En mycket trevlig helg i stugan!

2011-08-07 / 16:32:49

I onsdags packade vi väskan ( gör inget annat än packar i och ur väskor när man inte har ett hem utan bor lite överallt) och solen sken så vi handlade massa gott och åkte upp till E`s föräldrars stuga då de är på kusten, därför passade vi på att "låna" stugan några dagar. solen sken på kvällen och det var varmt och gott. Vi käkade räkor och drack gott kallt vin i solen nere på bryggan vid vattnet och det var en riktigt fin kväll. Torsdagen bestod av massa sol, bad och läsa i solstolen. Sen ringde vi upp våra vänner Johan, Maritha och lille Ture, som kom och hälsade på oss. Grillade mycket god mat och en fin kväll fick vi och lille Ture på 4 månader badade badtunnan för första gången och det gick jätte bra. Sen blev det varmare i tunnan och det var de vuxnas tur att bada och ha det gott. Fredagen fick vi mulet och till slut kom regnet.. Maritha och lille Ture åkte hem till kd igen och Johan hade redan åkte till blå boxen och jobbat.
Våra vänner Hoffa och Anna kom upp med barnen och bilen full av mat ! Vi fick tyvärr en regn kväll med nästan lite höst känsla.. men vi grillade gott och barnen njöt i badtunnan och vi vuxna njöt också i tunnan med parasollet över oss, i regnet! Lördagen blev finare och solen tittade fram så "gubbarna" åkte ut och fiskade och fick sig en Gös som de tillagade på kvällen, snacka om färsk fisk! På kvällen sken det verkligen upp och molnen försvann och solen lyste härligt så vi åt massa god mat (igen..) och hade en trevlig kväll och bävern simmade förbi i vattnet som den alltid gör runt 21.30 tiden.. I dag packade familjen sig hemåt och vi blev kvar i stugan, men det regnar i dag... det är grått och nästan lite ruggigt.. men vad gör det när man är ledig, en söndag, har en bra bok och det finns massa bra filmer på datorn.. så en lugn slapp söndag blir det i dag efter att ha haft vänner och barn runt sig i flera dagar! Vi har skrivit på och skickat kontraktet i dag.. inom en månad flyttar vi till eget igen och en ny lägenhet på kära Kvarnberget! Längtar massor efter egen lägenhet igen då vi "flackat" runt så detta halv år under resan och även efteråt.






/Fridas Vardag
Kommentarer!
Anna säger:

Hej !

Tack för en mycket trevlig helg för mig och min familj , ska snart i väg för att jobba , så jag ska sätta mig i morgon och försöka komma igång med min egen Blogg , det ska bli spännande , ha en trevlig kväll / kram Anna

Kommenterat - 2011-08-07 / 17:43:26
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se