VÅR i luften och varmt!

2012-02-29 / 17:42:39

I går blev det återigen VÅR i luften! Vi var ute stort sett hela dagen på jobbet. Och i går hade jag stängning av förskolan och var hemma strax efter 18 och jag var såå trött! Så nu är det inte att man är trött för det är trist väder, utan nu blir man trött av solen och att vara ute! ;)skumt! Men denna vecka är det sportlov i kd och fulla badhuset fullt i barn i alla åldrar kan jag tänka mig, så nästa vecka fortsätter jag att simma och förhåppningsvis blir piggare. Nu blir det att njuta av promenader och solen i stället som jag hoppas håller i sig hela veckan och helgen ! Magen känns bättre just nu i alla fall! ;) I dag har det också varit härligt väder fram på dagen och SOL, varmt och skönt. Jag öppnade i morse så en tidig dag , och när jag slutade i dag åkte jag hem direkt och satte mig på balkongen, där var det och ännu varmare i solen!! Underbart gött! Jag verkligen längtar efter våren nu och massa sol!
I eftermiddag kom min vän Maritha hit på en fika och törl och lilla Ture var så klart med. Men han är inte så liten längre, om en månad fyller han 1 ÅR! Lillen blir stora killen. Han kröp omkring och rester sig upp mot saker och ting, så han går säkert inom några månader. Det ger alltid energi att träffa Maritha för ett gott skratt och Tureman är ju för söt! Nu var det en tid sedan jag träffa dem så Ture var allt lite blyg i början men som med alla barn så går det snabbt över. Hoppas på att träffa dem snart igen då även med våra gubbar vore trevligt. Nu blir det tvätta resten av kvällen sen tvkväll med bland annat Mästerkockarna kl 20.00!





Jag njuter!!!


Ture är stora killen nu!

Fått lite fint på balkongen med hjälp av min mamma! Tack

/Fridas Vardag

Vinter igen och ny bikini!!

2012-02-27 / 19:01:47
Jaha det var de fina vår vädret det! I dag började det snöa igen! Massor av snö, så nu är det vintervitt ute igen fast blöt snö och slask! :( fy va tråkigt!! Men jag har vår känslor kvar ändå, då jag har massa fina tulpaner på köksbordet, en stor kruka med vårblommor som snart blommar! I dag efter jobbet åkte jag till stan för att äntligen köpa en ny B:H! Det är aldrig kul att prova bh i en provhytt då men det var verkligen dags för en ny bh så det är bara att prova på. Åh vilka fina bikinis de hade fått in då, och GISSA om jag behöver en ny bikini efter ett halv år på resande fot med massa sol, salta hav och olika pooler... SÅ det var verkligen dags att unna sig en ny bikini oxå, så jag slog till på svarta boxer, en fin svart bikini topp med vitsvarta band som även funkade bra att dra ner och knyta runt så jag kan sola utan att få fula ränder. SÅ sommaren, nu är jag redo för massa sol och bad!!!;) Åh det känns så skönt att ha hittat en bra bikini som sätter saker på plats om man säger så ;) !
Men tittar jag ut så känns sol och sommar lååångt borta men det gäller att vara ute i god tid. Lite olika basplagg och nya tights att ha på jobbet blev det också och en ny mascara. Mars månad har inte ens börjat och jag är färdig shoppad för denna månad! Nu blir det tvkväll i soffan, det bästa på en måndag tycker jag. 


För ett år sedan ungefär låg jag på denna strand och solade, badade och njöt så en ny bikini behövs verkligen! 


Runt denna tiden för ett år sedan var jag i Perth, Australien och NJÖT av värme, sol och salta hav och detta hoppas jag få uppleva igen i min nya bikini då! ;)
 
 

/Fridas Vardag

En lugn och skön helg!

2012-02-26 / 19:37:46
Denna helgen har gått i lugnets tecken. Jag har vilat mycket och tagit hand om mig själv. Haft "Hemma spa", sett två bra filmer, ätit gott och kollat Melodifestivalen så klart! Det var två bra bidrag som gick vidare i går och helt rätt att Danny och Lisa Miskovsky gick till final. Men Lotta och Christer hallå!? vilken skit!! Men nu när man hört alla bidrag så tycker jag fortfarande att Loreen är bäst! Och "Skrällen" David Lindgren är ett hot för Danny i Globen då hans låt är minst lika bra som Dannys tycker jag! I går var jag hos mamma på mat och kollade Melodifestivalen och slappa. I dag har jag haft en riktig "söndags slappardag", promenad i solen, cykeltur till stan, Suttit i solen på balkongen, läst bok och bara slappat. Riktigt skönt men samtidigt saknar jag min kära E så mycket och ensamheten är i bland väldigt påtaglig. Så jag hoppas dagarna går fort till han kommer hem nästa gång då han är väldigt saknad här hemma! Nu blir det tvkväll och ladda inför ny vecka och jobbet.


Vårsolen har varit framme hela helgen!

Suttit på balkongen i den härliga solen!!

Hittat en ny favorit! MUMS!

Flera bra artister och låtar i årets Melodifestival och det kommer bli en spännande final i Globen!

/Fridas Vardag

Vår i luften och äntligen helg!!!

2012-02-24 / 17:55:35

Denna veckan har det varit mycket sena dagar på jobbet då jag jobbat över för annan personal så långa dagar.. Så nu är det skönt med helg! Men åh vilket väder vi fått! I går var det varmast i Sverige här i kd och med 9 plusgrader var vi ute mycket med barnen och det är ju sååå härligt. Jag blir piggare av detta väder och våren känns i luften nu! Härligt!
Nu blir det ett bad sen god mat och tvkväll med nya filmer och godismums.. hoppas min mage klarar lite godis.
Saknar min kära E här hemma nu när våren kommer men han kämpar på i skolan med plugg inför ännu mera tentor. Men han kommer hem och två veckor :) Åh va skönt när han är klar och flyttar hem igen på heltid! ;) Men denna helg blir en "Frida helg" med bra film, Melodifestival, ansiktsmask, peeling, hårinpackning, lite fot massagebad, långa promenader i solen hoppas jag, läsa braiga boken och mycket vila så magen kan bli bättre från smärtan.. Så trevlig helg på er!




/Fridas Vardag

En prinsessa är född!!!!

2012-02-23 / 07:08:31

04.26 fick Sverige en liten prinsessa!!! En liten arvsprinsessa är född! Härligt och stort ögonblick för Sverige! Hoppas få se en bild på lillan snart! ;)

/Fridas Vardag

Måndag igen med ny energi och kärlek!

2012-02-20 / 17:42:13
Helgen i Stockholm var vad jag behövde! Jag fick ny energi och kärlek av min kära E! Magen gör fortfarande ont tyvärr fast inte lika mycket och i Stockholm var den bättre fast inte helt bra. E mötte upp mig vid stationen med bilen och vi åkte till hotellet. Promenad ner till gamla stan och en lunch på ett mysigt ställe. Det var uppehåll men väldigt slaskigt väder och blött. Men framåt eftermiddagen började det även regna blandat med snön.. Blev lite shopping på stan, en fika och massa prat! Efter slapp på hotellet gjorde vi oss i ordning och gick ut och åt middag. Vi bodde nära Stureplan så centralt och bra, vi gick till "Texas Longhorn" och fick till slut ett bord. God mat, massa prat och en super trevlig kväll. Helt ok hotell och jag sov gott den natten, tryggt att vara tillsammans igen. I går gick vi mest på stan, shoppade mera, mera fika och god lunch. En riktigt bra dag och i går kom solen fram oxå! E körde mig till tåget och det är alltid jobbigt att skiljas åt... helst av allt ville vu ju både sätta oss i bilen och åka HEM tillsammans. Men han skulle tillbaka till Kalmar och skolan och jag hem, sen jobba.. Så jag åkte tåget och slappade med en bok. Åh det har varit en underbar helg med ny energi och kärlek, vilket jag verkligen behövde nu kände jag!! Men saknaden efter E här hemma är stor och det är tufft att komma hem till en tom lägenhet.. men måndag igen och jobb, så veckan kommer rulla på bra då jag har många sena dagar på jobbet denna veckan och full rulle! MEN när tillfälle ges, ska jag vila, så nu tvättar jag annars blir det mest soffhäng i kväll framför tv:N och Vila...



Att besöka Gamla stan i Stockholm är ju ett måste bara !

Hotellet låg bra och centralt i storstaden.

Stockholm stad!
Tack min älskling för en underbar, mysig och bra helg tillsammans!

/Fridas Vardag

Mot Stockholm!

2012-02-18 / 10:52:00

Sitter på tåget på väg mot Stockholm för att möta upp min älskling E! Åker snabbtåg och det går så fort så jag nästan blir illamående när jag tittar ut genom fönstret! ;) vinterlandskap när jag tittar ut men hoppas solen tittar fram snart !

/Fridas Vardag

Äntligen helg!!!

2012-02-17 / 16:40:52
Ja nu är det äntligen helg!!! Jag har jobbat nu torsdag och i dag, fredag men magen är inte bra och smärtan är kvar av och till.. men jag har kämpat på, jobbat och tar vara på vilan när tillfälle ges! Och jag har tagit det extra lugnt..men nu är det skönt med helg! Nu blir det slappa på soffan med tidningen och ja i kväll inte mycket mer än, mat och soffhäng framför tv:n och en film..
I morgon sätter jag mig på tåget och åker till vår huvudstad! Jag ska möta upp min kära sambo E i storstaden och ha en mysig helg på tu man hand och det ska bli jätte mysigt och gött att komma i väg lite. Fast detta var ju bestämt sedan länge och min mage krånglar ju nu så det blir ju verkligen att tänka på vad jag äter och att ta det lugnt. Så en tågtur i morgon blir att slappa med en bok och bara njuta av helgen och sen träffa min älskade E!
Trevlig helg på er !


En helg i Stockholm väntar!

/Fridas Vardag

En helt vanlig onsdag!

2012-02-15 / 19:00:15
I dag har jag vilat, ätit bra för magen, mycket vätska och en hel del tv serier blir det när man är hemma från jobbet.. Men i dag sken solen och det var riktigt fint väder och härligt ute. Jag tog en promenad i solen och samlade energi! Och jag satte mig i solväggen på ett ställe och bara njöt av solen och slappnade av, somnade nästan till där i solen ;) Men jag har verkligen vilat magen de här dagarna och om det nu är stressmage jag fått så får jag ta vara på de lugna stunderna väl! Men i morgon ska jag till jobbet, blir lite knäpp av att bara vara hemma och magen gör ju ont stundvis med smärta och känslan av uppblåst mage, men jag har ätit bra mat så inget illamående de sista dagarna, så i morgon ska jag försöka jobba på ( fast ja, ta det lugnare än vanligt kanske) Nu, tv tittande i soffan och VILA!

Åh snart är det helg också, saknar min E nu och längtar efter helgen med honom!


Fin och solig dag!

Solen börjar bli stark nu så solglasögon är ett måste på!

/Fridas Vardag

Promenad i snön

2012-02-14 / 15:13:26
Jag tog en promenad förut för att få frisk luft och för att få i gång magen.. Det är vitt överallt och en frisk vinterdag ute! Ett besök på apotektet och på vägen hem gick jag in på affären för att köpa "proviva" dryck - Magens bästa vän! (?) Och där i mataffären sålde de "Jump Suit`s" eller Onepiece som jag kallar dem! Men denna var utan märkte givetvis, men det är inget jag bryr mig om. Jag har även en Äkta Onepiece som E köpte till mig när jag fyllde år, en rosa randig men denna var svart och snygg. Så en svart Jymp Suit för 299 på mataffären Netto!!! JA TACK! Så är inte min sambo hemma och delar alla Hjärtans dag med mig så får jag helt enkelt köpa mig nått jag blir glad över en dag som denna! Så hem igen och vila magen, dricka Proviva dryck, äta magmedicin och på med min nya Onepiece!

Nu vräker snön ner utanför fönstret här ser jag !! Gött att man ligger under täcket då!


Så glad över mitt fynd på MATaffären!!

/Fridas Vardag

Glad alla Hjärtans dag!

2012-02-14 / 11:35:34

I dag är det alla Hjärtans dag och jag tänker givetvis extra mycket på min kärlek, min E! Fast vi inte är tillsammans och med varandra i dag så är vi tillsammans i tankarna som alltid och till helgen ses vi äntligen!
Jag älskar min kära E mest av allt och mer än mest! Håller tummarna för honom i dag kl 13.00 då han gör ytterligare en tenta. Själv är jag hemma och vilar magen.. smärtan är kvar och det suger i hela magen.. nu ska jag i alla fall snart ta en promenad i nysnön som kom i går igen, se om magen kommer i gång lite mer..
Ha en bra alla Hjärtans dag!

Ett Stort Hjärta till min kära E!
Skickar blommor över internet till min kära E!          


Så här firade vi Alla Hjärtans dag förra året, 14e februari 2011, tillsammans, På Scarborough beach, i Perth, Australien!

I dag den 14e februari 2012 är jag själv fast i tankarna tillsammans med E och jag har mina fina blommor som piggar upp en dag som denna!
/Fridas Vardag

Måndag igen och fortfarande ont i magen...

2012-02-13 / 18:10:57
Jag gick till jobbet i morse fast med uppsvullen mage och hade inga hungerkänslor.. att i telefonkö och fick en tid hos läkaren.. undersökning, provtagning och tester.. läkaren sa till mig att åka hem och vila några dagar och vänta på provsvaren.. jaha, en halv arbetsdag blev det i alla fall.. nu blir det vila några dagar. Har ont i magen... Så vila fick jag order om men samtidigt bra och snäll mat för magen, promenader så magen kommer i gång ocn medicin.. Så nu ska jag försöka vila, få i mig mat, ta promenader och koppla bort jobbet och bara tänka på mig själv och hälsan i första hand!


 En Världsartist med världens bästa röst har slocknat... Tragiskt...

Kanske blir vila till denna film någon dag för att hedra en stor Stjärna som gått ur tiden!
/Fridas Vardag

En solig vinterdag!

2012-02-12 / 16:50:26
I går kväll efter jag ätit lite mat hos Mia fick jag jätte ont i magen igen.. jag ringde efter många om och men till sjukvårdsupplysningen och berättade läget och de tyckte inte det lät bra utan att jag skulle kontakta min vårdcentral på måndag morgon och få ett läkarbesök då smärtan inte låter bra alls.. nej det gör den inte!!! åkte hem och försökte sova men sov oroligt... vaknade i morse och hade smärta igen!! Fick avboka min fika i stan med Elvira.. :( nu har jag avbokat massa saker både förra helgen och denna helg vilket gör mig ledsen, orolig och trött på denna smärta, illamående och konstiga känsla i magen... !? låg och vilade, uppblåst mage och inga hungerkänslor alls... ringde sjukvårdsupplysningen igen och frågade vad jag skulle göra, de tipsade om mycket vätska, snäll kokt mat och att jag verkligen behöver komma till en läkare för undersökning och prover.
Mamma ringde och sa att en promenad behövde jag och det är bra för både kropp och knopp att komma ut lite som sagt. Så jag mötte upp mamma och vi gick på isen och runt. Vilken fin dag då! Strålande sol så jag hade verkligen behövt mina solglasögon!!! Det kom snö i natt så vitt på marken och en riktigt fin vinterdag! Synd bara att man inte kan njuta fullt ut på grund av smärtan i magen.. men vi gick en sväng i det fina, friska vädret. Men nu är det vila som gäller för mig alltså.. det är så tråkigt detta att helgerna går åt till att må dåligt och vila...Men i morgon SKA jag ringa min vårdcentral och jag MÅSTE få en tid !! Till slut kommer detta gå ut mera över mitt´privatliv, sömn och till slut jobbet om jag inte får hjälp och ett svar på vad som är fel!! Nu , VILA!


Katja hade gjort massa god sushi men jag kunde inte äta så mycket som jag hade velat då magen sa i från...


Jag vilade en stund på "bjässen" Charlie efter maten..

Vi kollade på Melodifestivalen och David Lindgren med låten " shout it out" Var så bra tyckte jag, en riktig dans 
hit!

I dag var det massa folk ute på isen, folk åkte skridskor, pulka och gick i det fina vädret!

Fin stark sol!

Snacka om påbulsad med kläder och det var inte ens kallt, utan sol och riktigt gött väder ute.
/Fridas Vardag

En slappar lördag med magont igen...

2012-02-11 / 16:34:21

Fick jätte ont i magen när jag kom hem i går kväll efter besöket på stan. Åt god mat och drack en öl, men jag mådde så illa när jag kom hem och fick lägga mig direkt under täcket med värk i magen och illamående!! :( jobbig natt och hela dagen i dag har jag smärta i magen och mår illa av och till. Det kan väl inte vara så att jag får magsjukan två helger i rad?! Hade ju jätte ont förra fredagen oxå efter jobbet och simningen och fick lägga mig direkt med magont, illamående och feber.. och jag trodde att jag fått magsjukan så jag låg hela helgen ju.. men det kan ju inte vara samma igen denna helgen !? Och bara mår som mest illa under helgen?! Nej det måste vara nått fel på min mage..?!!?? Bakterie i magen? magsår, magkatarr? Tål inte stark mat?! Laktos? Gravid? Någon hemsk magsjukdom?! Nej det känns inte alls kul detta, få avboka roliga saker på helgen och att inte må bra i magen är inte alls bra.. :( ska i alla fall ta en dusch snart sen åka och hämta upp min lill "kusin" Andrée som kommer med bussen hit från Småland och ska bo hos Mia några dagar. Så jag åker med ut till Mia och kusinerna en stund i kväll, får se om jag får i mig någon mat. Men umgås lite och kolla Melodifestivalen.. Tråkigt och jobbigt detta med magen alltså...
Saknar min kära E oxå mycket nu och vill ha honom hemma nu!! Nästa helg ska jag träffa honom i Stockholm för en mys helg, men då vill jag inte må så här illa..! :(



I går var jag på after work med mina kollegor och kände mig då pigg och glad över att få klä upp sig lite och gå ut en kväll på stan.

God mat på stan och en trevlig kväll
...men som slutade med magsmärtor och illamående  igen tyvärr..

11e februari 2012.. mår illa, sliten och ligger under täcket..


11e februari 2011!!! PÅ stranden, Scarborough beach i Perth och mådde jätte bra! :)

Hoppas på att orka äta någon mat i kväll och kolla Melodifestivalen och umgås med Mia och kusinerna.

/Fridas Vardag

Äntligen helg och after work!

2012-02-10 / 16:07:25

Även om det varit en lugn och rolig dag på jobbet så är det allt bra gött med helg nu! Så ja har laddat upp med en godispåse så jag har nått gött i helgen ;) Nu blir det ett varmt bad och sen lägga mig på soffan och läsa aftonbladet en sväng. Sen bär det av på after work! Jag ska ut och käka mat klockan 18.00 och ha after work med mina kollegor på jobbet och det ska bli väldigt trevligt! Det blir Olearys och för mig blir det nog en god Ceasarsallad med kyckling! Så nu är det bäst jag sätter fart med att tappa upp badet...
Trevlig helg på er!


För ett år sedan idag hade jag denna utsikt framför mig, underbara Perth stad!!


Och för ett år sedan i dag kom vi till underbara Scarborough beach som vi bodde nära några veckor och solade, badade och hade det sååå gött i Perth och Australien!
Åh vad jag längtar tillbaka till Perth!!!

/Fridas Vardag

För ett år sedan i dag landade vi i Australien!

2012-02-09 / 17:56:52
Ja i dag eller sent i natt är det ett år sedan, den 9e februari 2011 som vi landade i Australien och Perth!! Åh vilka minnen och längtan tillbaka jag har dagar som den här!! Vår livs resa och en underbar tid i Perth hade vi och jag vill tillbaka vilken dag som helst, längtar och minns!
Tillbaka till 2012 och min vardag.. jag har jobbat och i dag har det varit härligt med sol men ändå kallt och ruggigt! Åkte förbi min "farfar" Kalle med en semla förut efter jobbet, vi fikade och pratade en stund. Så en god järning för i dag! Nu har jag handlat nya tullpaner till köksbordet som piggar upp och en skvallertidning, så det blir en stund på soffan under filten med lite skvaller nu. Annars en lugn kväll med middag och bra tv serier, min favorit serie just nu är Revenge på tv 21.00 i kväll! ;) I morgon är det äntligen fredag!


Ett år sedan i dag...


Längtar tillbaka OFTA!!

/Fridas Vardag

GRATTIS TANJA 14 ÅR!!

2012-02-09 / 17:44:44
I dag fyller goa tonårstjejen Tanja 14 år! Grattis Grattis Grattis gumman och hoppas du har en kanon bra födelsedag i dag!! Kramar från mig och E!

image description
Tanja med sin lillebror Benjamin!

/Fridas Vardag

För ett år sedan i dag började vår resa..

2012-02-08 / 16:00:42
I dag är det ett år sedan vår resa började. Jag hade tagit examen, E hade slutat jobba på Ikea, vi hade sålt vår lägenhet, sålt våra bilar, flyttat ut och ställt våra möbler och kartonger på lite olika ställen och resväskorna var packade. Mamma körde oss till Arlanda, i dag den 8e februari, för ett år sedan och vår resa började.. Först flyg till London, sen flyg till Dubai och sedan flyget till Australien och Perth! Åh vad jag minns och längtar tillbaka till den dagen för ett år sedan. Det var mycket snö och kallt, mamma fick våra vinterjackor på Arlanda, de behövde vi verkligen inte mer. Vi flög hela kvällen, natten och dagen, kvällen igen för att sedan landa sent på natten den 9e februari i Perth!....
Vår livs resa och jag ångrar verkligen inte att vi åkte, utan i bland, mitt i vardagen, kalla Sverige och alla måsten så kan jag ibland ångra att vi kom hem.. vi trivdes i Perth och Aussie. Allt var kanon bra i Perth och till och med kackerlackorna gick att stå ut med, staden Perth, Scarborough beach, värmen och lägenheten i staden Fremantle.. åh jag saknar allt det! Nästan tre månader fick vi i Perth innan vi reste vidare och hade det inte varit så dyrt med boende och allt så hade vi stannat mycket längre i Fremantle och Perth!

Ja tillbaka till vardagen och februari 2012... så har jag öppnat förskolan i dag så tiiidig morgon och trött.. så nu lite pyssel hemma och vila. Fortfarande inte helt ok i min mage..


Så här såg det ut februari 2011, dagen innan vi åkte och det var riktig vinter och kallt!
I dag, februari 2012 är det ingen snö, några få minus grader och allmänt trist ute..


På väg!! flygplatsen i London för ett år sedan, vi firade med en varsin öl innan vi reste vidare att vi nu skulle ha en väldigt lååång semester och resa framför oss!
/Fridas Vardag

Måndag igen

2012-02-06 / 15:16:06
Ja nu är det måndag igen då. Ny vecka och jag känner mig bättre men inte helt bra.. ONT i magen än och morgonen är värst.. så får äta lite magmedicin tror ja och ta det lite lugnt med vad jag äter. Men jag har jobbat i dag och det var en lugn dag men det behövs ändå vila nu känner jag..Ingen simning i dag då magen gör ont känner jag, så en lugn eftermiddag och kväll väntar..
I dag flyger min "kusin" Michelle till AUSTRALIEN och härliga Sydney! Åh det är nästan ett år sedan vi åkte, jag och E till Perth. Så jag kan tro att det är en förväntansfull, glad men samtidigt jätte pirrig tjej som sitter på flyget till Aussie och Sydney nu och hon kommer garanterat få sin livs resa och en härlig tid i fantastiska Aussie. I Sydney är det ju inte lika varmt som våra 35 grader som vi flög till i Perth förra året vid denna tid, men det kommer ju vara sommar där, säkert 25 grader i alla fall nu och det är ju bra mycket bättre än minus 5 grader, snö och blåst som vi har här i kd i dag.. Så Michelle jag hoppas du får det kanon bra och härligt i Aussie och i Sydney stad och sedan alla andra städer och ställen du kommer besöka under din resa! Jag längtar tillbaka ännu mer nu....


När jag och E var i Sydney i maj förra året så var det bara ca 15-18 grader, men en fantastisk stad med Operahuset så klart!

Ett besök på berömda BONDI BEACH är ett måste när man är i Sydney men det var ingen som solade och badade då när vi var där utan det blåste och va lite små kallt.. men nu lär folk bada där för fullt!

Sydney är en stad värd att besöka och vi hade det kanon bra där så jag nästan vet att Michelle kommer få det underbart bra på alla sätt och vis i Aussie!
/Fridas Vardag

Vila, tv serier och filmer..

2012-02-05 / 19:18:57
Ja helgen består av vila och mycket sömn.. the voice, melodifestivalen, repriser av tv- serier, och massa filmer.. fortfarande väldigt ont i magen men fått i mig lite mat i alla fall och hoppas på att jag nu orkar jobba i morgon.


Gick på tv i fredags och denna film är en film man kan se igen och igen..

Budskapet var bra och den var helt ok men inte mycket mer..

Inge bra alls tyvärr..

Denna film var en riktigt bra och mysig må bra film

Denna film såg jag förut för andra gången..
Och i kväll är det ju Wallander på 4an!


/Fridas Vardag

Sjukstuga...

2012-02-04 / 19:59:33
Jag har legat i sängen sedan i går efter jobb och simning.. mådde jätte illa när jag kom hem i går och fick feber frossa och kände mig helt deckad.. så jag kröp under täcket och där låg jag hela kvällen och mådde illa...magsjuka? mår illa än och pendlar mellan att frysa för att sedan bli jätte varm.. ingen ork.. så jag fick tyvärr avboka mina planer för dagen och kvällen. Spenderar min dag och kväll i sängen, under täcket.. mycket vila, tv och film blir det.. ska försöka orka se melodifestivalen om en stund.. har fått i mig te i dag.. men lite mat vore ju också bra om jag fick i mig.. ONT i magen och mår illa...Trevlig helg på er! Min helg består av vila och att bli frisk..

Hyrde två filmer i går efter jobbet innan illamåendet slog till.. så de har jag sett i dag, fast ingen av dem var så bra tyvärr, blev även mycket sömn och vila i dag.. nu hoppas jag orka se lite melodifestival..

/Fridas Vardag

2012-02-02

2012-02-02 / 17:40:46
Ja i dag har det varit en fin och lagom kall vinterdag och det snöar lite ute.. men nu framåt kvällen blir det bara kallare och kallare...burr! Jag tog ett lång varmt bad nu efter jobbet och värmer mig nu under filten i soffan. Blir en kväll i soffan framför tv:n och massa bra serier i kväll, inte alls fel en vanlig dag som denna! Snart är det ett år sedan vi åkte till Australien och Perth.. åååhhh vad jag längtar tillbaka, till värmen, solen, stranden, havet och inga måsten! Samtidigt så har jag en underbar sambo att dela livet med, ett bra, lärorikt och roligt jobb som förskollärare med alla härliga barn och jag är frisk så jag mår rätt bra! ;) men det är allt rätt "gött" att klaga oxå,men framförallt att få längta...



Längtar tillbaka till Perth...

/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se