En solig helg med många skratt!

2012-03-04 / 15:16:49
I går var det skönt och behövligt att sova ut och få slappa på morgonen, frukost i sängen är helglyx det! Sen åkte jag ut till Mia och hälsade på. Vi satt länge i solväggen och pratade om allt och inget, åt en god lunch tillsammans och bara va. Så som det ska vara en ledig dag! Mår mycket bättre i magen av att göra massa bra och roliga saker känner jag!! Skönt. Sen framåt kvällen åkte jag till min vän Lotta och hälsade på i hennes och H´s nya lägenhet. Jätte fint och frächt med nytt alltså! Vi fixade i ordning lite olika "plockmat" och mums va gött det va! Åt länge och väl så mätta blev vi, kollade på Melodifestivalens andra Chans och skrattade gott åt Sean Banan! Mycket törl och mycket skratt blev det under kvällen, så en mycket trevlig kväll som slutade med att jag fick stå och skrapa rutan på bilen i natt och en trasig baklampa tydligen.
I dag har det varit sol igen fast lite kallare.. mamma kom hit på en kaffe och sen åkte vi ut på shopping tur, Ikea och Bergvik fick de bli. Sen har jag suttit på balkongen och läst men solen värmer inte lika mycket i dag och vinden är kallare så det vänder nog tyvärr och blir vinter igen innan våren är här på riktigt.
Annars blir det bara slappa resten av dagen och i kväll blir det soffan och söndagsfilm, åh om några dagar kommer min kära E hem!! Längtar massor nu efter kvalitets tid med min kära sambo hemma, tillsammans!



Min vän Lotta!

Jag en helt vanlig söndag!

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se