Minus eller plus!?

2012-01-12 / 19:25:18
I dag har det regnat och varit blött igen då... =( Så tråkigt att snön försvann igen. I går var det i alla fall minus en stund och SOL så det var ju riktigt härligt med en promenad under rasten på jobbet. Men sen kommer ju plusgraderna igen och regn och slasket... Så tråkigt och det känns mer och mer som det inte kommer att bli någon vinter här i år! I går efter jobbet åkte jag ut till Bergvik och "fyndade" vinterkängor/stövlar! Måste ha några varma, bekväma och höga stövlar som jag bara stoppar i foten i, ibland hinner man inte ens snöra vinterskon när alla barnen på förskolan ska ut! Kändes bra när man kan fynda en sån här annars fattig månad..
Sen kom min vän Lotta över i går kväll. Vi käkade en enkel, men god middag om jag får säga det själv och mycket törl och skratt blev det och prat om livet! Vi "syndade" även med lite godis så där en onsdags kväll..! ;) Trevlig hade vi i alla fall och Lotta fyller snart 30 år samtidigt som hon och H ska flytta, så fullt upp för min vän.
I morse vaknade jag av regnet och hur glad blir man då ? nej, ingen rolig dag alls..bara blött, men jag tog i alla fall en kort promenad förut i blasket.. nu ska jag ta mig ett varmt bad, fryser och känner mig sliten.. snart helg!! 


Minusgrader och snö!
Eller...


Plusgrader och bar backe!?
Jag föredrar snö! Samtidigt så är en solig dag det bästa oavsett, så inge mer regn och slask nu tack!

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se