Helgen fortsätter med tjejhäng!

2011-09-30 / 17:33:44

I dag har det varit SOMMAR ju!? Och det är slutet av september.. i dag har det varit strålade sol och varmt! Plus att det är fredag så man kan ju inte annat än att vara glad! Men tyvärr kommer inte min sambo hem denna helg då han hade sena lektioner i dag och tidiga lektioner på måndag så han blir kvar i Kalmar... Men jag får tillbringa helgen med massa tjejhäng! I Kväll kommer min vän Elvira hit och det blir tacosmys med ett glas vin i soffan framför Idol och massa "törl" så klart =) Sen i morgon ska jag träffa min "moster" Mia och vi ska träffas i stan och sen följer jag med henne ut till Skattkärr och där blir det att umgås hela kvällen lång och även med Sofia och Katja kusinerna så klart, äta god mat och umgås! Kanske hinner jag med en kaffe/te skvaller stund hos min vän Anna oxå på söndag !? Så jag ska nog klara helgen ändå utan min kära sambo..Fick förresten en ny bok på posten i dag, och köpte mig en ny tidning som man fick med en "tjejfilm" till så den lär jag nog se i helgen också. Sen när jag kom hem jobbet förut så var det gott att sätta sig i solen på balkongen med en kall dricka och en tidning vill jag lova! Trevlig helg på er alla!

Fin höst/sommar dag i dag!

Jag i motljus men glad ändå!

Massa bra tjejsaker ju =)

/Fridas Vardag

En fin soliga dag och en tjejkväll på stan!

2011-09-29 / 17:37:29
Jobbat i dag och i dag fick man nästan ta av barnen till t-shirt, så varmt och fint väder! Så nu blir det en snabb dusch och lite mat sen ska jag cykla ner på stan i det fina vädret och ha en tjejkväll på stan med kvällsshopping med min vän Maritha och säkert fulla stan av tjejer! =) Ture blir ett halv år i dag och det firar vi med att ta ut "mamman" på stan så hon får lite shopping tid på egen hand tillsammans med mig!

/Fridas Vardag

Allt blev ju kanon bra och jag har fått jobb!

2011-09-28 / 22:10:24
Tänk att vi varit hemma i Sverige och efter vår långa resa nu i snart 3 månader och allt har gått så bra! Vi fick en lägenhet igen, en fin trea på det område vi ville bo på och det känns kanon. Sen kom E in på skolan, sin kurs som han vill och behöver läsa för att söka sig vidare sen till utbildningen mot sin dröm. Sen har vi köpt varsinn bil igen och vi har kommit in i vardagen bra och jag har kommit med i vikariepoolen och haft jobb varje dag som jag haft tillgänglig tid för jobb och jag har även sökt lite tjänster och förra veckan blev jag uppringd av en rektor som frågade om jag var intresserad av ett långvik på en förskola, ja var på ett möte i går och i dag fick jag samtal och besked om att jag fick jobbet! =) Så den 10e oktober börjar jag jobba som förskollärare på en förskola i k-d med barn mellan 1-3 år på heltid och det är ett långvikariat som kan bli längre =) så detta kommer ju bli kanon bra tror jag! Och fram till det, jobba inom vikpoolen på olika förskolor med alla härliga barn. I dag har jag vilat och levt på te.. ont i halsen och känner mig febrig.. men var även ute och gick förut och det gör mycket med frisk luft och jag fick lite mer energi förut när jag var och klippte mig =) man känner sig alltid fräch efter ett besök hos frissan!
Lotta, min vän var förbi på en kopp te och lite törl i kväll och nu blir det soffan och vila så jag orkar jobba resten av veckan..

/Fridas Vardag

Helgen med mycket Gott!

2011-09-26 / 19:22:05
Helgen har varit lugn och mysig på alla sätt. Visst har vi grejat massor i vår lägenheten och gjort klart datarummet och fixat,men ändå lugnt och mys.I lördags var jag ju och fick mitt kunskapsäpple. Sen var det massa god mat och snask och filmkväll, då vi såg på tre av de nyaste Maria Wern filmerna och de var riktigt bra alla tre. Vi gillar ju Svenska filmer och hösten kommer ju bli kanon bra med massa Maria Wern, Irene Huss filmer och Jägarna två blir det att se framöver! Vi har även provat två nya chips sorter och massa gott! I går var vi ute i det härliga friska höstvädret och gick en långpromenad och bara pratade, det gäller att ta vara på höstens fina dagar och att fånga alla vackra färger hösten kommer med. I morse åkte min sambo tillbaka till skolan och Kalmar och jag har legat i sängen hela dagen tyvärr... fick feber i natt och jätte varm,svettas och fryser och helt off i kroppen, så tyvärr inget jobb för mig i dag. Jag har sovit och vilat hela dagen så jag orkar resten av veckan med jobb och ett möte i morgon em som kanske är nått för mig! =)



/Fridas Vardag

GRATTIS Carlstad Crusaders till SM GULDET!

2011-09-24 / 19:41:07

I dag tog de SM GULD i Amerikans Fotboll, Carlstad Crusaders!! Grattis till mina vänner i laget, Victor, Daniel "Stickan" och "Kjell" Christoffer! Festa och fira hela natten lång nu grabbar, det är ni Värda!

/Fridas Vardag

Examenshögtid!

2011-09-24 / 17:50:30
I dag var det dags för min "andra" Examenshögtid! Jag tog ju min examen i januari och hade då min examenscermoni och firade med mina nära och kära. Men sen i mars var det dags för en andra examenscermoni då man fått examensbeviset på posten och verkligen var klar med utbildningen. Men i mars var ju jag och E i Australien och Perth så det var lite svårt att medverka då=) Så i dag var det dags igen! Med de lärara/förskollärare som tagit examen i juni. Så jag och min klasskompis och vän Karin som i mars missade sin examenscermoni på grund av att hon blev mamma till en liten Julia, var i dag där tillsammans för att ta emot vår gåva! Så vi möttes innan och jag hade med E så klart och Karin hade med lilla Julia så klart =) Det var en fin cermoni och jag kan verkligen känna mig stolt och färdig med skolan och utbildningen nu och jag har fått mitt kunskapsäpple! Ett glasäpple i blått. Så det står på en fin plats i hyllan i vardagsrummet nu och ser så fint ut så =) Känner mig glad och stolt! Nu blir det att fortsätta att greja här hemma och E har fixat i hop ett skrivbord/databord och en garderob och jag fixar, packar upp sakerna och vi fixar i vårt hem. Sen i kväll blir det god middag och ett glas vin!

Karin och jag har fått våra Kunskapsäpplen!

Jag känner mig glad och stolt!

Äpplet är mitt och jag är nu verkligen klar med skolan och min utbildning!
/Fridas Vardag

Höstdagsjämning med sol!

2011-09-23 / 17:11:35
I dag är det ju Höstdagsjämning och vilken fin, solig och varm dag det varit och är! En riktigt härlig dag ute på förskolan med alla barnen men nu är det fredag och väldigt skönt då jag är jätte trött känner jag. Men i kväll kommer min älskade sambo hem efter en veckas plugg så det är dags för Fredagsmyyys!! Med god mat, idol, Sons of Anarchy och snask! Sen väntar en lugn helg med massa mys och bara få vara tillsammans och greja i vår lägenhet och ha det lugnt och gött! Trevlig helg på er och njut av den fina dagen!

Nu är det verkligen Höst på gång med alla härliga och fina LÖV!

En lång och skön höstpromenad blev det i går i solen som sken även då!


Löven börjar ändra färg!

I dag har det varit en härlig dag!

Jag var med min mamma på kurs/föreläsning i går och jag fick höra ett citat som jag tycker är så bra, som säger så mycket och samtidigt är så självklart och något som passar både stora som små:
"Det man gör och det man gör ofta, är det man lär sig!"
/Fridas Vardag

Höstens TV måsten!

2011-09-22 / 20:55:04
När vi var i Australien-OZ så följde vi ett program som var både roligt och spännande och nu kommer det till Sverige i höst! The Million Dollar Drop heter det i OZ och som på Svenska kommer heta - Pengarna på bordet! Och som börjar på Tv4 måndagen den 3e oktober och jag hoppas det blir lika bra här i Sverige som i OZ!
 
Det kommer nog bli ett måste att se och följa i höst! =)
Sen börjar ju en av mina "favvo" serier på Kanal 5 snart, tisdagen den 4e oktober börjar enligt rykten den SISTA säsongen av Desperata hemmafruarna! Desperate housewives börjar snart! =)

och givetvis blir det till att följa IDOL och Sons of anarchy!!
/Fridas Vardag

Att uppleva sin dröm och genomföra den!

2011-09-22 / 11:29:59
När E kom hem från jobbet en dag i oktober för snart ett år sedan och sa att vi skulle åka till Australien och besöka Bondi beach som han sett på tv om livräddarna på Bondi beach så började vi prata.. Vi pratade om Australien och om att resa runt i Världen. Att se och uppleva massa länder och ställen och vara borta länge och bo utomlands. Det kom mycket tankar och både rädsla och ångest för det främmande och det osäkra var känslor jag hade inom mig till en början. Men ju mer vi pratade om det och E ville verkligen åka till Australien och bo där ett tag, kanske surfa, kanske jobba eller bara vara lediga! Vi började titta på nätet, googla om Australinen och läsa på. Vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet och E ville säga upp sig från sitt jobb. Jag skulle vara klar i skolan med min utbildning till förskollärare i januari och vi har inga barn än och räkningar kan man avsluta och säga upp. Vi började titta på möjligheterna och även jag började se det härliga att bara resa i väg och vara borta länge. Om vi ändå skulle åka och vara borta länge så ville jag även åka till Kina och få uppleva min dröm att gå på kinesiska muren. och kanske även solsemester i något varmt och härligt land, att se Sydney var ju ett måste om vi skulle till Australien och även besöka Japan och Kina.. Vi sålde vår lägenhet och fick en bra vinst, vi sa upp massa räkningar och måsten och vi bestämde att stuva våra möbler på vinden i stugan och alla kartonger hos mamma på vinden. Jag blev klar i skolan och klar med min utbildning och E slutade att jobba och vi sålde våra bilar och vi började planera och boka biljetter, fixa visum, fixa extra försäkringar och vi bokade hotell första veckan i Australien, på västkusten i Perth! Vi var på väg, på väg mot drömmen, att resa, se Australinen och besöka Kina.. Vår livs resa skulle ta sin början och vi skulle nu genomföra vår resa. Lämna Sverige, kylan och alla måsten men samtidigt alla vänner, familj och tryggheten men vi hade varandra! Så vi gjorde det, vi åkte ut i Världen och första stoppet var Australien! Perth där vi bodde på både hotell och i lägenheter och vi trivdes! Värme, sol, bad och havet! Att bara va och ta dagen som den kommer och inga måsten och vi upplevde och såg saker hela tiden! Vi upplevde vår dröm att resa och vi flög och vi hyrde bilar och det blev några städer och länder under våra månader ute i Världen! Visst kom de dagar då man blev rastlös då vi inte jobbade och dagar man längtade hem till nära och kära och vardagen hemma. Men det blev ju vardag även där och inte alls bara semester som en del kanske trodde. Vi levde ju ett liv där även om det var på en beach i Australien eller i Hongkong stad bland skyskraporna. Vi kom till Bondi beach och vi kom till Kinesiska muren i Peking! Vi hade många roliga och härliga dagar men även några tråkiga dagar med rädsla för ödlorna på Bali.. men oavsett så kom vi sedan hem med massor av minnen, erfarenheter och upplevelser att bära med oss hela livet och att tänka tillbaka och se alla kort är underbart då man minns sin livs resa med glädje och det är så HÄFTIGT OCH MÄKTIGT att ha gjort SIN LIVS RESA och UPPLEVT SIN DRÖM! Något alla borde göra om tillfälle ges!! Vi kom tillbaka efter 5 månader på resande fot och det var både konstigt och tråkigt men samtidigt skönt och härligt att komma hem igen! Vardagen här hemma uppskattas mycket mera nu tycker jag efter denna långa resa ute i Världen och vi har det väldigt bra hemma, i Sverige och i vardagen. E och jag har verkligen gjort vår livs resa och vi har haft det underbart tillsammans och denna resa har verkligen stärkt oss som personer och som ett par! Underbart!

Jag på scarborough beach på västkusten i OZ!

Perth- en underbar stad i OZ!

SOL och BAD och massor av slappdagar vid poolen på BALI

Den vackra Guldkusten i Surfers paradise i OZ!

Den vackra och härliga Sydney stad i OZ med massor att se!

E kom äntligen till Bondi beach utanför Sydney i OZ, fast inte lika mycket folk som från programmet med livräddarna och verkligen inte lika varmt..

Det stora Barriärrevet i Cairns var något som E upplevde och där han gjorde sitt första dyk!

Naturen och de olika landskap i Australien var häftigt att uppleva och se!

Mäktiga Hongkong stad med ALLA sina skyskrapor var häftiga att uppleva !

Att komma till Peking och det riktiga KINA var häftigt och att äntligen få uppleva min dröm att gå och stå på Kinesiska muren i Kina var ändå det bästa!
/Fridas Vardag

I dag har det varit riktigt höstrusk ute!

2011-09-20 / 20:01:31
I dag har jag jobbat hela dagen lång och i dag har det verkligen varit höstrusk ute tycker jag och lite "burr" känsla. I morse kom målarna tillbaka och började fixa i datarummet och när jag sedan i eftermiddag kom hem från jobbet så var det äntligen klart! Fint och ljust blev det så nu har jag under kvällen ställt in alla saker, möbler och grejer i rummet så det börjar bli riktigt fint. Till helgen ska vi, (mest E kanske,) montera i hop garderoben så vi får bort massa saker och sedan blir det IKEA. Japp E måste ut till ikea med mig =) och vi ska köpa delar och skrivbords bänkskiva och E ska fixa i hop ett data/skrivbord sen upp med lite tavlor och gardiner sen är det klart i det rummet oxå typ. Nu blir det soffan och det bästa för en hals som svider, GLASS! Ska testa en ny sort, GB`s Krokant. Och nu, IDOL!
/Fridas Vardag

Det blev ju en jätte bra måndag!

2011-09-19 / 19:55:48
Dels så försvann klumpen i magen efter jag ringt samtalet och tackat nej till ett erbjudande som dels kändes fel i magen och även i plånboken som inte alls hade funkat tyvärr, sen en bra dag på jobbet på en förskola som blev ännu bättre när jag fick ett samtal om ett möte nästa vecka som kan leda till ett bra erbjudande som skulle passa mig kanon bra tror jag!? Så håll era tummar på att det går framåt nu och blir ett bra besked och erbjudande framöver, inom en snar framtid.. =) SOLen kom även fram efter regnet i dag och timmar och jobb i vikpoolen trillar in, så det känns bra nu! Men min sambo åkte i morse till Kalmar, skolan och han är redan saknad härhemma ju! =(
 
En härlig bild på härliga barn! ( en internet bild från google så inga barn jag känner alls!)
/Fridas Vardag

Helgen gick i ett..

2011-09-19 / 08:19:22

Denna helg började bra då jag och min kära sambo hade en riktigt mys kväll i vår nya lägenhet! Då de två första helgerna har gått åt att flytta in och greja, packa upp och göra i ordning i lägenheten, så i fredags var det myskväll som gällde. Det var god mat som lagades av min kära sambo som bestod av en god köttbit med eget gjort vitlökssmör, ungsrostade potatisar med rödvinssås, mums! Sen var det idol, nytt avsnitt av Sons, och nya filmen med Irene Huss och ostbågar o chipsmys! Sen lördagen satte vi upp massa tavlor och Hoffa var här och killarna sätta upp den tunga hatthyllan och fixade som redan sagts! Söndagen blev det en lugn dag med lite fixa i lägenheten och sen en tur till Johan, Maritha och lille Ture på en fika och massa prat! Jag har hela helgen haft lite ont i magen över ett beslut som behöver tas av mig.. och jag och E har diskuterat och räknat på det och tyvärr måste jag tacka nej till ett erbjudande jag fått.. så i dag ska det ringas ett samtal.. men sen är det jobba som gäller resten av dagen, så att jobba som vikarie inom förskolan visade sig vara ett bra drag och det rullar på med massa timmar och jobb så det är ju kanon bra och roligt! Så trots regn i dag så blir detta en bra måndag ändå tror jag, förresten så kom två målare hit i morse så nu spacklas det för fullt i datarummet så det hoppas vi på blir bra och klart inom några dagar.
MUMS!

/Fridas Vardag

En trevlig hel dag och kväll med min vän Julia!

2011-09-18 / 01:33:36
I dag har vi grejat och fixat med att hänga upp tavlor och E och Hoffa har hängt upp vår tunga stora hatthylla så det blev ju kanon bra de. Sen var det dags att bege mig till stan. För att träffa min vän som jag inte träffat sedan i januari!! Julia är hemma från Oslo och hälsar på i k-d så vi möttes på VERO för en god lunch ute i den friska höstdagen. Vi hade MYCKET att prata om givetvis och mycket att prata i kapp om och berätta om! Sen vidare till ett cafe för te och kaffe och mera snack. Sen gick vi hem till mig och där kollade vi givetvis massa kort från min resa och ännu mer prat om allt! God mat, vin och godis hela kvällen och jag fick mig en present! En 30 års present var ju väldigt trevligt att få! =) Ett par fina örhängen av märket SNÖ. En mycket trevlig dag och kväll med Julia och nästa gång får det nog bli en tripp till Oslo och hälsa på Julia och C i deras lägenhet i Oslo. Nu sitter ja vid datorn och tv:n och Julia har åkt. Trött så ögonen svider, men har en sambo på pubben så jag väntar uppe, somnar inte ändå förrän han är hemma vid..
ÄNTLIGEN har Clementinerna kommit ut i affären! Underbart gott!

Härliga Julia på besök!

Fick mig ett par fin fina örhängen! Tack!!

underbart gott!
/Fridas Vardag

Massa bra filmer om höstkvällarna är mys de!

2011-09-15 / 20:57:08
I går såg jag en rolig film," Bröderna Karlsson" som jag och min kära E såg på bio för länge sen och den var lika rolig denna gång! En riktig må bra film!

Sen kan jag rekommendera denna små roliga film,"friends with benefits" som lätt kan ses en höstkväll! 
 
Sen ska jag se denna film " The Rebound" någon kväll tänkte ja.. hoppas den är bra och en mysfilm!

Men i helgen med min kära sambo blir det våra favoriter! Ett nytt avsnitt av Sons of anarchy så klart och den nya filmen med Irene huss, nr 9 "En man med litet ansikte"! Härligt med fredagsmyyys och bra serie och film!
/Fridas Vardag

Musikalen Dirty Dancing i vår!

2011-09-14 / 20:27:22
Dirty Dancing kommer att sättas upp i Sverige och Stockholm som musikal till våren och den SKA jag verkligen åka och se!!
/Fridas Vardag

Det gäller att klara av att slappa då..

2011-09-14 / 20:08:34
Jag jobbar för fullt nu på förskolor och jag känner av förkylningen som inte riktigt bryter ut helt men halsen svider och huvudet känns tungt men att klara av att slappa är inte lätt... jag vill ju greja om kvällarna i lägenheten och fixa, packa upp och helst ha allt klart! Men jag väntar och väntar på att en målare ska ringa och komma och fixa datarummet åt oss med ny tapet.. eftersom det är hyresrätt nu så ska de stå för tapeten,, hm.. ja, men det händer ju INGET! snart gör jag det själv!! Men jag har grejat så mycket det går och fixar så det blir bra och som vi vill ha det. Men att sätta mig i soffan med min one piece på och se på true talent och slappa är nödvändigt för att orka, jobba och vara pigg nog att greja! Det gäller att klara av att slappa då.. men nu blir det en kopp te och tända massa ljus och se en film kanske?.. saknar min sambo massor så klart men på fredag och söndag får vi ha massa myyystid! På lördag ska jag nämligen träffa och umgås med min vän Julia som kommer från Oslo och vi har inte setts på såå länge så vi har massa att prata om! Det ska bli jätte trevligt med god mat, gott vin och massa prat i timmar på lördag!!
Nu, slappa........
 
/Fridas Vardag

En ledig dag i dag

2011-09-12 / 17:27:42
Det blev en ledig dag i dag men det gjorde verkligen ingenting. Jag är trött efter helgen och all flytt och fixande i lägenheten och jag börjar få ont i halsen, kroppen och lite feber i morse... inte bra.. men tog en promenad och det friska vädret gör susen, för en stund.. men nu är det soffan som gäller med en filt, varmt te och bara vila så jag orkar jobba resten av veckan. Ska på ett möte under veckan oxå så kanske ett positivt svar att vänta? Det börjar som sagt bli höst ute och med hösten kommer halsont, snuvan, tröttheten och orklösheten,, men det gäller att ladda batterierna och vila när tillfälle ges så jag orkar jobba med alla härliga barnen i förskolan och fixa och greja i vår lägenhet. Men nu, soffan!!

Hösten närmar sig med stora steg..
 och snuvan..¨
och halsont och hostan..
MEN samtidigt är det härligt med hösten,att jobba med härliga barn inom förskolan och göra massa kul, mys och bus och alla fina och vackra färger på hösten, friskt väder och mys hemma med massa ljus, filtar och kuddar i soffan och massa bra filmer och tv serier!
/Fridas Vardag

Tänder ljus för att hedra alla offer...

2011-09-11 / 19:26:00
Hela 10 år har gått sedan det fruktansvärda, händelsen som förändrade Världen och terrorn var ett faktum.. fruktansvärt hemskt och jag tänder ljus för att hedra alla offer denna dag, som drabbats av terrorn den 11/9...
/Fridas Vardag

Det börjar kännas bra i lägenheten nu!

2011-09-11 / 19:00:38
Efter en veckas heltidsjobb på en förskola och efter att ha grejat och pysslat i lägenheten varje kväll var jag rätt trött när fredagen kom kan jag säga.. E kom hem vid 17 tiden och han började direkt att tömma vardagsrummet,spackla och förbereda inför målningen.. Sen var det faktiskt dags för fredagsmys med god mat, tv och chips och vi båda var väldigt trötta så efter idol och det nya avsnittet av sons of anarchy somnade vi gott.. Lördagen bestod av att greja och MÅLA, så Hoffa kom och hjälpte till! Stort Tack för hjälpen Hoffski! =) Så grabbarna målade och fixade och flyttade bort en garderob så hallen blev större och fixade. Anna kom även upp på en kaffe och vi hann med massa snack och skitsnack =) Nästa gång Anna får vi bara prata Thailand och er kommande resa! =) Sen var det dags för att avsluta målandet och göra oss i ordning för att åka till stugan i Molkom. Karin, E`syster är hemma från London en sväng och svärmor har fyllt år så vi var bjudna på Kräftskiva med familj och släkt, trevligt och gott! Så väldigt trötta även i går kväll av allt målande, fixande i lägenheten och en kväll i stugan..I dag har vi grejat, grejat och grejat! E har sätt upp lampor, skruvat i hop hyllor, vi har plockat upp saker och fixat i vår lägenhet så det bara bli bättre och bättre! Mamma kom upp på en kaffe och hjälpte till en sväng och sen kom Maritha, Johan och lille Ture upp på en fika och hälsa på och pratade en stund. Sen grejade vi ännu mer.. och puh.. till slut fick E sätta sig en stund i soffan stackaren och vi käka middag och bara pratade.. sen var det dags för han att packa väskan igen för att åka tillbaka till Kalmar.. tråkigt att det är så långt för han att köra och att skolan ligger så långt bort.. men men det är ju tillfälligt. Det börjar kännas bra i lägenheten nu men oj va helgen går fort när man grejar och fixar så jag är sliten nu känner jag.. Men ska greja en liten stund till och sen blir det soffan och True Talent! Men saknar ju min sambo här med mig så klart.

Vi börjar få i ordning nu i lägenheten..

Grabbarna målar och fixar!

Stugan och kräftkalas!

Gött!

Mätt, belåten och ganska trött så sen var det dags att köra hemåt igen.
/Fridas Vardag

Saker och människor som gör mig glad och tacksam!

2011-09-07 / 23:32:03

Min älskade sambo så klart och min stora kärlek som alltid finns vid min sida och som jag älskar mest!

Lyckliga barn då hoppgungan var en succe! ( Tureman hoppar för fullt!)

Tonårstjejen som blir lycklig av det lugna och det enkla! ( Tanja njuter av att vara i stugan i Molkom,)

Vänner som ger energi och som alltid möter mig med ett leende! ( Anna och jag tar ett glas vin i stugan)

Kärleken mellan en gudfar och en gudson är härligt att se då det alltid är massa glädje och bus mellan de här två! (E och Benjamin härjar i badtunnan!)

Min älskade Mia som alltid lyssnar och bara finns där!

Goa ungar som ger massa glädje med ett leende ! ( Ture är en härlig liten kille som bara log genom hela sitt dop!)
( ja, jag har frågat föräldrarna om lov att visa bilder på deras barn!)

Min kära mamma som alltid hjälper till och som ställer upp när jag behöver det som mest!
/Fridas Vardag

En tyst minut är det minsta man kan göra för att hedra..

2011-09-07 / 20:37:09

En hockey legend är död... borta för alltid och kvar finns fru och två små barn.. hemskt, tragiskt och så sorgligt.. ett helt hockeylag utplånat på bara några sekunder.. så tragiskt.. alla tankar går till de anhöriga och en tyst minut för att hedra HV71`s förra legend målvakt Stefan Liv... Vila i frid!
/Fridas Vardag

Nu kommer hösten med stormsteg!

2011-09-06 / 17:27:34
Ja i dag har det varit riktigt "höstigt" tycker jag! Det har regnat, blåst men samtidigt skiner solen mellanåt och det börjar bli ruggigt och blåsigt så hösten kommer nu med stormsteg.. och det mysiga med hösten är alla ljus som lyser upp i hemmet och att man har koftan och sjalen på! Så i dag är det höst tycker jag,samtidigt som det fortfarande är varmt ute om dagarna men regn och rusket inleder nu hösten om dagarna. Men eftersom man jobbar inom förskolan så är det bara på med stövlarna, regnkläderna och fleecetröjan som gäller!

Börjar få lite ordning i lägenheten och det känns mer och mer som ett hem!

Hösten är här och det betyder koftan på, sjalen på och massa värmeljus och ljus av alla de slag!
/Fridas Vardag

Vi har äntligen ett hem igen och det känns underbart!

2011-09-05 / 18:33:10
Nu är vi på plats i lägenheten och vi har äntligen ett hem igen och det känns underbart!!!! Jag hämtade nyckeln i fredags eftermiddag och började sedan köra saker och väskor med kläder till vår lägenhet! Oj, va stor den kändes när jag kom in genom dörren och fick se den tomma lägenheten! Jag körde några vändor med väskor och små saker. Sen fick jag hjälp av Hoffa att köra våra sängmadrasser så vi skulle kunna sova i lägenheten. Tack för hjälpen Hoff! Sen körde jag och mamma små saker och grejer och sen kom min kära sambo hem så vi körde lite mer.. men det blev faktiskt thai mat på kvällen och vi satt på golvet och kollade tv och sen la vi oss på varsinn sängmadrass =) men vi flyttade in i alla fall och det kändes kanon bra! På lördagen körde vi massa kartonger och möbler och saker i massor och fick ju som tur var hjälp av vänner med att bära, bära och bära alla grejer! Tack !! Resten av helgen gick åt till att skruva möbler, montera allt och fixa, packa upp och bara greja! Blev några vändor till Ikea, biltema och Clas Ohlson för att inhandla lite nya saker så klart! Men åh vad slitsamt det är att flytta och fixa men det är så skönt att äntligen ha ett hem igen, fast visst i dag åkte min sambo tillbaka till Kalmar och skolan så nu bor jag här själv några dagar, får se hur det går då. Men jobben trillar verkligen in och jag är uppbokad hela veckan på jobb på förskolan så veckan kommer gå fort tills han är hemma igen! Nu blir det slappa i soffan, det är ju måndag och jobbat till 17.00... sen finns det ju en del att packa upp oxå och saker att greja med!
/Fridas Vardag

Tack för all flytthjälp!!

2011-09-05 / 18:22:09
Ett stort TACK för hjälpen till HOFFA, MARKUS och JIMMY för all hjälp i helgen med massa kartonger och möbler under vår flytt till vår nya lägenhet!! Och ett stort TACK till MAMMA för all hjälp med att köra alla saker och våra grejer till vår lägenhet i helgen!
 
/Fridas Vardag

Den första september!

2011-09-01 / 17:58:34
I dag är det den 1e september och nu börjar hösten sägs det.. hm.. i dag har det varit massa sol och varmt så än är det sommar tycker jag!I dag får vi tillträde till vår lägenhet men jag slutade 17.00 så ja hann inte hämta nyckeln i dag så i morgon efter jag slutat vid 15 ska jag hämta nycklarna och börja köra kartonger till vår nya lägenhet!! Sen i helgen ska vi flytta, flytta, flytta och bära, bära och bära saker och sedan fixa och greja i vår lägenhet och jag kommer inte gå utanför dörren knappt i helgen utan jag vill bara vara HEMMA och greja! LÄNGTAR!
/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se