Tänka att få vinna 134 miljoner kronor!!!

2012-01-19 / 19:34:56

I dag hörde jag om ett gäng arbetskollegor som vunnit en enormt stor vinst i Sverige nu!! 134 miljoner!! Åh de får dela och de får hela 19,1 miljon per man! Ja men herregud jag hade väl DÖTT!! Tänk så mycket pengar!! Det första jag skulle göra är att åka till PERTH, Australien och sedan leva gött där ett bra tag framöver! Givetvis unna mina nära och kära massor och sluta jobba, JA! För 19,1 miljon skulle jag och min kära E leva gött i Australien i vårt Perth! ÅH vilken dröm det vore då! Ja måste nog börja köpa trisslotter och börja spela på lotto! ;)

Jag var på IKEA i dag med min kära moste Mia och kusin Toffa, fikade och skvallrade en stund och hade det trevligt och tog sedan en runda inne på varuhuset och jag köpte en ny ljusstake och lite ljus, skräll va!? Nu har jag nyss käkat middag och nu blir det en tv kväll i soffan.


Både jag och Mia blev lite trötta på att gå runt på detta ikea.. medan Toffa körde runt med vagnen och hämta grejer på lagret så satte vi oss i en soffa! En rolig och trevlig eftermiddag!

 

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se