En underbar helg med mycket god mat och massa mys!

2012-03-13 / 16:35:45

Nu har E åkt.. min kära sambo har precis satt sig i bilen och åkt mot Kalmar och skolan.. det är alltid lika jobbigt och tomt när han åker.. :( och denna gång tyckte han det var jobbigt att åka eftersom han varit ledig ett tag och fått varit hemma, så ville han hellre gå till ett jobb i morgon och sedan komma hem på kvällen. Men det är bara några månader kvar i skolan för honom och sen flyttar han hem på heltid igen!
Men vi har verkligen haft en kanon bra och härlig helg tillsammans. I lördags fixade vi lite hemma vid och vi hann förbi mamma på en fika en sväng. Sen på lördag eftermiddag åkte vi till våra vänner Johan och Maritha för en helkväll. Ture fyller 1 år om några veckor så vi passade på att fira honom eftersom E var hemma, så han fick ett "hoppdjur" så jag hoppas han kommer gilla det men när han fick presenten var kortet roligare, att bita i! ;) Grabbarna lagade en god middag som bestod av rådjursstek, som var mycket gott! Maritha gjorde en smarrig chokladmousse till efterrätt och jag fixade chips, grönsaker och dippa till Melodifestivalen! En trevlig kväll med massa gott, massa törl, massa skratt och så klart RÄTT låt som vann!!
I söndags sken solen så vi tog en lång härlig promenad på förmiddagen och njöt av solen och att våren är på väg! Sen åkte vi hem till Hoffa och kollade hockeyn, E hejar ju på HV och ALLA andra på FBK så det var ju en bra match, om man håller på FBK! ;) ( får se om E blir gladare i kväll när lagen möts igen!)
Sen direkt till E`s föräldrar på söndagsmiddag, Karin, E´s syster var hemma i helgen och hälsade på, då hon annars bor i London, så det blev massa god mat och prat med familj och släkt! I söndagskväll somnade vi gott efter en helg full av god mat, vänner och familj!
I går när jag kom hem från jobbet bjöd min kära sambo mig på lyxmat en vanlig måndag och det var jätte mys framför tv;n med levande ljus, jätte god mat och jag... ja somnade i soffan! Vaknade till efter en timme av att E stod lutad över mig och sa till mig att " du kunde väl i allla fall hålla dig vaken under programmet vi såg tillsammans!" ;) OJ då, jag var visst rätt trött efter en måndag med full rulle på jobbet.. I dag har vi liksom i går varit ute hela dagen på jobbet med barnen och åh vilket skönt väder!!
Jag får Energi både från solen och från min kära E nu, så den energin får jag hålla fast i nu känner jag. Så nu blir det ner i tvättstugan och tvätta, vardag igen men tyvärr utan E igen.. men TACK älskling för flera underbara dagar tillsammans ! ♥


Rådjursstek var mums!

Ture !

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se