Examensdagen och första semlan!

2012-01-21 / 10:49:20

I dag är det ETT år sedan jag tog examen! Ett år sedan jag blev färdig i skolan med min utbildning, till förskollärare! Det känns helt otroligt va fort tiden ha gått, samtidigt så har jag hunnit med och gjort massor under ett år. Tagit examen, sålt vår lägenhet och flyttat ut, sålt min bil. Rest i väg och varit ute och rest runt i Världen ett halv år, upplevt min dröm att gå på Kinamuren. kommit hem, sommarjobbat på mitt extra jobb, fått ny lägenhet, köpt ny bil, fått jobb och jobbar nu som förskollärare. E har börjat plugga.. Så ja under ett år hinner man mycket! ;) I dag ska jag i allla fall fira ett år sedan examen! Jag ska åka ut till min klasskompis från lärarutbildningen och vän Karin och vi ska fira detta med en fika på årets första semla och massa prat, törl och skratt lär det bli! ;)
Sedan ska jag vidare till mina kusiner och Mia på middag då vi ska fira Sofia, min kusin som fyller 18 år till veckan så det lär bli en helkväll med kusinerna, deras respektive, kära Mia och massa hundar!!
Nu blir det frukost i sängen och filmen jag somnade i från i går.. har varit ute och gått nu en timme på morgon i den bitiga kylan.

Karin och jag, med våra kunskapsäpplen som symbol för vår utbildning till förskollärare!

 

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se