Om en vecka i dag...

2011-08-10 / 16:34:36

Ja om en vecka i dag fyller jag år...japp,30 år... och är det nått att fira då? nja.. det är ju bara en siffra.. eller??
Jag har ju detta år rest och gjort min livs resa då jag har sett och upplevt massor! Min dröm har jag fått uppleva under resan och jag har gått, stått och suttit på Kinesiska muren i Peking! Jag blev färdig med min utbildning i januari, till förskollärare, ett yrke jag verkligen vill arbeta inom. Jag och min sambo har nyss fått en ny lägenhet som vi flyttar in i den 1e sep och det ska bli så härligt med eget igen och vår lägenhet igen då vi bott ett halv år i en väska känns det som. Sen söker jag jobb för fullt och det går framåt.. och jag har även mitt extra jobb kvar.
Ja, vi letar bil........... vilken djungel det är och jag ogillar verkligen alla som har bilannons ute på blocket och som INTE tar bort den när bilen är SÅLD! Snälla ta bort era annonser så man slipper ringa på 10 bilar och allla är redan sålda.. irriterande att man inte kan ta bort annonsen direkt då.. men vi fortsätter att leta, för bil SKA jag ha mig en igen! Ja om en vecka i dag fyller jag som sagt år och jag har upplevt massor och rest massor, pluggat massor, jobbat massor och varit med om mycket roliga, härliga, mysiga, tråkiga, jobbiga, lyckliga, olyckliga och händelserika saker i mitt liv än så länge och jag har ju sedan 7 år tillbaka hittat min kärlek som jag lever tillsammans med, så att fylla 30 ska jag nog också klara! =) 

Att fylla 30 och köpa sig en "sparkdräkt" ( som alla ska ha nu!) ger ju många synpunkter och åsikter.. jag vet att de inte är speciellt fina men de verkar bekväma och sköna att dra på sig hemma, i stugan eller till tvättstugan.. men verkligen inget jag skulle gå i bland folk direkt på stan eller till ett jobb!! men nja.. ja väntar nog med att köpa en sån.. många i min omgivning gillar dem inte och ja, att fylla 30 och köpa en "sparkdräkt" kanske inte är speciellt mogen nej.. hahaha! får se vad det blir.. =)

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Linda säger:

Åh jag dör va söt Onepiece, vart är den ifrån, vilken butik???!! jag ÄLSKAR ju Rosa!!!! Klart att du ska ha en jumpsuit/spardräkt/onepiece, hur skönt o smidigt som helst ju!!! Jag SKA ha 1 rosa... Min mamma som är snart 55 har en rosa =) hoppas ni har det bra o va kul med lägenheten!!! Kram

Kommenterat - 2011-08-10 / 22:54:09
URL - http://lindaslyx.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se