Vilken sommardag det var i dag då!

2011-08-30 / 20:36:32

I dag har jag jobbat och det kändes bra och var riktigt kul! Sen blev det ju en fin och solig dag och varmt ju! En riktig sommardag blev det och jag åkte hem till Maritha och lilla Ture och fikade i eftermiddag. Jag och Maritha plockade av en del av alla deras plommon!! Gud, va MYCKET plommon de har!!! Så nu blir det att mumsa massa plommon,mums!
Ture gillar verkligen sin hoppgunga han fick av mig och E i doppresent och vi skrattade gott när han hopp/gungade i den förut underbara unge! Nu är det soffan som gäller och True Talent, ett bra program tycker jag med massa bra röster och en del ger till och med gåshud ju! Snart om några dagar..får vi våra nycklar till lägenheten och jag LÄNGTAR efter att flytta in, packa upp våra saker och ha ett EGET boende igen och bara greja hela helgen lång tillsammans i vår lägenhet!!

/Fridas Vardag

Det rullar på bra ju!

2011-08-29 / 20:03:22
Idag var jag på ett möte som kändes bra men kanske inget för mig, får se.. men sen när jag kom hem igen ( denna veckan bor jag hemma hos mamma. Hon är i Skottland hela veckan så passar ju bra så ja bor här själv, men sen fredag flyttar jag/vi in i lägenheten! I alla fall jag hade fått mail från vikariepoolen i kd kommun att jag nu är klar för att aktivera mig för att börja arbeta som vikarie igen inom kd kommun. Så det gjorde jag och la upp tider som jag får göra på min lilla kalender sida. Så när det var aktivt och klart ringde det och inom 10 minuter hade jag jobb i morgon och sen ett samtal till och jobb resten av veckan på två olika förskolor. Känns ju fint och hoppas det fortsätter så här att komma in jobb, då jag verkligen vill arbeta inom förskola eftersom jag nu är förskollärare och tycker arbetat med barn inom förskolan är så kul och härligt! Så nu rullar det på bra ju och eftersom jag flyttar in i en trea snart och min kära E blivit student så behövs det jobb och timmar! Härligt ska det bli med 4 dagars jobb nu!
I dag blev det en tur till Skattkärr för att hälsa på Karin och lilla Julia på en fika i deras nya hus, mycket trevligt! Sen en sväng ner till Mia och kusinerna och visa mina / våra fotoböcker och törla lite med kusinerna. Nu blir det soffan och Robinsson, mycket som hänt i dag ju! Tomt efter min kära E dock!
/Fridas Vardag

Nu har min älsking åkt och "flyttat" ner till Kalmar..

2011-08-28 / 15:48:43
Det känns med ens tomt utan min kära E. Som nu har packat väskan och åkt neråt Kalmar och mot nya utmaningar då han kommit in på en kurs som han ska läsa en termin. Även om vi varit med varandra mycket och massor nu sista halv året under vår resa, typ 24 timmar om dygnet, så känns det ändå tomt när ens kärlek åker iväg. Nu ska han alltså plugga och bo långt bort från k-d och mig. Men vi ska allt klara av detta då vi hållt i hop så länge i vått och torrt! Vi ska ju snart flytta in i en 3a på kvarnberget, men eftersom han kom in på skolan med snabba bud får jag bo mestadels där själv till en början men inte för alltid. Men min älsking har åkt och det kommer bli tomt!
Jag kommer sakna min kära Sambo och min älskling!

Han är min kärlek!
/Fridas Vardag

Vilken varm dag då!

2011-08-27 / 20:57:06
Helgen började med ett tråkigt besked men det är bara att se framåt och hoppas på bättre lycka till veckan! Vi var sedan bjudna till våra vänner. Anna, Hoffa och barnen. Vi åt massa pizza och kebabrullar och frossade i godis och fredagsmyyyyyys! Sen fick jag en hink i present med massa hygienartiklar som är bra att ha och som verkligen går åt så det var ju kanon! I dag har vi varit på dop för Ture. Vi klarade oss från de värsta regnet då dopcermonin var utomhus vid vattnet nära Marithas barndomshem. Det var en lyckad och fin cermoni och Tureman var så duktig så och bara log och skrattade! Tures Pappa Johan sjöng och spelade så bra så och efteråt bjöds det på en god grillbuffé med massa mat och sedan massa sött och gott! En trevlig dag med massa skratt och Ture är nu en döpt liten kille! Nu ligger vi i soffan och snart blir det film. ÅH va varmt och kvavt det har varit i dag alltså! I kväll är sista myskvällen på ett tag.. i morgon kväll "flyttar" min kära E till Kalmar för att börja sin utbildning/kurs på måndag morgon och jag kommer sakna honom så mycket hemma här hos mig!!

På denna fina plats vid vattnet var det dop för Ture idag!
/Fridas Vardag

Nu har våra FOTOBÖCKER kommit!

2011-08-25 / 19:27:12
I dag har jag varit och hämtat ut våra fotoböcker som jag beställt! Åh va kul det var att bläddra och se alla bilderna och minnas vår resa! Jag har varit hos Maritha och lilla Ture i dag och det var kul att sitta och bläddra i böckerna som hon hjälpt mig med att fixa och göra! På lördag ska vi på dop då lille Tureman ska dopas!Det ska bli så trevligt! I går va ja hos mina kusiner och kära Mia och snart ska en av hundarna ha valpar så gud va coolt när jag fick klappa på magen och kände då små bebisvalparna i den stora magen! Nu blir det mera planering inför det som komma skall. E ska flytta till Kalmar på söndag kväll för att börja skolan på måndag.. så mycket att fixa innan det! Typ BIL och BOENDE!

Våra fina fotoböcker från Vår livs resa!
/Fridas Vardag

Det är mycket som händer nu!

2011-08-25 / 11:26:55
Det är rätt mycket nu känner jag! Jag har varit på ett möte och väntar i morgon på ett besked som förhoppningsvis ger ett positivt svar! Sen fick jag ett samtal i morse så ev blir det ett annat möte på måndag om jag får ett nej besked i morgon.. så det är mycket som händer! Om en vecka i dag får vi nyckeln till vår nya lägenhet och flyttar in lite saker i taget hela helgen där. I går eftermiddag fick min sambo ett besked att han kom in på en utbildning han sökt !! Han blev glad givetvis men samtidigt så får vi nu tänka om och planera om. Det är i en annan stad och han behöver ny bil fort och ett boende snabbt! Men detta ska vi klara och det gäller att samarbeta och se fördelarna nu. Så allt på en gång och det är mycket i huvudet nu!!

Tog en cool bild på en snygg tavla i stugan på kusten! =)
/Fridas Vardag

Tillbaka till vardagen igen

2011-08-23 / 20:48:05
I dag kom vi hem från några härliga dagar på kusten och i går hade vi en kanon fin dag med massa sol och varmt. Så i går var det verkligen sommar igen. Men vardagen väntar så i dag runt lunch kom vi hem till kd igen och jag har varit på ett möte i dag som ser positivt ut och i morgon ska jag på ett annat möte som kanske oxå ger ett positivt besked så håll alla tummar som finns! Så nu är det vardag igen och det rullar på..

En hemsk titel på en bok kanske ( bedragen) men en bra bok i solen!

Inte så många båtar kvar i hamnen i Strömstad nu när hösten börjar närma sig men än finns det sommardagar kvar!

Laddat upp med ny kofta inför hösten som kommer krypande.. men än är det sommar tycker jag!
/Fridas Vardag

Det är växlande väder på kusten vill jag lova!

2011-08-21 / 18:25:23
I torsdags när vi kom ner till kusten och stugan så sken solen och det var varmt och härligt! Lunch ute och i med båten. Solade på bryggan och grillade på kvällen så klart. Fredag kom regnet..då var det shopping på Nordby shopping center som gällde och tacosmys och filmkväll. Lördagen kom solen igen och klarblå himmel och sommaren var verkligen tillbaka. Vi åkte båt, solade massor, grillade korv på en ö och hade det gott i solen och ännu mer grillat på kvällen och gott kallt vin! I dag tog vi en sväng in till stan och gick runt en sväng då det mulnade på. Efter en lång promenad över berget, längst stranden och i skogen ( vi hittade några kantareller i skogen så jag fyllde luvan på tröjan, det räcker till en sås till köttet i kväll i alla fall!) Sen när vi kom tillbaka till stugan, japp- regn! ösregn! Så nu sitter vi på altanen och har spelat Yatzy och i kväll får det bli grilla under paraplyt och sen filmkväll! Det är växlande väder på kusten som sagt. Hoppas på lite mer sol i morgon då. Men vi mår gott här på kusten.


 
/Fridas Vardag

Måste bara berätta att sommaren inte är över än!

2011-08-20 / 23:12:32

Vi har det riktigt gött här på kusten och än är sommaren inte över! I dag har vi åkt båt, solat i massor och badat i havet ( fast det var inte så varmt i havet nu dock..) och engångsgrillen var med så korv och bröd blev det till lunch på en ö ute i skärgården här i Strömstad!
Här ligger jag och läser min "braiga" bok i solen! Jag har det bra med andra ord!

/Fridas Vardag

Nu drar vi till Kusten och Stugan i Strömstad!

2011-08-18 / 10:21:43

Min lilla Silver Pärla bil är fullpackad och vi drar till Kusten och stugan i Strömstad några dagar. Vi hoppas på SOL och bad i havet och lata dagar på bryggan med en varsin bok. Det gäller att passa på de sista sommardagarna innan hösten och vardagen tar över!

Trevlig tidig helg på er alla!

/Fridas Vardag

En bra födelsedag!

2011-08-18 / 00:04:08

Det blev en bra födelsedag och det kändes bra att fylla 30! Frukost med färska Ciabatta på sängen med massa gott pålägg sen fick jag massa Marängsviss ( det blir man aldrig för gammal för!) och paket av min kära sambo. Jag fick ett fint smycke till mitt Pandora Armband och sen fick jag en ONEPIECE! Ja men han som tycker de är så fula köpte mig en sån som ja ville ha. Den ska jag ta med till stugan på kusten som vi åker till i morgon och krypa in i på kvällarna! =) Så ja fick mig en" sparkdräkt "som 30 åring! =) Sen har vi haft en mysig dag tillsammans sen hem till min mamma på Middag/ Kalas ( då vi inte har en egen lägenhet än efter vi kommit hem från resan) Där blev det massa god mat och massa gott till efterrätt, MUMS! Sen kom mina nära och kära och firade mig med presenter, sång och trevligt sällskap! Min kära Mia kom oxå och det ger alltid alla ett härligt skratt då hon ger massa positiv energi! Vi avslutade kvällen med en öl hos min kusin som vi åkte förbi och hälsade på!

/Fridas Vardag

Det känns bra!

2011-08-16 / 22:01:50
En del har frågat om jag har ångest inför att fylla 30. Nej jag har inte det, varför skulle jag ha det!? Nej det är bara en siffra och jag har precis upplevt min dröm under vår resa att besöka och få gå på Kinesiska muren! Jag har mycket att vara glad och stolt över men samtidigt är ju inte allt kanon jämt. Men det känns bra nu med mycket samtidigt som jag vill ha mig ett fast jobb nu men det kommer det känner jag på mig..
I går var vi hos våra vänner och deras lilla goding Ture på middag och snälla Maritha hjälpte mig att fixa med en fotobok med alla våra bilder från resan. Jag har suttit nästan hela dagen och fixat i den så nu är den klar! Ska bara skicka in och får den sen på posten om ca två veckor. Och faktiskt det var så roligt att fixa och greja med korten så det blev faktiskt TVÅ fotoböcker så det ska bli så kul att få dem sen och alltid kunna sitta och bläddra bland våra resekort från vår livs resa i en rejäl fin fotobok som verkligen är personlig och vår! 
 
/Fridas Vardag

Det blev en fin sommarhelg i stugan med höstkyla på kvällen..

2011-08-14 / 19:30:07

Denna helg har varit riktigt lugn och härlig i stugan. Grejat med min nya lilla bil och gjort den finare. Grillat gott givetvis och ett glas vin i solen. Och läst min bok, slappat, solat, badat badtunna och bara njutit av tystnaden och lugnet i stugan med inga människor runtomkring alls. Nu är ju ingen av oss två direkt stressade efter vårt halv år på resande fot och lååång lediga men ett bättre ställe för återhämtning, vila och tystnad finns inte som vid stugan i det lugna och tysta. Så när vardagen drar igång på allvar, hösten och dess stress så är en sån här helg guld värd.
Men nu tillbaka till staden och vi har nyss varit ute på en lång promenad i vår fina stad. Nu blir det middag sen det enda rätta en söndagkväll - film och godismys!

Här mår jag rätt gött då!

En fin sensommar bild tycker jag!

Fick världens godaste förrätt serverad på bryggan!

En fin kväll fick vi båda kvällarna men i går kväll var det kanon..

/Fridas Vardag

Tvätta, polera och vaxa den fin som en pärla!

2011-08-13 / 10:40:46
Japp vi är i stugan och fixar, grejar, tvättar min bil, I dag ska vi fortsätta att vaxa den så den blir en riktigt fin pärla! Det är sol i dag oxå och i kväll blir det bada badtunnan. Men i går kväll var det nästan höst efter vi grillat och solen gått ner, då blev det koftan på och massa värmeljus så ja.. hösten närmar sig nu men i dag sol igen så på med shorts! Sista helgen som 29 år då.. hm..men det känns bra ändå, har ju en ny bil att fixa med och snart en lägenhet att flytta in i igen!

Den börjar bli så fin som jag vill ha den men lite fix kvar..

Har ett stort soltak i bilen så snacka om att det kommer in solljus i bilen i denna lucka i taket!

Shortsen och kära foppatofflorna på igen och ut och vaxa bilen i solen!


/Fridas Vardag

Nu drar vi till stugan igen!

2011-08-12 / 10:28:42
Nu drar vi till stugan och ska ha en lugn helg med grillning, sol och bad hoppas vi på så klart! Och vi ska fixa med min lilla bil så den blir fin och som jag vill ha den - en liten silver pärla!

Utsikten från stugen mot det härliga vattnet. Trevlig helg på er alla!
/Fridas Vardag

En Roadtrip över dagen och en ny bil med hem!

2011-08-11 / 21:47:28
I morse efter frukosten bestämde vi oss för att ta en roadtrip! Mot Stockholm och ett mål att hitta en bil till mig. Vi hade några att välja på och första stoppet var i Nyköping. Och en Peugeot i silver, så vi tittade, provkörde och pratade pris och japp, vi tog den! Så nu är jag ägare till en Peugeot 206 -00! Så det blev inte ända fram till Stockholm denna gång för jag hittade min lilla bil men E behöver också en bil framöver så kanske en roadtrip till snart igen. Hemma sent och bra sega efter att ha kört långt men nu har jag en BIL igen! Så lägenhet som vi flyttar in i 1e sep och en ny bil igen, så ja, bara jobb kvar! 
I morgon ska vi åka upp till stugan för en lugn helg och gissa om vi ska greja med min lilla bil så den blir fin och som jag vill ha den, en liten silver Pärla!

/Fridas Vardag

Längtar tillbaka...

2011-08-10 / 20:27:34

Sitter och fixar med ALLA kort vi tog under vår långa resa och jag ska fixa fram de finaste bilderna och de bilderna jag vill framkalla så ska snälla Maritha hjälpa mig att fixa en fotobok som man beställer på internet där bilderna blir i en tjock bok som man alltid har kvar med alla härliga bilder.. men det är MÅNGA bilder så det gäller att ta fram lite från varje land och resemål.. men som det ser ut kommer det bli två fotoböcker.. minst..
men jag längtar tillbaka när jag tittar ut här i kd och ser regnet.. och tänker på Australien, Perth, värmen, solen och i kära OZ som vi bodde i och reste runt i under mer än två månader! Längtar tillbaka nu till vårt "Perthan"..
Vi var där mellan 10 feb - 19 april 2011!

Härliga Scarborough beach!

Här låg jag och solade många  många veckor!

underbar strand, sand och hav!

Jag när vi bodde inne i staden - Perth

Perth stad

Fina PERTH Stad i Australien!

/Fridas Vardag

Om en vecka i dag...

2011-08-10 / 16:34:36

Ja om en vecka i dag fyller jag år...japp,30 år... och är det nått att fira då? nja.. det är ju bara en siffra.. eller??
Jag har ju detta år rest och gjort min livs resa då jag har sett och upplevt massor! Min dröm har jag fått uppleva under resan och jag har gått, stått och suttit på Kinesiska muren i Peking! Jag blev färdig med min utbildning i januari, till förskollärare, ett yrke jag verkligen vill arbeta inom. Jag och min sambo har nyss fått en ny lägenhet som vi flyttar in i den 1e sep och det ska bli så härligt med eget igen och vår lägenhet igen då vi bott ett halv år i en väska känns det som. Sen söker jag jobb för fullt och det går framåt.. och jag har även mitt extra jobb kvar.
Ja, vi letar bil........... vilken djungel det är och jag ogillar verkligen alla som har bilannons ute på blocket och som INTE tar bort den när bilen är SÅLD! Snälla ta bort era annonser så man slipper ringa på 10 bilar och allla är redan sålda.. irriterande att man inte kan ta bort annonsen direkt då.. men vi fortsätter att leta, för bil SKA jag ha mig en igen! Ja om en vecka i dag fyller jag som sagt år och jag har upplevt massor och rest massor, pluggat massor, jobbat massor och varit med om mycket roliga, härliga, mysiga, tråkiga, jobbiga, lyckliga, olyckliga och händelserika saker i mitt liv än så länge och jag har ju sedan 7 år tillbaka hittat min kärlek som jag lever tillsammans med, så att fylla 30 ska jag nog också klara! =) 

Att fylla 30 och köpa sig en "sparkdräkt" ( som alla ska ha nu!) ger ju många synpunkter och åsikter.. jag vet att de inte är speciellt fina men de verkar bekväma och sköna att dra på sig hemma, i stugan eller till tvättstugan.. men verkligen inget jag skulle gå i bland folk direkt på stan eller till ett jobb!! men nja.. ja väntar nog med att köpa en sån.. många i min omgivning gillar dem inte och ja, att fylla 30 och köpa en "sparkdräkt" kanske inte är speciellt mogen nej.. hahaha! får se vad det blir.. =)

/Fridas Vardag

Regnet det bara öser ner..

2011-08-10 / 08:52:59
Det regnar.. i går kväll... i natt och i dag.. hm.. tur att man har ett paraply!! Nu ska jag snart i väg på ett möte som jag hoppas känns bra och kanske blir nått bra...Sen kanske vi ska kolla på BIL till mig... hoppas och hoppas det finns någon liten pärla till mig ute i bil djungeln!
/Fridas Vardag

Tillbaka till vardagen och det går framåt..

2011-08-08 / 20:45:17

I går var en riktigt regn och grå söndag med filmer och massa värmeljus, nästan lite höst stämning.. men nej, än är det sommar och i dag skiner solen igen! Nu är vi hemma i kd igen och tillbaka i vardagen. Fått ett positivt samtal i dag så håll tummarna att det blir bra och det går framåt även på andra håll så denna veckan kanske bjuder på positiva svar för mig! Men i bland får man även besked som inte är lika kul så i dag ville min sambo göra godsaker..så nu har vi rullat chockladbollar som två gottissugna barn i köket, blir gott till filmen vi ska se nu i soffan!

Värmeljus en regnig lång söndag..
 
Lite halv rolig film men inte det bäst vi sett då..

Men vilken skit film då.. blev ju inte ens rädd en enda gång..

Hoppas denna film är bättre som vi ska se nu och äta godsaker.. MUMS!

/Fridas Vardag

En mycket trevlig helg i stugan!

2011-08-07 / 16:32:49

I onsdags packade vi väskan ( gör inget annat än packar i och ur väskor när man inte har ett hem utan bor lite överallt) och solen sken så vi handlade massa gott och åkte upp till E`s föräldrars stuga då de är på kusten, därför passade vi på att "låna" stugan några dagar. solen sken på kvällen och det var varmt och gott. Vi käkade räkor och drack gott kallt vin i solen nere på bryggan vid vattnet och det var en riktigt fin kväll. Torsdagen bestod av massa sol, bad och läsa i solstolen. Sen ringde vi upp våra vänner Johan, Maritha och lille Ture, som kom och hälsade på oss. Grillade mycket god mat och en fin kväll fick vi och lille Ture på 4 månader badade badtunnan för första gången och det gick jätte bra. Sen blev det varmare i tunnan och det var de vuxnas tur att bada och ha det gott. Fredagen fick vi mulet och till slut kom regnet.. Maritha och lille Ture åkte hem till kd igen och Johan hade redan åkte till blå boxen och jobbat.
Våra vänner Hoffa och Anna kom upp med barnen och bilen full av mat ! Vi fick tyvärr en regn kväll med nästan lite höst känsla.. men vi grillade gott och barnen njöt i badtunnan och vi vuxna njöt också i tunnan med parasollet över oss, i regnet! Lördagen blev finare och solen tittade fram så "gubbarna" åkte ut och fiskade och fick sig en Gös som de tillagade på kvällen, snacka om färsk fisk! På kvällen sken det verkligen upp och molnen försvann och solen lyste härligt så vi åt massa god mat (igen..) och hade en trevlig kväll och bävern simmade förbi i vattnet som den alltid gör runt 21.30 tiden.. I dag packade familjen sig hemåt och vi blev kvar i stugan, men det regnar i dag... det är grått och nästan lite ruggigt.. men vad gör det när man är ledig, en söndag, har en bra bok och det finns massa bra filmer på datorn.. så en lugn slapp söndag blir det i dag efter att ha haft vänner och barn runt sig i flera dagar! Vi har skrivit på och skickat kontraktet i dag.. inom en månad flyttar vi till eget igen och en ny lägenhet på kära Kvarnberget! Längtar massor efter egen lägenhet igen då vi "flackat" runt så detta halv år under resan och även efteråt.






/Fridas Vardag

Kvarnberget blev det!!!

2011-08-05 / 18:52:37
Nu är det klart! Vi har fått lägenhet!! En 3a på kära Kvarnberget och det känns kanon! Flyttar in den 1e sep och det bästa av allt är att allt redan är packat och klart, bara att bära kartongerna, då vi bor i lådor,kartonger och resväskan än.. så snart har vi egen lägenhet igen och det ska bli härligt!

här ska vi snart bo i en hyresrätt!
Vi är i stugan än och i dag regnar det men det spelar ingen roll när man har badtunnan som är varm och grilla går det i alla väder och goda vänners sällskap!!
/Fridas Vardag

För fyra veckor sedan...

2011-08-03 / 12:44:36
För fyra veckor sedan i kväll kom vi hem till Sverige igen! Efter vår långa resa under många månader runt om i Världen och då för fyra veckor sedan tillbaka till Sverige och vardagen hemma. Det har hänt mycket sedan vi kom hem trots kämpigt i början med tidszoner, tidsomställningar och vardagens måsten. Träffat nästan alla vänner, familj och släkt och haft mycket roliga och härliga sommar dagar och kvällar. Jag har ju även jobbat två veckor på mitt extra jobb F. Men nu ser det ut som om både boende och sysselsättning är kanske på g eller i alla fall att det ser bra ut.. väntar på lite svar.. men nu är det onsdag, det är soligt, det är varmt och vi är lediga. Så nu packar vi väskan och drar upp till stugan några dagar. Inga måsten där och goda vänners sällskap! Sol, bad och massa grillning - det är Svensk Sommar det när den är som bäst!

Hörs från Stugan annars trevlig tidig helg!
/Fridas Vardag

Första Augusti och en kanon bra dag!

2011-08-01 / 19:43:12
Denna måndag började riktigt bra med ett samtal som båda gjorde mig glad och nervös på samma gång... Samtidigt som vi går och väntar på svar om ett annat besked.. Nu i kväll har min kära sambo börjat leta bil till mig igen så mycket händer och det är en bra dag i dag ! Solen skiner och det är kanon varmt och jag känner på mig att det bara kommer att bli bättre och bättre under veckans gång.. Håll alla tummar och tår för att det ska bli ett positivt svar från alla håll.. berättar mer när allt är klart.. men det ser bra ut..! =)
Vi tog en kvällstur ut till Mörudden, det stället gillar jag och tycker det är så fint och härligt på alla sätt, men hallå, det fanns INGEN GLASS i KIOSKEN! ALL glass var slut!!!?? SKANDAL!!! Det tycker jag var riktigt piss dårligt! =(
Nu blir det middag på altanen i solen, ( vi har turen att ha en stor altan där vi bor nu tillfälligt hos svärföräldrarna)
sen blir det.. japp, GLASS, har ett paket Nogger i frysen! MUMS! Här ska det aldrig ta slut på glass i alla fall!

Härligt fin utsikt över Vänern!

Hm.. från vilken vinkel han tog kortet vet inte jag..!

Svensk sommar är allt den bästa!

/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se