Middag och myskväll med tjejerna!

2011-12-18 / 12:33:27
I går hade jag en riktigt slappdag! Jag tvättade och grejade hemma, julpyntade och gjorde det lite mys inför julen. Tråkigt bara att göra allt detta själv i år då E inte är hemma utan pluggar fram till den 21e. Men då blir det ännu mera julmys med julgodis när han kommer hem, E ska göra julskinkan och det blir glögg och "tomtegröt". Åh nu längtar jag ännu mer efter min älskade sambo..
Efter en lång dag av vila och pyssel hemma så åkte  jag ut till Mia och tjejerna. Egentligen behövde jag vila ännu mera men en god middag kunde jag inte säga nej till. Vi bytte julklappar och vi åt en god middag och en smarrig efterrätt, sedan myste vi framför tv:n med godis, chips och apelsiner! MUMS! Det var jag, Mia, Sofia, Katja och Nichole så en riktigt tjejkväll blev det och vi såg på " Så mycket bättre" och film " Bröllopsfixaren" Michelle kom också dit när hon slutat jobba och törla lite så en trevlig och lugn kväll. Men när klockan närmade sig 00.00 åkte ja hem, helt sliten och knappt någon röst kvar då jag är hes.. så massa nässpray och panodil så somnade jag gott..tråkigt med denna förkylning alltså! Jag har INTE tid med det nu, en vecka kvar till julafton knappt och släkt att hälsa på, julklappar kvar att köpa, jobba hela veckan lång och försöka orka!

Detta pussel la jag i går och detta julpussel har jag lagt varje år sedan jag var liten innan julen..så det hör liksom till! =)

Mia och tjejerna har gjort riktigt fint och julstämning hemma med granen och julpynt i huset!

Visste var det tjejkväll men "Charlie" var ju så klart med mitt i allt och MITT i soffan! =)
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se