För ett år sedan i dag började vår resa..

2012-02-08 / 16:00:42
I dag är det ett år sedan vår resa började. Jag hade tagit examen, E hade slutat jobba på Ikea, vi hade sålt vår lägenhet, sålt våra bilar, flyttat ut och ställt våra möbler och kartonger på lite olika ställen och resväskorna var packade. Mamma körde oss till Arlanda, i dag den 8e februari, för ett år sedan och vår resa började.. Först flyg till London, sen flyg till Dubai och sedan flyget till Australien och Perth! Åh vad jag minns och längtar tillbaka till den dagen för ett år sedan. Det var mycket snö och kallt, mamma fick våra vinterjackor på Arlanda, de behövde vi verkligen inte mer. Vi flög hela kvällen, natten och dagen, kvällen igen för att sedan landa sent på natten den 9e februari i Perth!....
Vår livs resa och jag ångrar verkligen inte att vi åkte, utan i bland, mitt i vardagen, kalla Sverige och alla måsten så kan jag ibland ångra att vi kom hem.. vi trivdes i Perth och Aussie. Allt var kanon bra i Perth och till och med kackerlackorna gick att stå ut med, staden Perth, Scarborough beach, värmen och lägenheten i staden Fremantle.. åh jag saknar allt det! Nästan tre månader fick vi i Perth innan vi reste vidare och hade det inte varit så dyrt med boende och allt så hade vi stannat mycket längre i Fremantle och Perth!

Ja tillbaka till vardagen och februari 2012... så har jag öppnat förskolan i dag så tiiidig morgon och trött.. så nu lite pyssel hemma och vila. Fortfarande inte helt ok i min mage..


Så här såg det ut februari 2011, dagen innan vi åkte och det var riktig vinter och kallt!
I dag, februari 2012 är det ingen snö, några få minus grader och allmänt trist ute..


På väg!! flygplatsen i London för ett år sedan, vi firade med en varsin öl innan vi reste vidare att vi nu skulle ha en väldigt lååång semester och resa framför oss!
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se