Vinter igen och ny bikini!!

2012-02-27 / 19:01:47
Jaha det var de fina vår vädret det! I dag började det snöa igen! Massor av snö, så nu är det vintervitt ute igen fast blöt snö och slask! :( fy va tråkigt!! Men jag har vår känslor kvar ändå, då jag har massa fina tulpaner på köksbordet, en stor kruka med vårblommor som snart blommar! I dag efter jobbet åkte jag till stan för att äntligen köpa en ny B:H! Det är aldrig kul att prova bh i en provhytt då men det var verkligen dags för en ny bh så det är bara att prova på. Åh vilka fina bikinis de hade fått in då, och GISSA om jag behöver en ny bikini efter ett halv år på resande fot med massa sol, salta hav och olika pooler... SÅ det var verkligen dags att unna sig en ny bikini oxå, så jag slog till på svarta boxer, en fin svart bikini topp med vitsvarta band som även funkade bra att dra ner och knyta runt så jag kan sola utan att få fula ränder. SÅ sommaren, nu är jag redo för massa sol och bad!!!;) Åh det känns så skönt att ha hittat en bra bikini som sätter saker på plats om man säger så ;) !
Men tittar jag ut så känns sol och sommar lååångt borta men det gäller att vara ute i god tid. Lite olika basplagg och nya tights att ha på jobbet blev det också och en ny mascara. Mars månad har inte ens börjat och jag är färdig shoppad för denna månad! Nu blir det tvkväll i soffan, det bästa på en måndag tycker jag. 


För ett år sedan ungefär låg jag på denna strand och solade, badade och njöt så en ny bikini behövs verkligen! 


Runt denna tiden för ett år sedan var jag i Perth, Australien och NJÖT av värme, sol och salta hav och detta hoppas jag få uppleva igen i min nya bikini då! ;)
 
 

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se