GOTT NYTT ÅR!

2011-12-31 / 14:09:36

Maten är handlad, förrätterna fixade, japp E ska göra tre stycken till i kväll. Skumpan är med och finkläderna nerpackade så nu åker vi mot norra Värmland. Vi ska fira nyår i Torsby hos våra vänner Johan och Linda i deras hus med massa god mat och dryck! Hoppas på snö och en riktigt trevlig kväll! Gott slut och ett gott nytt år!!!

/Fridas Vardag

Längtar tillbaka varje dag...

2011-12-30 / 22:40:55


Snart är 2011 året slut och detta år kommer jag aldrig att glömma! Året då vi gjorde vår LIVS RESA, då vi lämnade allt och åkte i väg, till andra sidan jordklotet och vi flög till Australien och Perth. 2011 var också året då jag upplevde min dröm, att gå på KINESISKAMUREN! varje dag längtar jag tillbaka till Perth och OZ, året 2011 glömmer jag aldrig!

/Fridas Vardag

Sol, fika och sömning bio!

2011-12-30 / 18:43:51
I dag har det varit sol och fint väder med några minus grader.. bara SNÖN som fattas nu! Vi tog en härlig promenad i solen, det uppfriskande vädret och det var riktigt behövligt efter all julmat och alla filmkvällar. Men det var ju först i dag det var fint promenad väder.. Sen blev det en spontan fika med våra vänner Johan och Maritha hemma hos dem, Ture växer så och snart mycket snart ställer han sig garanterat upp och går. Så en mumsig fika och massa törl blev det =) Sen hade vi sagt att vi skulle gå på Bio, eftermiddagsbio är allt bra smart =) Bio, det tycker jag hör julen och ledigheten till..så vi valde mellan " The girl with the dragon tatoo" eller "Stig Helmer Story".. den andra valde vi och om jag säger så här. Det enda som var bra var popcorn och snasket till filmen.. och det enda roliga var filmreklamen innan filmen började, om den nya filmen med Peter Magnusson.. Så det var nog en av de sämsta filmer vi sett =( .. jag somnande till och med en stund.. ÅH!! vilken dålig film, den tycker jag INGEN ska se.. Nu blir det snart middag, det luktar fantastiskt gott i från köket..sen fredagsmyyysss! Trevlig helg på er! 

Vår fina stad!

VI!

Jag !

Bara snön som fattas nu..

Ture, en riktig goding!

Det enda bra med filmen var filmsnasket till..
/Fridas Vardag

God tårta och filmer..

2011-12-29 / 18:59:50

I dag efter all all tvättning, bäddad rent, städad, handlat, Städat ur E`s bil och fixat inför helgen så la vi oss i soffan och kollade film och fikade. Vi provade en ny tårta jag köpt.. bra att ha i fysen när det kommer kaffebesök. Den var mycket god vill jag lova! MUMS! Vi såg en ny film och det var en riktigt konstig film tycker jag men E tyckte den var bra och ja, det är väl så det är nu för tiden.. tiden.. "IN TIME", alla vill åt mera tid.. skum film i alla fall. Tal på skum film så såg vi i går kväll en halv rolig film med en riktig lirare, " Our Idiot Brother "..
Och den nya serien som gick på svt1 i tisdags och onsdags kväll, " Arne Dahl:Misterioso" En riktigt bra Svensk serie tyckte vi och tydligen ska det komma mera avsnitt/filmer framöver, det ser vi fram emot!! Nu ska jag göra middag medan min sambo är i väg och fixar med bilen.. sen blir det film igen tror ja.. så gött att vara ledig och bara vaaaaa!! Vi njuter båda två!!

Denna får bra betyg av oss!!!

Skum film..

En lite halv rolig film..
 
Arne Dahl: Misterioso! Bra serie tycker vi!!

/Fridas Vardag

Mellandagsrea och fotbad!

2011-12-29 / 11:37:41

I går fixade E med sina bilar och jag fick lite egen tid hemma. Även om det är underbart när vi är tilsammans och han är hemma från plugget och vi är lediga tillsammans så behöver man egen tid ändå. Så efter en tur på stan och mellandagsrean då jag shoppade lite kläder och ett par nya örhängen...puh.. orkade inge mer då det var massa folk!! Men lite fynd kom jag hem med! Sen satte jag mig i soffan men min julklapp! Mitt fotbad med massage och bubbel! Köpte mig även en ny skvallertidning och en ny fotcreme. Så en timmes fotbad, massage och bubbel med en skvaller tidning är inte fel! Snacka om vardagslyx och egen tid =) Sen hade vi en lugn och mysig eftermiddag och kväll med god mat och filmmys. Det gäller att ta vara på ledigheten på bästa sätt! I dag blir det tvätta, städa, handla och fixa.. vardag även under semestern.

Jag inviger min julklapp- mitt fotbad!

/Fridas Vardag

En dag i bilen och en nöjd kille!

2011-12-27 / 21:02:23
I dag har jag och E fixat, grejat och suttit i en bil hela dagen känns det som. Vi hamnade i Filipstad och tog en sen lunch där, inte varje dag man gör det liksom. Så en rolig och annorlunda dag i bilen med många olika stopp och ställen att besöka.. Nu sitter vi i soffan och har käkat varma kantarellmackor och ska snart se på den nya serien på 1an. Jag fick en bild på en stolt kille förut som fixat och fått i hop sin julklapp hela dagen i dag! =)

Benjamin har fixat i hop sitt teknik lego han fick av mig och E i går i julklapp! Duktigt och bra jobbat Benjamin!
/Fridas Vardag

God middag med vänner och min första Orkidé!

2011-12-26 / 23:20:22

I dag har vi grejat och fixat på förmiddagen och sen åkte E och bowla med sin familj och släkt och jag åkte och shoppade en sväng, mycket folk!!! Sen åkte jag och hälsade på mina kusiner en sväng och törla! Sen hem och E lagade en god middag med varmrätt och efterrätt då våra vänner Hoffa, Anna och barnen kom hit. Barnen fick sina julklappar och vi en jätte fin blomma! Jag fick min första Orkidé !! Så nu är det bara att hoppas att jag kan sköta den! ;) så en trevlig kväll med god mat, törl och skratt och slapp i soffan. Nu ser vi på film och jag somnar snart.. Man blir allt trött efter en julhelg med massor av mat, familj och släkt.. Det ska bli så skönt att vara ledig nu några dagar och umgås med min sambo och bara va ledig!!

Så fin blev blomman på köksbordet, det var på tiden att jag tog bort julstjärnan och fick en ny fin blomma då julen går mot sitt slut..

De här två " handledsvärmare" fick jag av mamma i julklapp bland annat, som hon har stickat och de är helt enormt sköna på!

Film och slapp i soffan tycker vi om! =)

I morgon ska jag "inviga" en av mina julklappar jag fått av min kära sambo! Det ska bli gött med lite fotlyx!

/Fridas Vardag

Juldagen är en riktigt slappardag!!

2011-12-25 / 23:02:54

I dag har jag/vi inte gjort mycket alls! Vi har plockat upp våra julklappar och fixat. Annars har vi legat i sängen, käkat en god frukost och sett på tv.. Myst i soffan framför film efter film och bara slappat! Så skönt att bara få en dag till att bara va!! När klockan var runt 16 bytte vi om och vid 17.30 var vi hos E's farfar och farmor på middag med släkten. Så mätta i kväll oxå.. Nu är vi hemma och ligger i soffan igen.. Gött!!

Efter att ha legat i onepiecen hela dagen så fick jag allt klä upp mig lite innan middag med släkten.

Sen hem till soffan igen.. så gött att bara slappa!

/Fridas Vardag

Julgranen

2011-12-24 / 22:09:04

/Fridas Vardag

GOD JUL!!!

2011-12-24 / 22:07:36

God jul och en trevlig julafton med massa god mat, julklappar och familjen! Och även om det inte är vitt ute så blev det en Julstämning detta år också! Jag är givetvis klädd i rött och proppmätt!!

/Fridas Vardag

Äntligen helg! Men ingen snö...

2011-12-23 / 17:14:36
Äntligen helg och ledigt i flera dagar! Nu har jag jobbat klart för detta år, ledigt till den 2e januari 2012! Hur konstigt låter inte det då!? =) Jag och E har handlat klart alla julklappar nu och fixat och packat in alla julklappar fast julrimmen orkade ja inte i år.. nu är jag trött och sliten så det ska bli skönt att bara få vara resten av helgen med mina nära och kära..äta gott och slappa! Nu ska jag ta mig ett varmt bad och sen blir det fredagsmys framför tv;n i soffan med uppesittarkväll i form av film!Det är julafton i morgon och vart tog snön vägen då!? inte mycket snö alls men det var i alla fall lite snö, men nu blir det en julafton med plusgrader och regnslask tråkigt men sant. Men det blir nog bra ändå! Julen är god mat, julklappar och mina nära och kära, tyvärr kommer jag inte träffa alla men så får det bli. Trevlig helg och GOD JUL!!

Rosorna är fortfarande lika fina! =)
/Fridas Vardag

Snart julafton, vitt på marken och röda rosor!!

2011-12-22 / 08:40:49

Nu börjar det kännas att julen närmar sig, julledigt för både barn och personalen och jag börjar trappa ner.. Fortfarande snuvig och går på nässpray och känner mig sliten i hela kroppen.. Det är lite vitt ute och jag hoppas så att det kommer mera snö! I går kom min kära sambo hem! Och med sig hade han 20 Röda Rosor! :) så glad och lycklig blev jag och så mysigt att han nu är hemma! Han är sliten efter höstens alla tentor och plugg och jag är bra sliten efter jobb och förkylningar, men snart har jag ledigt! Nu har jag ätit en god frukost framför tv; n och tänt ljus, det är skönt att hinna ta det lugnt på morgonen innan jobbet men nu väntar jobb i dag och en öppning av förskolan i morgon... I kväll ska vi till mamma och käka middag och dricka glögg!
 

/Fridas Vardag

Äntligen lite snö!

2011-12-20 / 18:36:45
I dag kom det snö!! Inte mycket då men det är vitt på marken och det snöade i eftermiddag/kväll.. det får mer än gärna komma mera snö så det blir en VIT julafton! Det är snart julafton ja.. och jag har julklappar kvar att köpa.. behöver städa.. behöver handla.. och jag jobbar ändå till fredag eftermiddag.. och jag är fortfarande snuvig.. MEN i morgon kommer min sambo hem och det är vitt ute och snart, snart fredag och en veckas ledigt! Det ska bli så skönt!

liite vitt på marken i alla fall!

I dag fick jag och mina kollegor en julklapp av en tacksam och gullig förälder och hennes dotter, så gulligt och snällt! Sånt värmer när man uppskattas lite extra! =) Så nu lyser det fint i fönstret här hemma. Nu blir det mat och sedan läsa min "braiga" bok!
/Fridas Vardag

20 december 2011!

2011-12-20 / 18:27:12

Idag är det den 20 december och i dag är det min och E`s dag! I dag är det 7 år sedan vi blev tillsammans!! 7 hela år har gått och jag älskar min kära E så mycket! E Min pojkvän, min sambo och min kärlek!! I morgon kommer han äntligen hem och vi får vara tillsammans och ha ledigt från skola och jobb tillsammans och det ska bli mys! Min kärlek, jag ÄLSKAR dig mer än MEST!

Kärleken är underbar och min kärlek till E är starkast av dem alla och han är mitt allt!

/Fridas Vardag

Middag och myskväll med tjejerna!

2011-12-18 / 12:33:27
I går hade jag en riktigt slappdag! Jag tvättade och grejade hemma, julpyntade och gjorde det lite mys inför julen. Tråkigt bara att göra allt detta själv i år då E inte är hemma utan pluggar fram till den 21e. Men då blir det ännu mera julmys med julgodis när han kommer hem, E ska göra julskinkan och det blir glögg och "tomtegröt". Åh nu längtar jag ännu mer efter min älskade sambo..
Efter en lång dag av vila och pyssel hemma så åkte  jag ut till Mia och tjejerna. Egentligen behövde jag vila ännu mera men en god middag kunde jag inte säga nej till. Vi bytte julklappar och vi åt en god middag och en smarrig efterrätt, sedan myste vi framför tv:n med godis, chips och apelsiner! MUMS! Det var jag, Mia, Sofia, Katja och Nichole så en riktigt tjejkväll blev det och vi såg på " Så mycket bättre" och film " Bröllopsfixaren" Michelle kom också dit när hon slutat jobba och törla lite så en trevlig och lugn kväll. Men när klockan närmade sig 00.00 åkte ja hem, helt sliten och knappt någon röst kvar då jag är hes.. så massa nässpray och panodil så somnade jag gott..tråkigt med denna förkylning alltså! Jag har INTE tid med det nu, en vecka kvar till julafton knappt och släkt att hälsa på, julklappar kvar att köpa, jobba hela veckan lång och försöka orka!

Detta pussel la jag i går och detta julpussel har jag lagt varje år sedan jag var liten innan julen..så det hör liksom till! =)

Mia och tjejerna har gjort riktigt fint och julstämning hemma med granen och julpynt i huset!

Visste var det tjejkväll men "Charlie" var ju så klart med mitt i allt och MITT i soffan! =)
/Fridas Vardag

Min resa tillsammans med dig..

2011-12-17 / 00:07:29

Ända sedan jag och E blev tillsammans för 7 år sedan har vi rest tillsammans och haft många underbara, härliga semester resor! Upplevelser, erfarenheter och massor av minnen av våra semestrar och våra resor! Och jag är så tacksam över alla resor och ställen jag har fått uppleva tillsammans med min älskling. Och mera resor blir det och mera ställen kommer vi att se, uppleva, upptäcka och erfara, så mera minnen blir det under våra resor!! Och jag har fått uppleva min DRÖM tillsammans med min kära E och det kommer jag alltid bära med mig och vara så tacksam, glad, lycklig och stolt över att jag fått gjort!
Mitt i vardagen, det mörka, det trista och all vardags stress och bekymmer så behöver i alla fall JAG något att tänka på. Något BRA, positivt och roligt som gör mig glad. Då tänker jag på min sambo E i första hand och sedan på ALLA våra resor och semester ställen!! Att se kort och minnas är det bästa..

En av de första semester resorna som par var till London. Då E jobbade där ett tag för många år sedan så var vi där tillsammans under några veckor och upplevde London stad och dess härliga atmosfär! Juni 2005

I juli 2005
åkte vi till Skottland på en roadtrip semester och upplevde ett härligt fint Skottland tillsammans under några dagar!

I November 2005 åkte vi på vår första solsemster som ett par, till Egypten och bodde på ett riktigt flott All-inclusive hotell nära den fantastiska sandstranden, havet och enorma pooler. Vi åkte Jeepsafari ut i öknen och träffade och E red på en kamel.

I Juni 2006 åkte vi till Grekland för fösta gången tillsammans och denna gång till den fina gröna ön, Corfu där vi solade, badade och hyrde både vespa och bil under två härliga veckor i värmen.

I juni 2007 var det dags att åka till Grekland igen och denna gång en veckas sol och badsemester på varma Rohdos med värmebölja och lata dagar vid havet men även vespa och bilturer runt ön.

Påsken 2008 behövde vi båda en paus från vardagens slit, jobb och skola och åkte en sista minuten resa till Spanien, Cran Canaria för en veckas semester vid poolen med varsinn bok och tyvärr fick vi inte så mycket sol och kvällarna var kalla.. men en skön semester vecka.

I Augusti 2008 tröttnade vi på regnet under vår semester på kusten och tog en restresa till solsäkra Grekland igen, denna gång till varma härliga ön Kreta. Firade min födelsedag där och vi fick en riktig sol och bad vecka med massa slappdagar vid havet.

I december 2009 var det dags att uppleva något nytt och häftigt. Och efter ett tufft år med nära och kära som lämnat oss så bestämde vi oss för att unna oss lyxsemester. Vi åkte till häftiga DUBAI och vi upplevde sol, bad, lyxhotell och staden som har ALLT under en vecka. Vi firade nyårsafton 2009 i en "skybar" på 51e våningen i DUBAI, det var rätt häftigt då! Och jag står framför VÄRLDENS högsta byggnad!! 

I augusti 2010 tröttnade vi igen på dårligt väder på kusten under semestern så vi tog en restresa till soliga och varma Cypern. Denna gång verkligen en lat och slappvecka då vi bara gick mellan hotellrummet, solstolarna, poolen och ett dopp i havet, i värmen och  vi hade det gött. Jag fick fylla år på Cypern detta år och E hade nyss varit bestman på herr och fru Brattströms bröllop innan vi åkte =) 

Efter att jag tagit min examen som förskollärare i januari 2011 och vi bestämt oss för att efter att ha sluta skolan, E sagt upp sig på jobbet, sålt vår lägenhet, sålt våra bilar och stuvat in våra saker i kartonger på vindar och möbler i förråd så åkte vi på vår LIVS RESA! Vi lämnade alla måsten och vågade åka med bara ett hotellrum bokat första veckan i Australien, och staden Perth. Efter att ha pratat så länge om Australien och att bo i Perth ett tag, blev detta verkligt. Och vi trivdes bra och hade det underbart några månader i Perth.

SCARBOROUGH BEACH mådde jag som bäst och jag/vi trivdes så bra i Perth och staden Fremantle där vi också bodde ett tag. Annars blev det roadtrip i bil både längst västkusten och östkusten i OZ.
Vi gillade verkligen Australien och det var allt det bästa vi sett och upplevt!! 

Resan fortsatte till ön Bali under några veckor fick vi uppleva sol, värme, pooler, palmer, billig shopping, E fick sin tatuering och jag upplevde skräck och ångest för ödlorfobi som växte inom och hos mig.. skit ö och dit åker vi aldrig igen..

Tillbaka till Australien och fantastiska staden Sydney i maj 2011, med dess operahus och det var en kanon fin och härlig stad att vistas och bo i under några veckor. Det började dock bli vinter i OZ den tiden, så några kalla regndagar fick vi mot den tropiska värme vi var vana.Så det blev en del biobesök. Men en jätte fin stad som jag är glad att ha upplevt.

Vi reste vidare till den mäktigaste staden och "Skyskrapornas stad" HONGKONG! Där vi verkligen upplevde VÄRME i en storstads puls och mäktiga,HÖGA byggnader och SKYskrapor i massor!! Ikea butiken mitt i stan, tre olika hotell i höga byggnader med pool på taken och slitna promenadskor efter några veckor i staden Hongkong och det mäktigaste vi sett!! En stad som man verkligen måste uppleva! 

Sen att få runda av sin LIVS RESA med att åka till "det riktiga Kina" Staden Peking i juni 2011 och att få stå på Världens största torg är verkligen en upplevelse att bevara.  Jätte billig shopping i värmen, äntligen en röd Canada Goose jacka, massa seevärdheter som är historiska och att till slut, året jag fyllde 30 år, uppleva MIN DRÖM!! Det kunde inte bli bättre och tillsammans med min kärlek, sambo och livspartner E! 

MIN DRÖM
!!! Att åka till KINA, att få stå, sitta och gå på Kinesiska muren!! En dröm som gick i uppfyllelse, juni/juli 2011 är bra mäktigt alltså och ett minne att bevara hela mitt långa liv! 

Ja, MYCKET har vi sett och upplevt tillsammans och MÅNGA resor har vi gjort, även de mindre resorna, som en weekend i Prag, en weekend i Frankrike, dagar i Danmark och Köpenhamn, en helg i Tyskland eller en kortresa tillbaka till London, för att inte tala om alla semsterdagar på kusten eller i stugan i Strömstad tillsammans! 
Ja, detta tänker jag på och ser tillbaka på mitt i vardagen och denna mörka månad.. det gör det hela mycket lättare! 
E JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST!


 

/Fridas Vardag

Äntligen Fredag!!!

2011-12-16 / 22:35:18
I dag har det varit en lååång dag med denna jobbiga, "sega" förkylning och en hes röst.. men en bra dag! Och det är ju fredag i dag och det betyder helg och vila!! Jag stängde förskolan i dag och efter att sista barnet gått var klockan 17.45 och jag kunde ta helgen.. åkte förbi affären, köpte tidningen och en påse godis.. och det fick även bli Thaimat på vägen hem.. Ett varmt bad, sedan mat, soffan och tvkväll...orkar inte mycket mer än så.. Jag har i kväll gråtit så ögonen svider!! Har kollat på Svenska Hjältar galan och vilka fantastiska människor det finns alltså!! Eldsjälar, vardagshjältar, fantastiskt starka och inspirarande människor, stora som små och jag grät mig igenom hela programmet känns det som! Så ännu tröttare nu.. nu blir det sängen och se film en stund.. men va skönt det ska bli med helg, att bara få vila och bli friskt! Sen en vecka kvar, en vecka kvar att jobba, en vecka kvar till Jul!Och om några dagar kommer min älskling hem! =)
Trevlig helg på er!
 


/Fridas Vardag

Börjar bli beroende av nässpray!

2011-12-15 / 21:09:33

Snuvig och knappt någon röst kvar... I dag efter jobbet åkte jag direkt till Apoteket och fyllde på mitt förkylnings förråd.. Ännu mer panodil och nässpray !! Börjar bli beroende ju av denna nässpray för att orkar dagen på jobbet..sen hem och vila!! Nu, den underbart härliga filmen " Tomten är far till alla barnen" på 7an och torkade fikon som snask! ;) en dag till på jobbet med planering och stängning av förskolan och givetvis lek och skoj med alla barnen, sen helg!!!!! Och VILA! Vill bli frisk från förkylningen NU!!

/Fridas Vardag

Genomförkyld mitt i allt!!

2011-12-14 / 20:13:18
Ja det började med att jag frös jätte mycket i lördags kväll.. och i söndags var jag bra risig och frös och kände mig hängig, varm och snuvig.. Natten till måndag kom febern och jag blev genomförkyld!! I måndags låg jag därför i sängen HELA dagen och bara sov...helt utslagen,snoren rann och jag var helt " deckad".. På jobbet är det fullt ös denna vecka med Luciafirande, julpyssel och stängning så inte tid att vara sjuk. Så jag har jobbat ändå.. i går hela dagen, plus ett luciatåg på kvällen med alla barnen i regnet.. och jobbat i dag. Så med rinnande näsa och förkyld "går jag på" nässpraj och panodil!! Så det är varmt te, varmt bad och VILA som gäller direkt efter jobbet varje dag denna vecka för att ork med hela veckan lång! Men åh va jag längtar efter snö nu! I går var det så fint och stämningsfullt med lucia och mys, fast det spöregnade..=( så nu vill jag ha snö och vitt ute!! Saknar min älskade E hemma nu men han har fullt upp i skolan i Kalmar, tentor framöver och inte förrän den 21e kommer han hem igen.. =( men till dess ska jag jobba på med alla goa barn på jobbet, och efter jobbet satsa på att bli frisk från snuvan och denna förkylning! Nu blir det snart en stor skål med glass och att lägga mig under täcket och se filmen "På smällen" på 3an !


Trevlig Lucia, utan snö...

Så här känner jag mig...

/Fridas Vardag

Söndagsslapp med en spontan fika!

2011-12-11 / 18:52:23
Jag har legat och sett på filmen "Brides maids", då jag inte orkade se den i går då det var en bra film på tv oxå.. Och vilken bra och rolig film!! Herregud va jobbigt det kan bli att gifta sig alltså! haha =) Tänkte direkt på min vän Lotta som ska gifta sig nästa sommar, så tur att hon inte har såna galna vänner och så många brudtärnor!=) Sen när jag låg i badet så hade Lotta ringt! =) " när man "pratar" eller tänker på trollen! :) Så hon kom förbi en sväng på en fika och törla lite, så det var trevligt med en spontan fika så där en söndagseftermiddag,även om jag inte känner mig alltför pigg.. näsan rinner och jag känner mig seg i huvudet. Så nu blir det mat och sen soffan.. tv kväll och söndagsslapp!

/Fridas Vardag

En lugn helg och snuvig näsa..

2011-12-11 / 11:17:13

Idol vanns ju av Amanda och ja hon var faktiskt bättre i finalen! Men Robin har Så bra röst ju!! Helgen bjöd annars på Godis och film " jagat vittne" den nya filmen med Irene Huss och den var riktigt bra!! I går var jag hos min vän Karin och lilla Julia. Mamma Karin :) bakade goda saffransbullar och vi hade även glögg mys! Massa törl och skratt och mycket "smör" blev det ! :) I går kväll låg jag under filten i soffan och frös!!! Trots massa ljus!.. Kollade "Så mycket bättre" och film, mumsade godiset som va kvar i skålen! Fryser även i dag, huvudet spränger och nu rinner näsan också..detta har jag INTE tid med då det är både luciafirande kväll, drop-in pyssel och jag har stängning av förskolan denna veckan på jobbet!! Så jag får helt enkelt VILA hela dagen lång i dag! Inte bli sjuk nu!!!

Söta lilla Julia!

Min vän Karin med de goda saffransbullarna med MYCKET smör! =)


Det är den 3e advent redan i dag och vart är snön!?!

/Fridas Vardag

Krångel på blogg.se!!!

2011-12-11 / 11:04:25

Krångel på blogg.se!! IGEN! :( jag kan inte lägga in/infoga bilder!!!?? Jag kan ladda upp bilder och skrivs inlägg men knappen eller inställningen infoga bild är borta?! Skit!! :( hoppas att jag får ett svar snart från blogg.se vad detta beror på!?? Annars byter jag blogg sida! Vill ju inte ha en blogg med bara text.. Hm.. Irriterande! Hoppas det kommer bilder snart!

/Fridas Vardag

Idolvinnaren är...

2011-12-09 / 21:14:01

Jag hoppas på ROBIN men tror fan Amanda tar hem detta ja!.. Hon är ju en färdig artist! Robin är mer den vanliga popp idolen! Återstår att se vem som vinner!?...

/Fridas Vardag

Äntligen Fredag!

2011-12-09 / 17:26:56
Nu har jag tagit helg och nyss ett varmt bad! Efter jobbet åkte jag och köpte godis och hyrde mig två filmer! E kommer inte hem denna helg då han har massa i skolan innan julen så det får bli en "Frida helg" med vila, filmer,träffa vänner eller åka ut till Mia och umgås. Men mest vill jag vila.. fryser och är trött!! Vill ha vitt och snöt ute och mera julstämmning! Nu blir det onepiecen på och sen göra god mat till i kväll. Lyxa mig lite fast jag är ensam, så IDOL finalen blir det och godismys! Nu ska jag tända massa ljus så det blir varmt och mys och ringa min kära E! Trevlig helg på er!!

Godis och två filmer! Då klarar jag nog denna helg oxå, fast min älskade sambo inte är hemma!
/Fridas Vardag

Vardag och julmys!

2011-12-07 / 19:48:51

Jobbar, vilar, läser! Ja så ser dagarna ut denna veckan då det är mycket på jobbet, sena dagar, möten och när jag kommer hem vill jag mest vila. Inte tid eller lust att bli sjuk nu så vilan är viktig efter jobbet och boken jag läser är kanon bra! Annars försöker ja ha lite julmys här hemma med doftljus som luktar jul! Julblommor, julgodis och massor med ljus gör mig lite piggare!

/Fridas Vardag

Första snön och en riktig klassiker film!

2011-12-05 / 17:05:45
I dag på eftermiddagen kom första snön här i kd! Inte mycket men liite vitt på backen! I trafiken är det inte kul med snö men annars vill jag allt ha snö nu så det är väldigt välkommet!!!
Jag var inne på affären på väg hem från jobbet och där sålde de en klassiker bland alla DVD filmer! " Trolltyg i Tomteskogen! En gammal klassiker film man såg på julen som barn, som jag bara vara tvungen att köpa ju! =) Den ska jag kolla på någon kväll framöver innan jul! Nu slapp i soffan, det är ju trots allt måndag! Hoppas på mera snö!!! Min kära sambo åkte i dag till Kalmar och skolan igen och blir nu borta över två veckor..=( på grund av tentor och skolan, så han kommer vara saknad här hemma! Tur att vi ringer gratis till varandra över mobilen!=)
/Fridas Vardag

Julmarknad med härlig sol!

2011-12-04 / 20:33:42
I dag sken solen när vi gick upp efter en mysig frukost i sängen. Så vi tog en promenad i det friska vädret och solen sken !! Så vi gick till M-skogen på julmarknad, och vilken kö för att komma in då! Alla k-d bor hade hittat dit i solen denna söndag. Vi gick runt en sväng på marknaden, köpte brända mandlar och tog en adventsfika, ingen snö så inte mycket till julstämning. Och mitt i parken blommade en buske men små blommor!? Och det är den 4e december liksom..! Jag var på kalas en sväng i eftermiddag då min brorsdotter Tilda fyller 1 år i dag! Hurra Hurra för lilla Tilda i dag! Kalas, paket och tårta blev det och lek med Hanna och lilla Tilda. Sen hem till min kära E som satt och spelade Wii, så resten av kvällen blev det att vi spelade wii, super mario och vi har nyss käkat hemmagjord pizza, mums! En mys söndag i soffan med min älskling!

Skönt med en dag med sol och ljust!!

blommande små blommor i en buske den 2a advent!!!?? SKUMT! =)

Glasögonen på när ja ser på tv, läser, sitter med datorn och Iphonen.. börjar vänja mig...
/Fridas Vardag

Julbord på Casanova!

2011-12-03 / 16:30:00
I dag har det varit riktigt skit och rusk väder ju =( Så vi har varit och fixat lite, köpt några julklappar på stan och jag har köpt nya vantar! Hittade ett par svarta fingervantar på Kjell och Co(!?) ett par special vantar som man kan ha när man använder Iphonen ! Smarta tycker jag då det är några trådar eller nått i fingerspetsarna som gör att de känner av fingrarna trots vantar på ute i kylan.
Mamma har varit här på fika då jag slängde i hop en blåbärspaj. Hm.. det är den 3e december och regn, det är plusgrader ute och man äter blåbärspaj.. ,men i morgon får vi väl hoppas på minusgrader och dricka glögg när det är 2a advent! Nu spelar vi tv spel och softar... i kväll ska vi ut och äta Julbord. Vi ska till Casanova, en restaurang i stan med Svenskt/Italienskt Julbord så det ska bli intressant och förhoppningsvis gott. Vi ska bjuda ut E`s föräldrar och möta upp dem klockan 19.00, så det kommer bli en trevlig kväll med massa god julmat hoppas vi!

Håller på att vänja mig... 
/Fridas Vardag

Mumsig efterrätt!

2011-12-02 / 22:29:33

Min kära E gjorde god mat i kväll och en ny efterrätt han sett mat Tina gjorde häromdagen på tv. Varma flamberande päron i rom, med egen gjord colasås, smält choklad och rivet fryst päron på toppen! Riktigt Sött och gott!
 

/Fridas Vardag

Ett nytt liv börjar i dag..

2011-12-02 / 16:16:57

Äntligen fredag måste jag bara säga!! Härligt! Efter jobbet åkte jag och hämtade ut mina glasögon! Jag har ju varit och gjort ett syntest för ett tag sedan, efter jag smält beskedet lite och provat ut glasögon, fått lite tips och råd och smält detta så har jag beställt och i dag hämtat ut dem! Så ett nytt liv börjar i dag kan man säga!.. men jag ska först ha dem när jag läser, sitter med iphonen och vid datorn och tv:n. Jag måste vänja mig vid dem och bli van dem först..
Nu ska jag tvätta sen blir det fredagsmys!! Gubben är hemma och det blir en lugn mysig fredagskväll i soffan, med glasögonen på! Trevlig helg på er!
 
Det känns så där, men det gäller att vänja sig vid dem och mitt "nya" jag!

/Fridas Vardag

1a december!

2011-12-01 / 07:54:36

I dag är det den 1a december och det är plusgrader och mörkt ute! Men jag har tänt ljus och ätit en pepparkaka till mitt te nu på morgonen och tänt adventsstaken i fönstret! Köpte en julstjärna och en hyacint i går som står i köket nu så lite stämning känner jag allt, men snö och vinter nu är välkommet!

/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se