Min resa tillsammans med dig..

2011-12-17 / 00:07:29

Ända sedan jag och E blev tillsammans för 7 år sedan har vi rest tillsammans och haft många underbara, härliga semester resor! Upplevelser, erfarenheter och massor av minnen av våra semestrar och våra resor! Och jag är så tacksam över alla resor och ställen jag har fått uppleva tillsammans med min älskling. Och mera resor blir det och mera ställen kommer vi att se, uppleva, upptäcka och erfara, så mera minnen blir det under våra resor!! Och jag har fått uppleva min DRÖM tillsammans med min kära E och det kommer jag alltid bära med mig och vara så tacksam, glad, lycklig och stolt över att jag fått gjort!
Mitt i vardagen, det mörka, det trista och all vardags stress och bekymmer så behöver i alla fall JAG något att tänka på. Något BRA, positivt och roligt som gör mig glad. Då tänker jag på min sambo E i första hand och sedan på ALLA våra resor och semester ställen!! Att se kort och minnas är det bästa..

En av de första semester resorna som par var till London. Då E jobbade där ett tag för många år sedan så var vi där tillsammans under några veckor och upplevde London stad och dess härliga atmosfär! Juni 2005

I juli 2005
åkte vi till Skottland på en roadtrip semester och upplevde ett härligt fint Skottland tillsammans under några dagar!

I November 2005 åkte vi på vår första solsemster som ett par, till Egypten och bodde på ett riktigt flott All-inclusive hotell nära den fantastiska sandstranden, havet och enorma pooler. Vi åkte Jeepsafari ut i öknen och träffade och E red på en kamel.

I Juni 2006 åkte vi till Grekland för fösta gången tillsammans och denna gång till den fina gröna ön, Corfu där vi solade, badade och hyrde både vespa och bil under två härliga veckor i värmen.

I juni 2007 var det dags att åka till Grekland igen och denna gång en veckas sol och badsemester på varma Rohdos med värmebölja och lata dagar vid havet men även vespa och bilturer runt ön.

Påsken 2008 behövde vi båda en paus från vardagens slit, jobb och skola och åkte en sista minuten resa till Spanien, Cran Canaria för en veckas semester vid poolen med varsinn bok och tyvärr fick vi inte så mycket sol och kvällarna var kalla.. men en skön semester vecka.

I Augusti 2008 tröttnade vi på regnet under vår semester på kusten och tog en restresa till solsäkra Grekland igen, denna gång till varma härliga ön Kreta. Firade min födelsedag där och vi fick en riktig sol och bad vecka med massa slappdagar vid havet.

I december 2009 var det dags att uppleva något nytt och häftigt. Och efter ett tufft år med nära och kära som lämnat oss så bestämde vi oss för att unna oss lyxsemester. Vi åkte till häftiga DUBAI och vi upplevde sol, bad, lyxhotell och staden som har ALLT under en vecka. Vi firade nyårsafton 2009 i en "skybar" på 51e våningen i DUBAI, det var rätt häftigt då! Och jag står framför VÄRLDENS högsta byggnad!! 

I augusti 2010 tröttnade vi igen på dårligt väder på kusten under semestern så vi tog en restresa till soliga och varma Cypern. Denna gång verkligen en lat och slappvecka då vi bara gick mellan hotellrummet, solstolarna, poolen och ett dopp i havet, i värmen och  vi hade det gött. Jag fick fylla år på Cypern detta år och E hade nyss varit bestman på herr och fru Brattströms bröllop innan vi åkte =) 

Efter att jag tagit min examen som förskollärare i januari 2011 och vi bestämt oss för att efter att ha sluta skolan, E sagt upp sig på jobbet, sålt vår lägenhet, sålt våra bilar och stuvat in våra saker i kartonger på vindar och möbler i förråd så åkte vi på vår LIVS RESA! Vi lämnade alla måsten och vågade åka med bara ett hotellrum bokat första veckan i Australien, och staden Perth. Efter att ha pratat så länge om Australien och att bo i Perth ett tag, blev detta verkligt. Och vi trivdes bra och hade det underbart några månader i Perth.

SCARBOROUGH BEACH mådde jag som bäst och jag/vi trivdes så bra i Perth och staden Fremantle där vi också bodde ett tag. Annars blev det roadtrip i bil både längst västkusten och östkusten i OZ.
Vi gillade verkligen Australien och det var allt det bästa vi sett och upplevt!! 

Resan fortsatte till ön Bali under några veckor fick vi uppleva sol, värme, pooler, palmer, billig shopping, E fick sin tatuering och jag upplevde skräck och ångest för ödlorfobi som växte inom och hos mig.. skit ö och dit åker vi aldrig igen..

Tillbaka till Australien och fantastiska staden Sydney i maj 2011, med dess operahus och det var en kanon fin och härlig stad att vistas och bo i under några veckor. Det började dock bli vinter i OZ den tiden, så några kalla regndagar fick vi mot den tropiska värme vi var vana.Så det blev en del biobesök. Men en jätte fin stad som jag är glad att ha upplevt.

Vi reste vidare till den mäktigaste staden och "Skyskrapornas stad" HONGKONG! Där vi verkligen upplevde VÄRME i en storstads puls och mäktiga,HÖGA byggnader och SKYskrapor i massor!! Ikea butiken mitt i stan, tre olika hotell i höga byggnader med pool på taken och slitna promenadskor efter några veckor i staden Hongkong och det mäktigaste vi sett!! En stad som man verkligen måste uppleva! 

Sen att få runda av sin LIVS RESA med att åka till "det riktiga Kina" Staden Peking i juni 2011 och att få stå på Världens största torg är verkligen en upplevelse att bevara.  Jätte billig shopping i värmen, äntligen en röd Canada Goose jacka, massa seevärdheter som är historiska och att till slut, året jag fyllde 30 år, uppleva MIN DRÖM!! Det kunde inte bli bättre och tillsammans med min kärlek, sambo och livspartner E! 

MIN DRÖM
!!! Att åka till KINA, att få stå, sitta och gå på Kinesiska muren!! En dröm som gick i uppfyllelse, juni/juli 2011 är bra mäktigt alltså och ett minne att bevara hela mitt långa liv! 

Ja, MYCKET har vi sett och upplevt tillsammans och MÅNGA resor har vi gjort, även de mindre resorna, som en weekend i Prag, en weekend i Frankrike, dagar i Danmark och Köpenhamn, en helg i Tyskland eller en kortresa tillbaka till London, för att inte tala om alla semsterdagar på kusten eller i stugan i Strömstad tillsammans! 
Ja, detta tänker jag på och ser tillbaka på mitt i vardagen och denna mörka månad.. det gör det hela mycket lättare! 
E JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST!


 

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se