En trevlig och väldigt lugn helg har vi här hemma.

2012-01-07 / 18:14:07
I går åkte vi till våra vänner Johan, Maritha och lille Ture och hälsade på. E skulle hjälpa Johan att fixa hallen och lite renovering. Ture var förkyld och inte alls pigg lill killen, så det var en lugn kväll i går då vi alla kände oss lite små förkylda och trötta. Men gubbarna grejade och fixade i hallen och sedan lagade vi en god middag som vanligt. Mycket gott med parma och sparris till förrätt för att sedan käka älgstek, mandel potatis, sallad och god sås. MUMS!! Sen avslutade vi med glass och maränger =) En lugn och trevlig kväll!
I dag har vi slappat, ( det känns verkligen som söndag i dag ju!) sett massa bra film och bara varit tillsammans och myst! ;) Snart är det vardag igen och E börjar skolan, massa plugg och en häktisk vår för E i skolan och vi kommer vara mycket i från varandra då jag jobbar ju hemma i kd på förskolan men det SKA gå bra och tillsammans fixar vi allt!! Vi tog en promenad förut och liite snö kommer det allt ner.. men MER vill jag ha, samtidigt som han ska åka i morgon så hoppas jag inte det blir snökaos på vägarna.. Vi hälsade på Jimmy, Terese och lilla Enya en stund förut och hon blir allt stora tjejen snart, då hon fyller 1 år nästa vecka.
Nu blir det en lugn kväll med massa tända ljus, god mat senare i kväll, godis, ett glas vin kanske och filmmys! ;) En bra lördag kväll det tycker jag!

Mumsig efterrätt åt vi i går :)

Ett gulligt kort på Ture man! I går var han så förkyld och sliten så jag ville inte plåga honom med kameran..
 Första filmen såg vi under jul på SVT1 men i dag så vi film nummer 2 på DVD!
Bra och spännande var den!!

Gött med slappdagar!!

Söta Enya som snart är en 1åring och redo för förskolan!

Köpte en ny ljusstake på Ikea häromdagen som jag verkligen gillar!


/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se