndag. Så några dagar till utan min älskling :( men helgen ska nog gå ändå med lite besök hos vänner och lite annat skoj! Trevlig helg på er!

/Fridas Vardag

All energi försvann!

2011-10-20 / 17:18:59

Jag hade tänkt åka ut till Ikea och även bergvik en sväng efter jobbet o ta en liten shopping tur men sista timmen på jobbet försvann energin, ändå kom solen fram när vi var ute på gården men nej, jag åkte förbi netto sen hem.. Nu ligger jag under täcket, fryser, trött och slut på energi, ska se om en ny skvaller tidning och choklad hjälper men det kommer bli en lugn kväll..

/Fridas Vardag

Jag längtar tillbaka och ofta...

2011-10-19 / 22:16:56
Vår livs resa var en resa jag alltid kommer att bära med mig, minnas och längta tillbaka till och under vår resa har jag lärt mig nya saker, upplevt nya saker och kom tillbaka hem med massor av minnen, erfarenheter och upplevelser! Men jag längtar inte tillbaka så mycket till själva resandet (visst att se massa nytt och nya ställen och länder ) men inte just det att åka runt, flytta runt och bo i en väska.. Visst det gick bra och det funkade kanon bra men jag vill ju helst ha en bas, en utgångspunkt, ett hem! Men det jag längtar tillbaka till är landet Australinen, OZ och Perth! Jag trivdes och mådde bra i värmen i Perth och på beachen på scarborough beach och vardagen i staden Fremantle! Jag skulle lätt kunna bo i Fremantle, förorten/kuststaden till Perth och där mådde jag verkligen bra! Så mitt i all vardag här hemma så längtar jag ofta och mer och mer tillbaka till Fremantle och livet vi levde där under 2 månader, under en tid på vår långa resa i Oz och andra ställen och länder. Ja, jag skulle mer än gärna åka tillbaka till Perth och Fremantle och jag skulle faktiskt kunna bo där.. jag längtar tillbaka....!!

Underbara staden Perth och vardagen i staden..

MÅNGA slappdagar på stranden vid havet i Scarborough var underbart..

även rastlösheten på beachen kan jag sakna..

utsikten från vår 2a, balkongen som vi bodde i under vår tid i Fremantle.. vardagen och det softa där.. då mådde jag som bäst!
/Fridas Vardag

Jag kan verkligen inte baka!!

2011-10-19 / 21:12:38

Det är bevisat, jag kan verkligen inte baka! Inte ens "enkla" muffins! :( det rinner över ur formarna, de blir degiga och ser inte smakliga ut alls! Hur svårt ska det vara att baka blåbärsmuffins!? Men nej de blev inte bra..:( jag ska stå för fredagsfika på förskolan på fre... Det är min tur och som det känns nu får jag köpa fika..!;) kan verkligen inte baka!

/Fridas Vardag

En riktig goding!

2011-10-18 / 18:50:38

I dag efter jobbet åkte jag till min vän Maritha på en eftermiddags fika och lille Ture är allt en riktig goding! Och han växer och sitter nu helt själv! :) man blir så glad av att se och träffa lille Tureman! Och hans föräldrar oxå givetvis ;) I kväll är det de desperata hemmafruarna klockan 21.00 på kanal5 som gäller!

/Fridas Vardag

Jag gillar faktiskt måndagar!

2011-10-17 / 20:08:40

Och då mest måndags kvällar! Nu börjar mitt favvo program, pengarna på bordet! :)

/Fridas Vardag

Måndag betyder ny vecka och nya möjligheter!

2011-10-17 / 08:06:14

Började min dag med att titta på youtube och kollade på " fest hos Bagge"! Musikvideo skämt med Martin Björk, Per Lärnström och Jacob Öqvist! Så galna och klockrena! ;) Få ett roligt skratt och se " fest hos Bagge" vet ja, det kan förgylla hela måndagen! hahaha, Nu ska jag snart åka till jobbet!

/Fridas Vardag

En bra söndag med massa härliga skratt!

2011-10-16 / 20:17:50
I dag har jag varit och hälsat på Mia i Skattkärr och mina två "kusiner" var där, Michelle och Nichole som jag inte träffat på jätte länge!! Det var verkligen så kul att träffa dem och prata i kapp och de är verkligen stora nu tjejerna, en som går i andra ring och en som tagit både studenten och körkortet! =) Så det blev massa törl med dem och så klart Mia och alla kusinerna i huset =) Sen i eftermiddag var jag och mamma och hälsade på Sonja ( morfars fru) som fyller år i dag så det blev massa god tårta och prata en stund. Sen mötte jag upp min vän Lotta och vi har lagat massa god mat och käka middag hos mig och vi fick oss ett par härliga skrattattacker! =) Massa törl och skratt och tv-slapp i soffan! Jag har verkligen haft en lugn och trevlig helg med massa egentid men även träffat vänner och släkten! Lotta tog en bild på mig förut så jag testar att lägga ut den från Iphonen..

/Fridas Vardag

Höstmys!

2011-10-15 / 20:44:40

En lördag kväll med tv, slapp i soffan och massor av ljus gör det till en mysig höstkväll inomhus! Nu ska ja snart se film! Trevlig lördags kväll!

/Fridas Vardag

Testar att lägga ut bilder från Iphonen!

2011-10-15 / 18:47:27

Har lärt mig att blogga, skriva från Iphonen och lägga ut men får se om det funkar med bilder från Iphonen nu då!? Detta goda äter jag nu! ;)

/Fridas Vardag

En lugn helg är väldigt gött!

2011-10-15 / 17:48:06
Jag sov ut i morse och åt frukost i sängen och tittade klart på en film som jag somnade från i går, fredagar när man jobbat är man bra trött alltså.. Sen har jag tvättat och städat lite här hemma. En fika och massa törl hos Anna och där var det "huset fullt" i folk! =) Sen åkte jag ut till bergvik. Jag tycker det kan vara jätte mysigt med fika stunder med vänner på stan eller att gå runt och kika affärer tillsammans med en vän, men när jag ska shoppa så vill jag helst göra det på egen hand. Så sagt och gjort, jag har gått i affärer och shoppat loss på lite kläder och kom allt hem med några kassar både från Gina, Kappahl och H&M !! Nu blir det att göra lite god mat och sedan blir det att se "Sex and the city 2" filmen i kväll (vet inte hur många gånger jag sett den filmen, men bra är den! )och till det, GODIS! Saknar så klart min kära sambo men det ska bli gött ändå att vara själv, med onepiecen på, godis och en riktig tjejfilm!
/Fridas Vardag

Vart är idolerna?!

2011-10-14 / 21:13:09

Vart är idolerna?! Det känns mer som småstjärnorna tycker jag! Nej in med Jay Smith i idol igen om ingen av dem börjar agera idol och artist snart!!

/Fridas Vardag

Äntligen helg!

2011-10-14 / 17:25:36
Nu har jag tagit helgen efter en bra och rolig dag på jobbet! Men efter en veckas jobb på nya förskolan och massa intryck och allt är nytt och nya möten med både stora som små så ska det bli skönt med helg nu tycker jag! Min kära sambo kommer tyvärr inte hem denna helg då han har tentor med start i morgon klockan 8.00 så han är kvar och pluggar och gör prov! Jag skulle egentligen fått besök denna helg av en vän som bor i Stockholm nu men hon blev sjuk..=( nackdelen med hösten och att jobba på skolan med massa baciller men hoppas hon kan komma en annan helg! Men jag tycker det ska bli skönt med en kväll på egen hand. Jag, min onepiece, godis, tidningar, Idol, bra "tjejfilmer" och så klart min iphone så jag kan spela "Wordfeud" med E, Anna och Hoffski! =) Så jag ska nog ha en bra kväll och helg ändå utan sambon, men givetvis är han saknad här hemma! Sen får jag se vad jag hittar på för nått i helgen, alltid hittar jag på nått eller träffar någon vän eller nått annat skoj! Trevlig helg på er!

Detta kan jag roa mig med!

Eller med detta! =) Nu blir det soffan, sååå trött!
/Fridas Vardag

Jag blir glad av Höstsolen!

2011-10-13 / 16:31:38
Lika glad som jag blir av sommarsolen och en fin sommardag så blir jag lika glad av en fin och solig höstdag! I dag är det ju också en fin och härligt frisk höstdag med strålande sol och det är ju en stor fördel att få vara så mycket ute som man får när man jobbar på förskolan när det är så härligt väder! Nu efter jobbet blir det en långpromenad och jag har även hunnit med att fixa lite fint på balkongen. Även om vi nu har en liten och inte inglasad balkong längre så måste jag ju ändå göra lite fint på balkongen känner jag. Så en sån här fin höstdag får jag lite mer energi till att fixa, köpa nya höstblommor och ljuslyktor med värmeljus så klart för att ha på balkongen!Veckan har gått så fort att det snart är det helg igen och det är ju oxå härligt, samtidigt som det känns kanon bra på jobbet!

snyggt att jag syns i fönstret då! =)
/Fridas Vardag

I morse var det den första höstfrosten!

2011-10-12 / 17:47:49
I morse fick jag skrapa bilen!!? Så nu får ja planera in minst 5 minuters "skrapa bilen tid" innan jag åker till jobbet! I morse var det på "nollan" och riktigt höstfrost ute men friskt och kallt. Men vilken härlig dag även i dag och solen skiner och det känns kanon bra på jobbet! Men nu blir det lite middag sen slappa i soffan och ja, spela " Wordfeud" med min kära sambo, Anna och Hoffa kanske !?

/Fridas Vardag

En härlig höstdag!

2011-10-11 / 19:59:59

I går hade jag och min kära sambo vardags mys med pizza framför tv kvällen med massa serier och i dag åkte E tillbaka till Kalmar och skolan.. Annars känns det jätte bra på jobbet och förskolan med bra kollegor och Goa barn så där kommer jag säkert trivas gott! Vilken härligt fin höstdag det varit i dag då med sol och friskt väder! Jag tog en härlig långpromenad efter jobbet och tog massa fina höstbilder! Nu blir det soffan och de desperata hemmafruarna klockan 21.00 ;)

/Fridas Vardag

Bloggar från min Iphone!

2011-10-11 / 19:44:24

Nu ska vi se om det funkar att blogga från mobilen!?

/Fridas Vardag

En bra helg med mycket mys och spel på mobilen!

2011-10-09 / 15:09:02
Denna helg har vi ätit massa god mat, sett bra filmer och haft det rätt gött! I går var vi hemma och grejade i vår lägenhet och sen blev det en öl på stan och sedan bio. Jägarna 2 och massa popcorn så klart, filmen var kanon bra och den rekommenderar jag verkligen! Sen har E och jag börjat spela spelet som ALLA verkar spela och prata om över Iphonen, Wordfued, så vi hade "parmiddag" med Hoffa och Anna i går =) eller ja vi satt alla fyra och spelade med varandra fast på olika ställen! =) I dag långpromenad men i dag var det inte skönt ute, utan kallt och blåsit.. så nu blir det en eftermiddag inomhus i stället med att baka en blåbärspaj och E har nyss gjort goda blåbärspannacotta till i kväll! mums!!

Ha en skön höstsöndag!
/Fridas Vardag

90 års kalas och en ny mobil!!!

2011-10-07 / 20:05:47
I  dag började dagen med ett bra möte på förskolan med mina blivande kollegor som jag ska börja arbeta med på måndag! Det ska bli roligt och spännande att komma till den förskolan och börja arbeta som förskollärare ! Sedan åkte jag och E på 90 års kalas! Japp, E`s mormor fyller 90 år i dag! Så tårta på hemmet i Kil blev det med släkten och en glad och pigg 90 åring! Härligt att se och tänk om man fick bli 90 år en vacker dag! Solen sken i dag och det har ju varit en riktigt fin höstdag, vi åkte ut till Bergvik och köpte nått vi länge velat ha och eftersom Iphone 5 inte kom nu så köpte vi varsin Iphone 4 med ett familjepaket så vi ringer och smsar gratis till varandra och andra utvalda nummer inom Telenor. Så E valde en svart och jag valde en vit! Så nu ska jag lära mig att blogga och lägga upp bilder från mobilen, ska bara lära mig och bli "vän" med mobilen först =) Sen åkte vi förbi Hoffski i eftermiddag och Benjamin och Tanja fick sig en "inför" Thailands present i form av lite shoppingbidrag i Thaivaluta! Nu blir det snart Flygande Jacob, ett glas vin och Idol! Och gissa om vi båda även kommer sitta med våra mobiler och fixa med massa "Appar" och saker på våra nya mobiler! Trevlig helg på er, nu blir det fredagsmyyysssssssss!

Fin och frisk höstdag även i dag!

Grattis mormor EVA 90 ÅR i dag!

Jag fick en vit och E en svart!
/Fridas Vardag

Efter några dagar i sängen så börjar jag piggna till..

2011-10-06 / 11:57:45
Jag har verkligen varit hängig, dålig och legat däckad i sängen och sovit, sovit och sovit de senaste dagarna.. men i dag börjar jag bli piggare fast det är nätterna som är värst med lite sömn och feber.. slitsamt för kroppen som bara vill vila.. men i dag får jag besök, av Maritha och lille goa Tureman. Så jag ska bjuda på hemlagad blåbärspaj som jag gjorde i går kväll när jag inte orkade vila för en stund, och den ser riktigt smarrig ut om jag får säga det själv! Så feber fri i dag som det känns nu men det blir en lugn dag och i kväll kommer min kära sambo hem!! Han är långledig tills på tisdag morgon så det blir några mysdagar i hop och i kväll blir det god mat och nya Irene Huss filmen! I morgon fm ska jag på ett möte på mitt nya jobb, lite planeringsmöte och lite praktisk information inför jobbet på förskolan. Sedan ska jag och E åka och köpa nått i morgon som vi länge velat ha... berättar mer i morgon.. =) Jag var förresten på en fika hos Anna i måndags och massa skvaller runt hennes kaffebord så klart =) och snart åker hela familjen till Thailand!! så kul för Anna, Hoffski, Tanja och Benjamin att äntligen få sin efterlängtade semester i Thailand och sola, bada och shoppa loss!
Nu kommer Maritha och Ture på besök!

Gott med blåbärspaj med färska blåbär från i somras!
/Fridas Vardag

Glöm inte bort att stödja och köpa ROSA BANDET!

2011-10-05 / 12:40:59
Alla kvinnor och även alla män tycker jag ska stödja och köpa ROSA BANDET!
/Fridas Vardag

Åh blev ännu tröttare, segare och sjuk..

2011-10-05 / 12:34:53
Det började i måndags kväll och i går låg jag helt "däckad" hela dagen i sängen och sov för det mesta..Så här känner jag mig... trött och sjuk...tråkigt men vad gör man ?

Mycket vila, sova och tv blir det..
/Fridas Vardag

Ny vecka och nya möjligheter!

2011-10-03 / 10:40:29

Ny vecka och nya möjligheter är ett härligt uttryck som man verkligen borde leva efter!Jag har en ledig dag i dag och ska bara njuta av dagen och att bara va! Jag ska se på tv, jag ska surfa på nätet, jag ska läsa min "braiga" bok och jag ska ta en lång promenad sen och bara va! Om en vecka börjar jag mitt nya jobb, mitt långvikariat på en förskola och det ska bli både roligt och spännande på alla sätt och vis!
Glöm inte "Pengarna på bordet" som har premiär på tv4 i kväll klockan 20.00!!  Och i morgon börjar en ny säsong av "Desperate housewives"på kanal 5 klockan 21.00 Och det tänker inte jag missa! =)


Ha en bra dag!

/Fridas Vardag

En månad sen..

2011-10-02 / 19:41:49
I dag har vi bott i lägenheten en månad! Tiden går fort alltså och det är redan oktober ju. Och det är riktigt skönt att ha ett hem igen! En fast punkt och en vardag och vi börjar få det riktigt fint och bra här hemma i vår lägenhet och det börjar verkligen kännas som vårt. Samtidigt är standarden på hyresrätt och bostadsrätt skillnad och vi kan inte få allt vi är vana och vill ha i lägenheten nu när det är hyresrätt men det får gå för ett tag framöver. Och så mycket olika boende vi haft och så många olika lägenheter vi bott i under vår resa så är vi rätt vana nu med olika standard och boende typer. Men det är underbart med ett hem igen som är vårt och som känns som hem! Men nu blev det ju också så att min kära sambo delvis bor i Kalmar där han pluggar men han trivs också i sitt boende han fått där men hem är ju här, i vår lägenhet och i vårt hem!
Helgen har varit mys och trevlig med massa tjejhäng med Elvira i fredags med ett glas vin till idol och hos Mia i lördags med massa god mat, bra film och godismums!Idag har faktiskt min bror med fru och små tjejerna varit här och jag har lekt med Hanna och lilla Tilda och vi käka pizza i hop och det var riktigt kul att träffa mina små brorsdöttrar lite!Nu, soffhäng framför tv:n...

Vardagsrummet med balkong

Sovrummet..

Datarummet/gästrummet

Köket
 
Här sitter jag, i soffan framför tv:n med datorn på!
/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se