Tänk att så lite kan göra en SÅ glad!

2011-11-30 / 21:43:02
I kväll mötte jag upp min vän Lotta och vi köpte med oss god Thaimat och gick hem till mig! Vi käkade gott och pratade massa skit och strunt som alltid =) och fick oss ett par glada skratt vilket förgyller en vardags onsdag som denna! När Lotta skulle gå stod vi i hallen och pratade förvaring och garderober och att hon tyckte det skulle bli så gött att få större garderober i hennes och H`s nya lägenhet och jag visade vad stora och djupa våra garderober är. Och då såg jag två små kartonger högst upp på hyllan som jag "glömt" bort sedan vi flyttade in i lägenheten den 1e sep. Det är nämligen så att jag letat efter ett hjärta. Ett svart Hjärta med plats för ett värmeljus som jag köpte för några år sedan i Danmark som jag tycker så mycket om. Som man hänger i fönstret och det lyser så fint och jag har letat och verkligen trott att det kommit bort i flytten! Men när jag nu i kväll såg kartongerna så kom jag på vart det låg! ÅH! =) Jag skyndade mig att ta ner Kartongen och öppnade den och DÄR i låg mitt hjärta! =) LYCKA! HAHA Lotta skrattade gott åt mig när jag blev som ett "barn på julafton" och tog fram mitt hjärta! Så nu hänger det i fönstret med ett ljus i, precis som det ska va! =) Tänk att så lite kan göra en SÅ glad, en mörk vanlig onsdag kväll som denna!

Så fint blev det!
/Fridas Vardag

Äntligen sol!

2011-11-30 / 13:15:04

Äntligen är solen framme och det är ljust och härligt väder! Promenad i dag med barnen på förskolan vilket var skönt då det är soligt och ljust! Annars är det ju mörkt både när ja åker till jobbet och när jag åker från jobbet.. Så underbart att se lite sol och det passade ju kanon bra med en utflykt på jobbet i dag! Men frågan är nu bara, vart är snön!? Löven är borta på träden och det får gärna komma lite snö på träden i stället!

/Fridas Vardag

Kär och Galen!

2011-11-29 / 20:50:43

Ja man blir allt nykär när man tittar på detta program! :) inte för att jag och E någonsin skulle ställa upp på alla galenskaper i tv och att gifta oss i tv! Men man blir allt kär och saknar sin kärlek nära! Men torsdag kväll kommer han hem igen! :) men snart dags för själva bröllopet på tvn och tårarna kommer väl rinna, så blödig som jag är! :) sen blir det de desperata hemmafruarna!

/Fridas Vardag

Måndag och tröttast!

2011-11-28 / 20:15:05
Måndag och nya möjligheter! Ja, så kan man se det ! :) I morse åkte min kära sambo till Kalmar och skolan igen och jag till jobbet! En bra och lugn dag, men när ja kom hem så somnade jag till på soffan.. åh så trött på detta mörker! Så jag fortsätter att vara tröttast.. hm.. nej nu har ja slutat spela Wordfeud för ett tag, kanske slipper jag huvudvärken nu..? så nu ska jag läsa min nya bok i stället om kvällarna och hoppas den är lika bra som den första i Denise Rudbergs nya genre! Och jag tänder massa ljus och hoppas på att bli lite piggare!



/Fridas Vardag

Första advent!

2011-11-27 / 19:56:52

När jag vaknade och tittade ut regnade det och det visade på 10 plusgrader!? Och det är första advent i dag! Det är nått som inte stämmer!! Vi har i alla fall städat, tvättat och fixat ljusslingan på balkongen så det lyser fint i mörkret! Vi gick ner på stan en sväng, på skyltsöndagen men ingen vidare stämning med blåst och plusgrader! Men lite shopping och en öl på pubben blev det. Sen hem och drack glögg! Adventsmys! Nu god mat och film så en lugn och slappsöndag har vi härhemma! Det blåser nästan storm ute ju!! Mina krukor har blåst ner på balkongen och gått i tusen bitar! :(

/Fridas Vardag

Lördagsmys!

2011-11-26 / 19:51:15
I dag har vi haft en riktigt slapp och mysdag! Åkte till graven och tände ljus inför första advent så det lyser i detta mörka mörker.. och sen har vi shoppat lite och varit ute på ÖB och mataffären.. sen har vi spelat WII! E hatar ju att förlora så några sura miner blev det =) men mest kul då vi spelade med två gubbar ( super Mario) Sen har vi fikat och grejat hemma. Vi fick besök av Jimmy och hans barn. Wille har vi inte sett på länge och han är ju verkligen stora killen nu! Så han och E spelade lite Wii och William var riktigt duktig ! =) Lilla Enya är ju snart 1 år och tiden går såå fort med lilltjejen så hon tog allt några steg nu och gick lite grann, så hon lekte med "leklådan" vi har här hemma med massa leksaker till alla barn som kommer på besök. Så det var mys att få besök en sväng! Nu står min älskling i köket och det luktar VÄLDIGT gott! Det blir helstekt Entrecote med kantarellsås, potatisgratäng och fetaost/tomatsallad och ett glas vin! MUMS! Snart mat och " Så mycket bättre" på tv och senare film med chips och dippa.. en riktig myslördag med lördagsmys!!


Söta lilla Enya!

Och härliga William som blivit stora killen!
/Fridas Vardag

Adventsljus och fredag!

2011-11-25 / 19:07:33

Äntligen fredag!!! Denna veckan har jag längtat efter fredag hela tiden, så trött och seg i kroppen och vill bara ha helg! Så fredag eftermiddag var efterlängtad! Pyntat och tänt adventsljus i vårt hus ;) stakar och stjärnor är på plats i vår lägenhet och det är mysigt med allt ljus! Nu god mat och sen, fredagsmys!!! Åh så underbart! Trevlig helg på er!

/Fridas Vardag

Min kärlek!

2011-11-24 / 21:42:46

Snart kommer min kärlek hem! Min kära sambo kommer äntligen hem efter två veckor i Kalmar, men nu har han lång helg så det blir mys att ha honom hemma några dagar! Mys!!

/Fridas Vardag

Bra där!

2011-11-23 / 20:40:21

Bra där Frida! ;)

/Fridas Vardag

Tänk att det räcker med de lilla...

2011-11-23 / 19:31:06

..För att göra mig glad! Och med det lilla var i dag att min stereo funkar igen i bilen!! :) alltså den slutade funkade en dag och den blinkade bara och det stod kod!? Ja tryckte in några siffror och i stället för att fungera stod det bara " error" och har gjort det några dagar! och E har försökt med att bryta strömmen och kollat men inget har fungerat så jag har buttert åkt runt med en tyst bil stereo.. Men så i dag, när jag startade bilen stod det kod igen och denna gång tryckte jag ju in RÄTT kod :) och vips, nu funkar det och min favvo radiokanal spelade för fullt när jag åkte från jobbet! Så lite kan göra mig glad en mörk, regnig, kall och trist onsdag! :) Åkte förbi min vän Maritha för en sen eftermiddags fika och lilla Ture växer så det knakar och är bara så söt och glad! Så ett besök hos Ture kan oxå göra en så glad en mörk vardag! ;) mycket mörker nu som sagt.. Nu middag och sen ett varmt bad! I morgon kväll kommer min kära sambo hem!! Längtar!! ;)

/Fridas Vardag

Så trött på mörkret..

2011-11-22 / 21:40:24

Mörker och grått... Varje morgon och varje kväll och redan på eftermiddagen är det ju mörkt. Jag är ständigt trött och jag börjar seriöst bli trött på att vara trött! Vet väl att det är så här varje år denna mörka november månad men vart är snön!? Till helgen är det i alla fall första advent så snart börjar det lysa fint i alla fönster med all advent belysning! Puh... Nej ge mig energi!!!! Och en ljus dag vore härligt! Va på te hos min vän Lotta i kväll och törla lite skit! :) Alltid lika trevligt och det förgyller alltid en mörk vanlig tisdag kväll! Nu, Desperata hemmafruarna på tv:n och slapp i soffan!

/Fridas Vardag

Måndag igen..

2011-11-21 / 16:47:46

Nu är det måndag igen och ny vecka och nya möjligheter. Men jag är fortfarande inte pigg, utan jätte trött och vill mest vila.. Mörkret gör mig så trött och det har inte ens blivit ljust alls i dag känns det som.. Grått trist och mörkt! Nej ge mig ljus, sol och vit snö!!!! Hellre det så det blir ljusare, men enda nackdelen är halkan då på vägarna och min sambo som pendlar så långt. Så för humöret och välmåendets skull- snö! Men för trafiken och säkerheten på vägarna- ingen snö!
 I dag fyller Hanna 3 år!!! Grattis till stora tjejen!

Trött på detta nu.. mörker och hösten..

I stället vill  jag ha.. Snö, ljust och SOL!

Men helst av allt vill jag faktiskt fly vardagen och åka tillbaka.., till värmen, solen och Perth, det är så jag känner just nu...

/Fridas Vardag

Slappar helg!

2011-11-20 / 19:32:23

Denna helgen har jag inte gjort många knop utan vilat, slappat och grejat hemma. Fick hjälp av mamma i går att greja med gardiner för det är det tråkigaste jag vet och det intresserar mig inte ett dugg! Men vi köpte gardiner till köket och nya till vardagsrummet då alla gardiner jag hade är för korta i denna lägenhet! Men tack vara hjälp av mamma som kan sy, det kan inte jag och har ingen lust att lära mig heller så nu ser det bättre ut i alla rum! Var hos min brorsdotter Hanna som i dag hade kalas då hon fyller 3 år i morgon!! Tiden går så fort och hon är stora tjejen nu! Tårta och paket och massa lek blev det! :) nu har jag grejat med mina advent ljusstakar och blev så sugen på att tända alla i varje fönster men väntar allt till första advent! Då blir det adventsmys med glögg och massa ljus i fönstren! Nu blir det ännu mer slapp i soffan, känns som jag bott i soffan denna helg men det har varit väldigt gött!
image description

/Fridas Vardag

Fredagens skratt!

2011-11-18 / 21:55:31
 
Jag gillar verkligen detta program! David Hellenius är verkligen så rolig och klockren tycker jag! Och alla sketcher med gästerna ger verkligen många skratt! HAHA, Björn Skifs är lika rolig han ju! :) och "kungafamiljen" är ju klockrent gjort! hahaha.. många skratt en fredagskväll i soffan tack vare David ! :) 
  
/Fridas Vardag

Äntligen fredag!!!

2011-11-18 / 18:19:51

Denna veckan har jag verkligen varit dunder trött. Så oavsett tid på dygnet har jag känt mig orklös och trött, och känner mig trött.. så denna helg har jag längtat efter sedan förra helgen tog slut! :) efter jobbet åkte jag och hyrde mig två filmer, fyllde en stor godispåse , tidning, morötter och dippa! Så i kväll blir det fredagsmys!! Och i morgon blir det lördagsmys!! Min kära sambo kommer inte hem denna helg då han är kvar i Kalmar. Så jag ska ha en " Fridahelg" I kväll idol och "Fridas specialare" bakpotatis med kall rostbiffröra, Mums!!! Nu ett varmt bad sen onepiecen på! Trevlig helg på er!
Denna film blir det i kväll om jag inte somnar innan idol är slut...
Denna film tänkte jag se i morgon efter "Så mycket bättre"

och Godis, dippa och morötter får det bli denna helg till filmerna! MUMS!

/Fridas Vardag

Jula!

2011-11-17 / 20:56:01

I dag efter jobbet åkte jag ut till Mia och kusinerna. Fick mig mat och en pratstund. Sen kom vi ju på att Jula öppnar i dag i k-d så jag och tjejerna( sofia och katja) åkte dit i kväll och kollade in affären alla pratar om! Nja inte mycket att ha som intresserade mig men kom hem med ett lock till micron, så inte maten sprätter överallt när man värmer :) annars inget för mig! Nu onepiecen på, skvaller tidning och choklad! ;) mums!! Soffan blir det nu!

/Fridas Vardag

Frost och vinter på väg?!

2011-11-16 / 21:30:37

I morse var det åter dags för öppning på jobbet så klockan ringde väldigt tiiidigt.. Och det var frost i morse, kallt och vintern känns på väg! Slutade tidigt så äntligen en dag då det fortfarande var ljust när jag kom hem. Cyklade ner på stan och hann att njuta av solen och den vackra frosten i dagsljus! ;) hälsade på Sonja ( min morfars fru) vi tog en fika och pratade en stund! Sen mötte jag upp mamma som följde med mig till en optiker. Jag gjorde ett syntest!!(?) Jag har alltid sett bra men sedan jag skaffat Iphonen och sitter mycket vid den istället för datorn och även när jag ser på film så känner jag att jag spänner mig med pannan alltså att jag kisar, ser suddigt och får ont i huvudet om kvällarna.. Hm.. Gjorde ett test och fick verkligen bra hjälp och japp... Brytningsfel på ena ögat.. Kanske glasögon? Kanske i alla fall när jag sitter vid dator, tv, iphonen och läser!?.. Konstig känsla och mamma hjälpte mig att provade ut några glasögon, bågar.. Men jag måste smälta detta lite och ventilera lite med mig själv, mina tankar, ventilera med E och vänner.. Men det kanske blir glasögon för att orka med vardagen utan huvudvärk..!? Jag och mamma gick i alla fall och käka middag på stan efterråt, på Tempel restaurang och åt en mycket god kycklingrätt! mums!! Nu slapp i soffan! Jättetrött efter den tidiga morgonen och nya besked i mitt liv och beslut som ska tas!

image description
Kall frostig dag i dag!
image description
Vinter på väg?!
image description
God middag med mamma på stan!

/Fridas Vardag

Gratis träningspass!

2011-11-14 / 16:34:35

I helgen kopplade E in vårt gamla Wii och när man väl börjar spela det så spelar vi på ett bra tag! Och i dag känns det i armarna! Träningsvärk och det är verkligen gratis träning att spela Wii hemma i vardagsrummet! Bowling, tennis och lite boxning på det! Puh!! Men det är kul och super bra vardagsträning! Måndags trött i dag så jobbar klart för dagen och nu har nyss min kära sambo åkt, mot Kalmar och skolan. Jag ska spela lite Wii sen tv kväll i soffan!

/Fridas Vardag

Tänder ett ljus för min pappa på fars dag!

2011-11-13 / 16:52:36
Nu har vi varit uppe vid graven och tänt ett ljus för min pappa på farsdag i dag! Mina tankar går till min pappa i dag.. Så nu lyser det fint i många timmar framöver .. och jag var även och tände ett ljus för min morfar..
Vi har fixat paket som E nyss packat in och i kväll ska vi fira E`s pappa och äta middag hos svärföräldrarna. Glad fars dag till alla pappor jag känner och alla ni andra pappor ! 
 
/Fridas Vardag

Söndagsslapp!

2011-11-13 / 12:27:29

Söndag, grått väder, halv förkylda och trötta! Tvättdag och E har kopplat in vårt gamla Wii!! Så nu ska vi spela och snart blir det match! Och springa fram och tillbaka till tvättstugan då! :) Tänder ett ljus för min pappa i dag på fars dag och i kväll ska vi på middag hos svärföräldrarna. Nu Bowling i vardagsrummet! :)

/Fridas Vardag

En trevlig lördagskväll!

2011-11-12 / 22:36:11

God trerätters middag och ett glas vin! Lilla Julia sover sedan länge och elden sprakar i brasan så mysigt är det och trevligt har vi!

/Fridas Vardag

När kommer vintern och snön?!

2011-11-12 / 14:28:33

Det känns som det är snö i luften i dag och jag undrar när vintern kommer ja.. Hellre vitt ute än regn slask! Och än så länge har bara November bestått av gråa dagar och mörka, svarta kvällar, visst lite sol men mest mörker..så lite vit snö skulle vara fint nu! Vi tog en promenad förut och det är bitande ute nu så vintern kommer nog snart, eller? Nu blir det slappa med en film då E är sliten och jag halv förkyld.. I kväll ska vi på parmiddag till Skattkärr, till Karin, hennes T och deras lilla Julia, så god mat och trevligt sällskap blir det i kväll! Och i dag ska jag minsann slippa köra så ja kan få mig ett glas vin! E gillar INTE mina nya tights, det gör jag! :)

/Fridas Vardag

Fredagsmyys!

2011-11-11 / 21:56:29

Efter grabbarna dragit mot krogen blev det tjejkväll med chips, dipp och idol med Anna,Tanja, Åsa. Benjamin sover gott sedan länge han.. Åh va mätta vi är på chips!!

/Fridas Vardag

11-11-11

2011-11-11 / 17:03:51

I dag är det 2011-11-11! Och det är ett häftigt datum tycker jag! ;) Äntligen helg nu och vi är hos våra vänner hoffski, Anna och barnen och pratar Thailand och ska snart se kort från deras resa! Sen blir det Fredagsmys!! Trevlig helg på er!
image description
Glada barn! :) Tanja och Benjamin!

/Fridas Vardag

Tiden går fort i vardagen!

2011-11-10 / 17:44:08

I dag är det en månad sen jag började jobba på Nova, förskolan där jag har långvik och jag trivs gott! Det är över fyra månader sedan vi kom hem från vår livs resa! Och det är över två månader sedan vi flyttade in i vår lägenhet! Tiden går fort i vardagen och dagarna är fyllda av fullt ös om dagarna och vila och soffhäng när tillfälle ges! :) snart kommer min älskling E hem och det blir i kväll lite " före fredagsmys" med god mat och nya Irene Huss filmen! Myys! ;) Gött för han att ha lång helg ända till på måndag, själv har jag en jobbdag kvar tills helg! Min E i Strömstad på bild- där han mår som bäst!

/Fridas Vardag

Ljus i mitt hus!

2011-11-09 / 21:40:12

Jag köpte mig ett hus i Strömstad i helgen! :) ett hus med ljus! En fin ljuslykta, Så det lyser så fint i mitt hus!

/Fridas Vardag

Vardag med huvudvärk och trötthet!

2011-11-09 / 20:37:03
Jag vet inte om vi hade det för lugnt och avslappnat på kusten i helgen eller om jag bara är drabbad av November tröttheten!?!.. för jag är SÅ trött!! Har jobbat och sen åkt hem och lagt mig typ både måndag och tisdag med huvudvärk och jag vill bara sova.. väder, årstid, mörkret och fullt ös på jobbet och snuvuga barn (så fröken också känner sig snuvig och ont i halsen!) Jag tror det är en BLANDNING av allt! :( I dag efter jobbet åkte jag ut till Skattkärr till Mia och kusinerna och hälsade på. Fick nybakade bullar och middag, tackar! :) och nu hemma igen och soffan blir det nu.. tung i huvudet och trött... åh.. november månad, ta slut snälla!! Men jag är i alla fall inte depp och olycklig så alltid nått positivt! =) Utan jag är glad, trivs på jobbet och är lycklig med min sambo! Och i morgon kommer kära E hem, så det ska bli mys! Och i morgon kväll kommer även våra vänner Hoffski, Anna och barnen hem från semestern i Thailand så de ska vi hälsa på i helgen! Mys de med ! :) image description
/Fridas Vardag

Haft en lugn och skön helg!

2011-11-06 / 17:39:31
Nu har vi kommit hem från kusten och vi hann med en lunch, lite grejat här hemma, packat upp och packat igen då min kära sambo satte sig i bilen igen för att åka till Kalmar och skolan i morgon..
Men vi har haft en lugn och skön helg i stugan, Vi har sovit som stockar och fått kusten energi och verkligen haft tystnaden och lugnet omkring oss. Vi fick besök av "bambi" ett rådjur som alltid kommer över tomten eller berget när vi är där :) Annars har vi myst, ätit gott, promenader, shoppat ( givetvis spelat wordfeud!:) och framförallt haft en underbart bra helg! Nu ska jag planera lite inför veckans jobb och sen blir det soffhäng i kväll med en stoor kopp te och även läsa lite bok.. för varför stressa upp sig nu när helgen varit så lugn och harmonisk..

Grillat ÄR godast oavsett väder och årstid.. MUMS!
/Fridas Vardag

Grillat är godast!

2011-11-05 / 18:05:24

När man är på kusten och i stugan så grillar man oavsett årstid och väder så nu har E nyss tänt grillen så i kväll blir det massa gott på grillen, ett glas vin och massa ljus som lyser upp i mörkret! mys!! ;)

/Fridas Vardag

Shopping och vårt favvo hak!

2011-11-05 / 13:29:09

Vi har varit på Nordby shopping center och jag fick mig två par stövlar och E fick sig ett par snygga jeans. Sen ett besök på godislandet! ;) det är ju faktiskt lördag! Nu sitter vi på vårt favvo hak " kontoret" inne i Strömstad och har nyss käkat en god lunch! Trevligt och trevlig helg på er !

/Fridas Vardag

Som balsam för själen...

2011-11-05 / 10:46:08

Kusten, havet, lugnet.. Vi sov som två stockar i natt och vaknade till tystnaden.. En morgonpromenad ner till havet och helt stilla.. Det är som balsam för själen.. Vi mår bra här!

/Fridas Vardag

Strömstad!!!

2011-11-04 / 20:38:23

Det är fredag och äntligen helg! Vi är på kusten och framme i Strömstad! Stugan är nu uppvärmd och min onepiece är på, tacos/ nachos framdukat och idol! En vanlig fredags kväll med andra ord fast på annan ort! Kusten energi blir det denna helg!

/Fridas Vardag

En romantisk helg med massa mys väntar på annan ort!

2011-11-03 / 21:43:16
I kväll kom E hem och nu är det bestämt! I morgon efter jag slutat jobba kl 16 så står E startklar med bilen utanför jobbet och vi drar i väg på en romantisk mys helg med slapp och massa mys på annan ort! Vi drar till Strömstad över helgen och till stugan! Gött och komma i väg en helg, lite miljöombyte och kusten känsla en hösthelg är aldrig fel! Det ska bli väldigt gött och komma till stugan några dagar!

Härligt och underbart!
/Fridas Vardag

Eller inte...

2011-11-03 / 13:01:43

I går kändes det som jag kommit i kapp och var inne i vintertid men i morse vaknade jag en timme innan klockan igen :( och ändå super trött.. Nu har jag rast på jobbet och jag fryser, det värker i kroppen och huvudet känns tungt och halsen gör ont... :( har varken tid, råd eller lust att känna så här.. Burr! Hoppas resten av dagen går fort och i dag kommer min kära sambo hem!;) Men just nu längtar jag bara efter sängen och att få vila...


Känner mig så här i dag.. ( bild från när jag låg sjuk sist... men denna gång ska jag inte bli sjuk!!! måste orka en dag till på jobbet, alltid lugnare på fredagar så det är skönt.. sen en lugn mys helg som väntar!

/Fridas Vardag

Börjar komma in i vintertids skillnaden nu..

2011-11-02 / 22:01:45

Sedan vi ställde tillbaka klockan och övergick till vintertid har jag varit jätte trött men på morgonen har jag vaknat innan klockan både mån och tisdag morgonen.. Eftersom kroppen varit inställd på en annan tid, men i morse sov jag fram till klockan ringde så nu kanske jag är inne i rätt tidsomställning. Eller så är det just månaden november som slagit till, med mörker och trist väder och månaden har bara börjat.. Men än så länge har inte regn rusket börjat slå till.. Men november månad skulle jag gärna skippa och fly till solen och värmen i Perth ett tag! ;) men nej jag blir kvar hemma i vardagen ett tag till! Trevligt besök hos min vän Elvira i kväll, käkade middag i hop och pratat lite skit! ;) Alltid trevligt en vardagskväll som denna!

/Fridas Vardag

1 November

2011-11-01 / 06:57:17

I dag är det den 1a november och det är 10 plus grader och det finns massa gula löv kvar på träden! Så än är det höst och plusgrader ute! Sol på dagarna oxå så orkar jag med november månad som annars brukar vara så tråkig och mörk månad! Nu väntar en dag på jobbet med alla härliga barn!

/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se