Härligt vårväder, sommartid och våffeldagen!

2012-03-25 / 19:05:05

I morse när jag vaknade och tittade på väckarklockan så var den 8 men klockan på min iphone var 9!!? Sommartid inföll ju i natt så det var dags att ställa om alla klockor till sommartid! ;) hm, hur ska man kunna somna i kväll då...kommer nog känna av tidsomställningen i kväll och i morgon..
I går träffade jag min bror och hans två döttrar och det är ju verkligen inte ofta tyvärr, så det var kul att träffa små tjejerna! Vi var hos mamma och jag lekte med Hanna som är stora tjejen nu och lilla Tilda som oxå börjar bli stor nu! Sen skulle Tilda sova så jag och mamma tog med Hanna till M-skogen och tittade på djuren och gungade! Även jag gungade och det är ju inte varje dag! ;)
Strålande sol, varmt och riktigt fint vårväder har det ju varit hela helgen så det har varit så härligt och gett massa energi! Jag och mamma tog en härlig cykeltur och våren är verkligen här nu, såg även små "tussilagoblommor" och jag köpte påskliljor att ha på balkongen.
På kvällen unnande jag mig goda "revbensspjäll" som jag käkade framför en bra film. I dag har jag läst massa i min "braiga" bok och solat på balkongen. Va hos mamma en sväng och fick "Våfflor" till lunch, MUMS! Det är ju ett måste på våffeldagen tycker jag! Men en gång per år räcker med våfflor då det är så mättande. 
I eftermiddag trots strålande sol har jag städat, städat och städat.. tråkigt men ett måste! Nu blir det soffan och ladda upp inför kommande jobbvecka! Längtar efter min sambo E nu! Men OM en vecka och några dagar kommer han hem! ♥







 
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se