Vardag = jobba och simma!

2012-01-31 / 16:54:45
Jag kände mig väldigt "måndagstrött" i går efter jobbet och somnade tidigt på soffan.. men i dag känner jag mig trött mentalt.. sista dagen i månaden och alla räkningar ska vara betalda och ja.... inga pengar kvar känns det som..=( Det är tufft när man är van att vara två om allt och nu bra är en.. vi är ju fortfarande två i vårt förhållande, men E pluggar och satsar allt på skolan denna vår i Kalmar så eftersom jag jobbar så får ja fixa räkningarna och det gör ja så gärna, fast det känns som det dyker upp mer och mer avgifter!! =( hyreshöjning, csn återbetalning, och ALLT annat!! Så fy va tråkigt det är med alla dessa räkningarna... det ska bli skönt när vi är två igen om allt! I dag fullt ös på jobbet så det var skönt och BEHÖVLIGT med 70 minuters simning efter jobbet! Nu ska jag fixa lite hemma och ja... betala de sista räkningarna.. sen blir det nog inte många mer knop! Funderar på att kura upp mig i soffan och se en bra film, skit väder ute och jag har ju båda jobbat och simmat, så då är jag värd att slappa en sån där vanlig vardags tisdag! ;)

Hade en sån lugn och mysig helg med min kära E, så denna helgen får jag stå mig på länge då han pluggar nu några veckor i streck i Kalmar..


Ett glas vin tillsammans med min kärlek är alltid gott, jag håller mig till vitt och E föredrar rött!

E gjorde en väldigt god stek på lördagen med massa gott till i vår nya gryta!

Massa god mat, filmmys, snask och en lugn helg med min E är bra härligt!

Glad och lycklig över att min kära sambo är hemma!!

BIO och popcorn på söndagen var mys!! Filmen var så där faktiskt tycker jag.. lite för mycket "blod " för mig!
/Fridas Vardag

Måndag och ny vecka!

2012-01-30 / 08:01:15

Måndag igen efter en mysig, lugn och underbar helg med min kära sambo! E åkte i morse.. Och nu är jag ensam igen. Vardag och jobbet väntar, fast en frukost framför tv; n först unnar jag mig. Så måndag och ny vecka väntar med massa jobb och simning!

/Fridas Vardag

Äntligen helg med massa mys!

2012-01-27 / 18:51:29
Äntligen helg efter en lugn dag på jobbet och en liten sväng på stan. Nu ska jag snart tända massa ljus, sätta på mig myskläder och börja fixa tacos! Min älskade E är på väg hem och i kväll blir det fredagsmyys!!! med tacos, film och massa mys med min älskling! Han är väldigt efterlängtad! Så gött med fredag och helg, så trevlig helg på er!



Hoppas på att denna film är lika bra som de två första!

/Fridas Vardag

Älskade Aussie!!

2012-01-26 / 20:16:42

Denna veckan känner jag mig lite off, väldigt sliten och jag längtar så mycket till helgen. Min älskade sambo kommer hem i morgon och äntligen får vi en myshelg tillsammans! Bara vi och inga andra, massa mys och vila från jobb,skola och plugg! Längtar!!! I går efter jobbet åkte jag ut till Mia och kusinerna, Sofia fyllde 18 år och det var kalas med en super god smörgåstårta! Sen vanlig tårta så klart och massa prat, törl och tv tittande. I dag har vi firat förskolan jag jobbar på som fyller 25 år!! Så kalas för barnen med popcorn, massor av ballonger, fullt ös och massa bus och lek! Så ännu tröttare nu..... men handlade förut och köpte massor av gula tulpaner! Så de står så fina i köket nu och glädjer mig i all vardag och trista väder.. Nu blir det tvkväll och onepiecen på!

Blev förresten tipsad av min kollega om ett shampoo som skulle passa mig, AUSSIE Shampoo! ;) Så var tvungen att åka och köpa två flaskor! Åh längtar ännu mer tillbaka nu till Australien, Älskade AUSSIE! ;)





/Fridas Vardag

Jag älskar och saknar dig!!!

2012-01-23 / 20:09:52


Min kära E!

/Fridas Vardag

Fryser och känner mig jätte trött....

2012-01-23 / 19:51:11

Ny vecka och vardag igen, jobb igen och jag fryser och känner mig jätte trött.. hur ska denna veckan gå när jag redan längtar till fredagen, helgen och vilan..!? jag orkade simma efter jobbet fast det tog emot och jag har frusit ända sedan dess.. burr.. trött och fryser så jag ligger under filten i soffan nu.. snart ska jag se Guldbaggegalan. Denna veckan blir att orka med jobbet och att simma, annars mest att ta det lugnt.. känner mig sliten och "off" som sagt..

/Fridas Vardag

En riktig slappar söndag!

2012-01-22 / 22:11:36

I dag har jag verkligen använt söndagen till vilodag och slappar dag! Lite fix och lite pyssel hemma annars mest slappat. Läst, kollat massa serier på tv, vilat och bara tagit vara på vilodagen! Tog en promenad till affären och köpte frukt så i kväll har jag mumsat fruktsallad ;) nu är det Wallander filmen på! Saknar och längtar efter min kära E mycket nu!! Och jag känner mig allmänt "off" och sliten just nu. Mycket tankar..

/Fridas Vardag

Examensdagen och första semlan!

2012-01-21 / 10:49:20

I dag är det ETT år sedan jag tog examen! Ett år sedan jag blev färdig i skolan med min utbildning, till förskollärare! Det känns helt otroligt va fort tiden ha gått, samtidigt så har jag hunnit med och gjort massor under ett år. Tagit examen, sålt vår lägenhet och flyttat ut, sålt min bil. Rest i väg och varit ute och rest runt i Världen ett halv år, upplevt min dröm att gå på Kinamuren. kommit hem, sommarjobbat på mitt extra jobb, fått ny lägenhet, köpt ny bil, fått jobb och jobbar nu som förskollärare. E har börjat plugga.. Så ja under ett år hinner man mycket! ;) I dag ska jag i allla fall fira ett år sedan examen! Jag ska åka ut till min klasskompis från lärarutbildningen och vän Karin och vi ska fira detta med en fika på årets första semla och massa prat, törl och skratt lär det bli! ;)
Sedan ska jag vidare till mina kusiner och Mia på middag då vi ska fira Sofia, min kusin som fyller 18 år till veckan så det lär bli en helkväll med kusinerna, deras respektive, kära Mia och massa hundar!!
Nu blir det frukost i sängen och filmen jag somnade i från i går.. har varit ute och gått nu en timme på morgon i den bitiga kylan.

Karin och jag, med våra kunskapsäpplen som symbol för vår utbildning till förskollärare!

 

/Fridas Vardag

Helg och iskallt!

2012-01-20 / 18:34:23

I dag har det varit en fin vinter dag! Vott på marken och vi var ute länge på förmiddagen med alla barn på jobbet i dag. Och jag tog även en promenad i det fina vädret förut, men det är kallt ute nu alltså! Vi har ju haft så mild vinter men i dag är det kallt och nu på eftermiddagen frös jag verkligen ute på gården på jobbet..burr!! Nu äntligen helg! Så trött att helgen kommer verkligen lägligt nu. Var förbi mamma en sväng förut och hon satt och sorterade gamla kort och jag fick fina gamla kort på mitt barndomshem och kort på mig som liten och min pappa.. fina kort som väcker mycket minnen.. och till veckan fyller min kusin 18 år och det var när hon skulle fylla 3 år och jag skulle på 3 års kalas som min pappa dog.. så tiden går så otroligt fort, hela 15 år sedan min pappa dog.. fick i alla fall massa härliga minnen till korten och all snö som var när jag var liten och vad mycket roligt vi gjorde! Men tillbaka till nutid. Nu ska jag ta mig ett varmt bad, sedan ska jag käka god thaimat som jag unnar mig en sån här "urfattig" fredags kväll, innan lön.. ;) Sen blir det fredagsmyyys med godis, the voice och tjejfilm! Saknar min älskade sambo mycket så klart men jag får prata med honom i telefon sen då ;) Trevlig helg på er!


Mitt barndomshem..


Jag och min pappa

Fredagsmyyys!!!

Denna mys film ska jag se i kväll.

/Fridas Vardag

Tänka att få vinna 134 miljoner kronor!!!

2012-01-19 / 19:34:56

I dag hörde jag om ett gäng arbetskollegor som vunnit en enormt stor vinst i Sverige nu!! 134 miljoner!! Åh de får dela och de får hela 19,1 miljon per man! Ja men herregud jag hade väl DÖTT!! Tänk så mycket pengar!! Det första jag skulle göra är att åka till PERTH, Australien och sedan leva gött där ett bra tag framöver! Givetvis unna mina nära och kära massor och sluta jobba, JA! För 19,1 miljon skulle jag och min kära E leva gött i Australien i vårt Perth! ÅH vilken dröm det vore då! Ja måste nog börja köpa trisslotter och börja spela på lotto! ;)

Jag var på IKEA i dag med min kära moste Mia och kusin Toffa, fikade och skvallrade en stund och hade det trevligt och tog sedan en runda inne på varuhuset och jag köpte en ny ljusstake och lite ljus, skräll va!? Nu har jag nyss käkat middag och nu blir det en tv kväll i soffan.


Både jag och Mia blev lite trötta på att gå runt på detta ikea.. medan Toffa körde runt med vagnen och hämta grejer på lagret så satte vi oss i en soffa! En rolig och trevlig eftermiddag!

 

/Fridas Vardag

Vardag och tulpaner!

2012-01-18 / 19:30:59
Denna veckan har jag varit trött varje dag efter jobbet! I måndags simmade jag och det var bra härligt. Anna var även på badhuset med Benjamin och hans kompis och då min kära vän Anna är en " badkruka" =) så badade jag en stund efter min simning med killarna. Så Benjamin var så duktig och orädd i vattnet. Han vågade efter en stund till och med hoppa på trampolinen! Så mina ben var extra trötta efter att ha badat med killarna och "trampat" vatten då de ville att jag skulle vara med dem i vattnet när de hoppade. =) I går stängde jag på förskolan och var bra seg när jag kom hem och jag läste hela kvällen lång då det var spännande i slutet på min bok!! I morse ringde klockan 05.20! Då jag hade öppningen av förskolan.. men det gick bra och en lugn morgon men jag somnade en stund på min rast så trött är ja i dag.. i eftermiddag har ja vilat.. somnade som en sten när ja kom hem.. gud!? Vad är det!?? Det måste vara vädret eller årstiden eller mörkret!? Har i alla fall börjat på en ny bok i dag som jag hoppas är bra och spännande. Det regnar ute nu hör ja och det är ju FÖR tråkigt!! =( Så jag behöver verkligen nått som piggar upp och mitt i all vardag behöver jag TULPANER ! ;) Så fint och det blir med ens VÅR i detta trista väder som varit i dag. Nu blir det snart soffan och tv kväll. I morgon ska jag simma igen efter jobbet och det ska bli skönt att simma av sig lite ;)


Vardag.. i soffan med en filt över mig framför tv:n är alltid lika gött!

Började med en ny bok i dag!

Fina Tulpaner piggar upp i detta väder !

Och till och med min fina blomma jag fick efter jul står sig bra än!

/Fridas Vardag

Årets deppigaste dag?

2012-01-16 / 19:55:06

Många skriver och säger att det i dag är årets deppigaste dag! Januari månad har kommit till hälften och många har tomt på kontot eller väldigt lite pengar kvar denna fattiga månad. Men nja det är väl vad man gör det till kan jag tycka, som alltid mitt i månaden. Man får helt enkelt försöka göra saker som inte kostar pengar eller inte göra något alls! Själv har jag jobbat och sedan simmat, nu soffan framför tv;n och det kostar inga pengar alls! Denna veckan blir mest att jobba och att simma. Och att försöka stå ut fram till den 27e och för mig betyder det inte bara lön utan även att E kommer hem då! :) förresten köpt tåg biljett i dag till Stockholm framöver, en mys kväll i storstaden med E väntar framöver! ;) behöver nått att se fram emot!


Någon som gör mig lycklig är ju givetvis min sambo, min älskade E!

/Fridas Vardag

Blötsnö och nya underkläder!

2012-01-15 / 16:33:05
I morse när jag tittade ut var det vitt överallt på marken! Äntligen lite snö igen, men när jag sedan tog en morgonpromenad så märkte jag snabbt att det var blasksnö så det blir väl snart regn av det igen.. Jag har varit hos min vän Anna i dag på fika, massa törl och skvaller så klart blev det om allt! Hoffa var oxå med på ett fika och skvaller hörn en sväng och Benjamin hade massa kompisar som alltid =) En trevlig stund med Anna ger alltid massa skratt! =) Sen åkte jag ut till bergvik och shoppade nått nödvändigt! Underkläder, för det behöver jag verkligen mycket nytt nu, så det blev massor av strumpor och underkläder så det var skönt att fylla på byrån med massa nytt! Nu ligger det en bakpotatis i ugnen.. jag ska äta " min specialare" till middag i kväll. Bakpotatis med "rostbiffröra", ( hackad rödlök, hackad rostbiff, gröna ärtor och creme fraiche röra) som jag fyller potatisen med! MUMS! så det blir inte många mer knop i dag , greja lite hemma, äta mat och se en film. Slappsöndagar gillar jag och att få ladda upp inför veckan med att jobba och att simma. I dag är det Tulpanens dag, så en bukett tulpaner står så fint på köksbordet nu!



/Fridas Vardag

Cabary och Texas Longhorn!

2012-01-14 / 20:38:39
I dag mötte jag upp mamma och vi gick ner på stan för att hälsa på Sonja en sväng över en fika. Jag tittade även in på Marithas studio då hon hade invigning på hennes fotostudio som nu även har klara event under samma tak, med Helena och Micke i spetsen. Det var så fint i studion med massa härliga kort och jag hoppas det går bra för min fotograf vän!! Sen strax innan 15 mötte jag och mamma upp E`s föräldrar och släkt för att gå på Cabary! Jag och E får alltid en varsinn biljett i julklapp men E har så mycket plugg och kan inte komma hem denna helg, så mamma köpte hans biljett i stället. Vi skrattade gott då Cabaryn var både bra och rolig i år med ett nytt stjärnskott, Jocke! Så klockren och rolig kille! Efter Cabaryn gick jag och mamma ut på stan för att käka middag. Vi gick till " Texas Longhorn" En nyöppnad restaurang i stan med kött som specialitet. Riktigt trevligt och maten var suveränt god!! Jag åt en god baconlindad oxfile, MUMS!! SÅ MÄTT blev jag så det var gott med en promenad hemåt sen..! Min sambo har varit väldigt saknad i dag, både på cabaryn och middagen.. men han pluggar och kämpar på i skolan. Duktig min älskling. Nu ska jag lägga mig raklång på soffan och se en ny tjejfilm, " I dont know how she does it", med en godisskål så klart!  











/Fridas Vardag

Fredag den 13e...

2012-01-13 / 16:58:32
Otursdagen i dag... men inte känt av det alls, som tur är! I dag har det varit en lugn dag på jobbet och jag slutade tidigt, så äntligen helg!! Jag åkte till badhuset, köpte mig ett simkort för nu ska det simmas! Simmade en timme och åh !!! va skönt det var att få simma och röra sig i vatten igen, men jag känner redan i benen..;) då det var väldigt länge sedan jag simmade. Sist jag simmade var i en pool i Hongkong och i havet i Australien. ;) Nu har jag grejat lite hemma, för i dag är det ju "Tjugonda knut", så i dag åker det sista ut. Adventsljusstakarna åker nu och fram med lampor i fönstren och tulpaner i stället. Ska lägga mig på soffan och läsa tidningen och klick snart, min kära sambo är kvar nere i Kalmar och pluggar för fullt, han är saknad här hemma... men sen kommer min vän Elvira hit för en tjejkväll med Tacos, fruktsallad, massa törl och The voice på tv! Trevlig helg på er!


Tänk om poolen kunde vara så här tom så man fick massa plats till att simma.

/Fridas Vardag

Minus eller plus!?

2012-01-12 / 19:25:18
I dag har det regnat och varit blött igen då... =( Så tråkigt att snön försvann igen. I går var det i alla fall minus en stund och SOL så det var ju riktigt härligt med en promenad under rasten på jobbet. Men sen kommer ju plusgraderna igen och regn och slasket... Så tråkigt och det känns mer och mer som det inte kommer att bli någon vinter här i år! I går efter jobbet åkte jag ut till Bergvik och "fyndade" vinterkängor/stövlar! Måste ha några varma, bekväma och höga stövlar som jag bara stoppar i foten i, ibland hinner man inte ens snöra vinterskon när alla barnen på förskolan ska ut! Kändes bra när man kan fynda en sån här annars fattig månad..
Sen kom min vän Lotta över i går kväll. Vi käkade en enkel, men god middag om jag får säga det själv och mycket törl och skratt blev det och prat om livet! Vi "syndade" även med lite godis så där en onsdags kväll..! ;) Trevlig hade vi i alla fall och Lotta fyller snart 30 år samtidigt som hon och H ska flytta, så fullt upp för min vän.
I morse vaknade jag av regnet och hur glad blir man då ? nej, ingen rolig dag alls..bara blött, men jag tog i alla fall en kort promenad förut i blasket.. nu ska jag ta mig ett varmt bad, fryser och känner mig sliten.. snart helg!! 


Minusgrader och snö!
Eller...


Plusgrader och bar backe!?
Jag föredrar snö! Samtidigt så är en solig dag det bästa oavsett, så inge mer regn och slask nu tack!

/Fridas Vardag

Härlig vit snö!

2012-01-10 / 20:24:11
I går efter en lång planeringsdag på jobbet orkade jag inte mycket mer än att handla sen hem och slappade i soffan med min "braiga" bok och sen framför tv:n. Såg en ny serie i två delar (den andra i kväll) på SVT1, " Hinsehäxan". En berättelse om Lillemor Östlin, kvinnan som suttit längst tid i fängelse i Sverige och det handlar om hennes liv innan fängelset.. en bra och seevärd serie om hennes historia och det finns tydligen en bok också med samma namn som jag blev intresserad av att läsa framöver. Så andra avsnittet ska jag verkligen se i kväll 21.00. I morse när jag vaknade så var det ju SNÖ, massa vit snö ute! Det snöade ju redan i går och i natt kom det ner mer och i morse när jag trött stod och borstade bort snö från min bil så kunde jag ändå ta mig tiden att njuta av det fina, vita, kalla snötäcke som låg över bilen, på marken och över träden..Dagen började med vitt ute, snö och en fin dag och barnen på förskolan kunde busa i snön och åka pulka... MEN nu under eftermiddagen har det blivit PLUS grader igen.... =( och det känns redan att "blasket" är på väg och regnet kommer säkert att ta över snön snart. igen, tyvärr!!


I morse möttes jag av snö och vitt ute!

I dag efter jobbet åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag till, GYMMET!! men gud det har ju inte hänt på några år!!! Så nu bärjar mitt nya liv.. eller ja, NEJ så säger alla så gud va tråkigt att höra och läsa.. så jag vill börja träna för att jag måste! För att orka med vardagen, jobbet och att få upp mitt "flås"! Så en timme på gym för att prova på. Det var inte jätte kul men skönt och behövligt, men gym är dyrt tyvärr så jag kommer nog köra på att simma i stället. Att simma är skönt för HELA kroppen, för tankarna och ett bra sätt att koppla bort allt annat.. så simma får det bli! Men jag skulle lätt kunna fortsätta på gym också, om det var billigare skulle jag lätt gå på "springbandet" hela tiden! NU, ja... rätt seg.. så efter maten blev det soffan.... Träningsvärk imorgon!? JA, förmodligen!
Kände mig lite så här i början då!

men efter 20 minuter så började jag känna mig mer med i träningstempot!

Ja det var lätt det bästa på hela stället, skulle vilja ha ett "gå/spring motionsband" hemma i vardagsrummet!

NU: Bilden säger mer är alla ord i Världen!
/Fridas Vardag

Min älskade sambo har åkt.

2012-01-08 / 21:41:16

Efter en lång, mysig och lugn ledighet tillsammans åkte E i dag.. trots att jag jobbade förra veckan några dagar så har ju E varit ledig från skolan och vi har fått mycket tid tillsammans och med våra nära och kära. Under jul och nyårs ledigheten va det mysigt att få vara lediga tillsammans och bara va!! I morgon drar skolan och massa plugg i gång och på mitt jobb drar det i gång igen med alla barn tillbaka efter ledighet och inskolningar och fullt ös. Våren kommer bli tuff då E måste satsa på
Skolan och heldagar i skolan, han kommer tyvärr inte hem så många helger som tidigare så det blir ensamt här hemma. Vardagarna brukar gå i ett då jag jobbar och är rätt sliten vissa kvällar men helgerna blir tråkigare.. Tur att jag har vännerna, samtidigt som en bra film eller en bra bok brukar funka väldigt bra och jag får ju massa egen tid! Men jag kommer sakna min älskade sambo mycket och ofta ändå!! Men tillbaka till vardagen med jobb och börja simma ! Och träffa mina nära och kära så kommer helgerna när E kommer hem vara guld värda och jag hoppas våren går fort!! Sen väntar nya äventyr... Nya drömmar! Men just nu är det tomt och tyst i lägenheten då min älskling åkt... :( men sedan han åkt har jag läst min " braiga " bok! Och snart så ringer min älskling!

/Fridas Vardag

Tänder ett ljus...

2012-01-08 / 17:17:18
Jag tänder ett ljus för min pappa i dag... han skulle ha fyllt år i dag! Ljuset brinner för honom i dag.

/Fridas Vardag

Ett halv år sedan i dag...

2012-01-07 / 23:29:57
Jag kom på att i dag är det ett halv år sedan vi kom hem från vår resa.. tiden går så fort! Lika länge som vi nu varit hemma va vi ute och reste ungefär. Så för ett halv år sedan i dag vaknade vi upp hemma i Sverige och i K-D! Så för ett halv år sedan i går satt vi på planet, mot Sverige och hem! Jag längtar tillbaka varje dag till Australien och Perth där vi började vår resa, men för ett halv år sedan befann vi oss i Kina och Peking! Där strosade vi runt i hettan och värmen, shoppade billigt och upplevde massa seevärdheter och upptäckte staden Peking. Så nu längtar jag tillbaka till vår resa och Peking. Men dit ska vi igen framöver och shoppa billigt igen och gå ännu mer och längre på Kinamuren!

För ett halv år sedan i går satte vi oss på planet och jag var så glad att få åka hem, se en Svensk tidning och att få komma hem!!! Och nu längtar jag tillbaka som mest...

För ett halv år sedan strosade jag runt på gatorna i Peking stad i kina...

I somras 2011 upplevde jag min DRÖM att gå på Kinamuren och nu är det ett halv år sedan jag var i Kina.. tiden går FÖR FORT!!  Men jag ska tillbaka till Kina och muren i framtiden! Det var så mäktigt att få uppleva sin dröm! Nu 2012 är det dags för nya drömmar, minnen och upplevelser...
/Fridas Vardag

GRATTIS Benjamin 8 år!!!

2012-01-07 / 18:18:15

I dag fyller Benjamin hela 8 år och blir stora killen!!!

 GRATTIS till Världens bästa 8 åring!!! Hoppas du haft och har en bra dag Benjamin!! Många Kramar från Frida och gudfar E!
/Fridas Vardag

En trevlig och väldigt lugn helg har vi här hemma.

2012-01-07 / 18:14:07
I går åkte vi till våra vänner Johan, Maritha och lille Ture och hälsade på. E skulle hjälpa Johan att fixa hallen och lite renovering. Ture var förkyld och inte alls pigg lill killen, så det var en lugn kväll i går då vi alla kände oss lite små förkylda och trötta. Men gubbarna grejade och fixade i hallen och sedan lagade vi en god middag som vanligt. Mycket gott med parma och sparris till förrätt för att sedan käka älgstek, mandel potatis, sallad och god sås. MUMS!! Sen avslutade vi med glass och maränger =) En lugn och trevlig kväll!
I dag har vi slappat, ( det känns verkligen som söndag i dag ju!) sett massa bra film och bara varit tillsammans och myst! ;) Snart är det vardag igen och E börjar skolan, massa plugg och en häktisk vår för E i skolan och vi kommer vara mycket i från varandra då jag jobbar ju hemma i kd på förskolan men det SKA gå bra och tillsammans fixar vi allt!! Vi tog en promenad förut och liite snö kommer det allt ner.. men MER vill jag ha, samtidigt som han ska åka i morgon så hoppas jag inte det blir snökaos på vägarna.. Vi hälsade på Jimmy, Terese och lilla Enya en stund förut och hon blir allt stora tjejen snart, då hon fyller 1 år nästa vecka.
Nu blir det en lugn kväll med massa tända ljus, god mat senare i kväll, godis, ett glas vin kanske och filmmys! ;) En bra lördag kväll det tycker jag!

Mumsig efterrätt åt vi i går :)

Ett gulligt kort på Ture man! I går var han så förkyld och sliten så jag ville inte plåga honom med kameran..
 Första filmen såg vi under jul på SVT1 men i dag så vi film nummer 2 på DVD!
Bra och spännande var den!!

Gött med slappdagar!!

Söta Enya som snart är en 1åring och redo för förskolan!

Köpte en ny ljusstake på Ikea häromdagen som jag verkligen gillar!


/Fridas Vardag

Bort med julstjärnan och fram med tulpaner!

2012-01-05 / 19:34:22
Då var det helg igen då och ledigt några dagar till! Det känns skönt och mys att få vara ledig med E några dagar till och jag är rätt trött faktiskt, fast jag bara jobbat fyra dagar denna veckan.. ;)
Efter jobbet och en god middag åkte min sambo ner på stan för att se hockeyn, ( FBK-HV) och jag åkte ut till Ikea. Jag visste vad jag ville ha så det blev MASSOR av ljus, doftljus, ljuslyktor och en ny lampa till köksfönstret. För jultomtar och allt rött är borta nu och snart åker även adventsljusen i fönstren ut så då blir det fint med en ny lampa inför våren. På tal om våren så köpte jag i dag mina första TULPANER! Jag gillar verkligen tulpaner, fast mest gula, men i dag var de slut i affären så det blev rosa tulpaner i vasen på köksbordet i stället. Fint och det känns med ens som vår, fast jag VILL ha snö nu först ett tag, sen vår!!! Nu blir det soffan och tvkväll... och liiite godis... jag måste ju få ha nått gott att mumsa på och fira in min långhelg. Trevlig lång helg på er!

/Fridas Vardag

Trött på regn och blåst- ge mig snö!!!

2012-01-04 / 18:48:51
Nu får det allt bli lite snö!! Så trött och less på regn och blåsten.. kallt var det i dag.. burr... fy för detta råa väder, ge mig snö!! Både jag och alla barn skulle uppskatta det mycket! Nu blir det snart middag sen måste vi ju kolla in " The Voice" Sverige som börjar i kväll!! Hoppas det är bra och nått att se och följa!

Vi såg förresten en bra och rolig film i går kväll, " The change up"


Blir mycket film när E är sjuk och jag är trött efter jobbet... inte kommit in i vardagen och att gå upp tidigt och lägga sig i tid för att orka jobbet än..
/Fridas Vardag

Vardag igen.. nästan..

2012-01-03 / 16:31:53
Ja i går var första arbetsdagen efter en veckas semester och julledigt, så rätt trött när klockan ringde då, både i går och i dag... och segt att komma i gång. Men lugnt på jobbet och inte många barn eller direkt någon aktiv verksamhet, utan mys, lek och bus så det var och är en lugn och bra start på nya året och veckan. Men E ligger hemma och är genomförkyld och sliten, han har en veckas ledighet kvar så hoppas han blir frisk innan skolan drar igång. Så efter jobbet i går och i dag blev och blir det hemmamys och filmslapp i soffan, för att E är sjuk och för att jag är trött.. så vardag igen, fast nästan.. för det är ju bara fyra dagar att jobba denna vecka då fredag är RÖD dag, så det är helt ok faktiskt! =)


Känner mig lite så här... TRÖTT! Men hoppas komma in i rutiner och vardag snart igen!

/Fridas Vardag

1/1 2012!

2012-01-01 / 19:44:18
I dag är det den 1e januari 2012! Ett nytt år med nya möjligheter och nya drömmar! Vi hade en jätte trevlig kväll i går med massa god mat, sällskapsspel och trevligt sällskap. Mycket skratt och mycket gott blev det. I dag vaknade vi till massor av snö ! 2011 var ett bra år, ett av de bästa faktiskt, då jag tog examen och blev färdig utbildad förskollärare, vi åkte på vår livs resa och såg och upplevde Världen. Jag upplevde min dröm att gå på KINAmuren och E kom in på kursen/skolan som leder till hans dröm.. att komma in på aspiranten till kustbevakningen och jag fick jobb, att jobba som förskollärare med härliga barn på förskolan. Ja 2011 var året och jag/ vi hoppas detta år blir lika bra med nya möjligheter och nya drömmar som blir sanna.. Men nu är vi bara såååå trötta. Så nu en film i soffan under filten, i morgon börjar jag jobba igen. Det är ett nytt år i dag, 2012 och det kommer garanterat bli kanon bra år, hoppas jag! Våren kommer bli tuff med massa jobb och E ska fortsätta i skolan i Kalmar och han kommer tyvärr vara borta mycket denna vår.. men det ska vi klara och tillsammans är vi starka och vi klarar allt, efter vår resa under 2011- Så låt det nya året börja.. fast just nu är jag såååå trött....
Gott Nytt år! ( det gula bandet är INTE mitt nya mode =) utan ett band vi alla hade när vi spelade ett roligt spel!!=)
2012 började med massa SNÖ!
/Fridas Vardag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se