Måndag igen

2012-02-06 / 15:16:06
Ja nu är det måndag igen då. Ny vecka och jag känner mig bättre men inte helt bra.. ONT i magen än och morgonen är värst.. så får äta lite magmedicin tror ja och ta det lite lugnt med vad jag äter. Men jag har jobbat i dag och det var en lugn dag men det behövs ändå vila nu känner jag..Ingen simning i dag då magen gör ont känner jag, så en lugn eftermiddag och kväll väntar..
I dag flyger min "kusin" Michelle till AUSTRALIEN och härliga Sydney! Åh det är nästan ett år sedan vi åkte, jag och E till Perth. Så jag kan tro att det är en förväntansfull, glad men samtidigt jätte pirrig tjej som sitter på flyget till Aussie och Sydney nu och hon kommer garanterat få sin livs resa och en härlig tid i fantastiska Aussie. I Sydney är det ju inte lika varmt som våra 35 grader som vi flög till i Perth förra året vid denna tid, men det kommer ju vara sommar där, säkert 25 grader i alla fall nu och det är ju bra mycket bättre än minus 5 grader, snö och blåst som vi har här i kd i dag.. Så Michelle jag hoppas du får det kanon bra och härligt i Aussie och i Sydney stad och sedan alla andra städer och ställen du kommer besöka under din resa! Jag längtar tillbaka ännu mer nu....


När jag och E var i Sydney i maj förra året så var det bara ca 15-18 grader, men en fantastisk stad med Operahuset så klart!

Ett besök på berömda BONDI BEACH är ett måste när man är i Sydney men det var ingen som solade och badade då när vi var där utan det blåste och va lite små kallt.. men nu lär folk bada där för fullt!

Sydney är en stad värd att besöka och vi hade det kanon bra där så jag nästan vet att Michelle kommer få det underbart bra på alla sätt och vis i Aussie!
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se