Rensat,vänner och sol!

2012-03-18 / 17:31:45
Denna helg har gått i ett samtidigt som jag tagit det lugnt! I fredags kväll såg jag och E på film "tillsammans"! Vi såg båda två på Arne Dahls nya film, samtidigt fast jag hemma och han i kalmar! Japp så kan man också göra och efter tre timmars film en fredagskväll somnade jag gott.. i går när jag vaknade var det värsta skitvädret, mulet och trist. Så jag passade på att RENSA! Rensa bland alla kläder och jag gick igenom alla sommarkläder, provade och rensade. Så det tog hela lördag förmiddag men åh va skönt när det är gjort så bort med alla vinterkläder och fram med vårjackor och gympaskor! Skönt att kunna rensa bort och slänga bort! För att även om jag kom fram till att jag har MYCKET vår/sommarkläder som linnen och shorts, så vet jag att jag kommer garanterat fylla på med massa nytt under våren nu. ;)
Sen åkte jag till min vän Lotta och vi kollade på hockeyn som gick på tv;n, en bra match med ett spännande slut..fast förlust till FBK. Så E var gladast och alla andra besvikna på att FBK förlorade. Fika och massa "törl" blev det så klart under hela matchen!
Sen åkte jag ut till Mia i går kväll och hälsade på henne och kusinerna. Min morbror som bor i Borås var där och hälsade på med sin fru och dotter. Jag har inte sett min lilla kusin Rebecca på två år nästan så hon har hunnit fylla 5 år så stora tjejen och i Theresas mage ligger en bebis, så i september ska Rebecca bli storasyster så det var hon jätte glad för! ;) kul! Vi åt en god middag allihop och sen hade min kusin Sofia gjort en god efterrätt med maräng och grädde. Sen gjorde även jag och Mia chokladpudding, vilket jag älskar! MUMS! Så det var en trevlig eftermiddag och kväll med vänner och släkten!
I dag åkte jag till min vän Anna för en fika, vi satte oss ute i solväggen i över 2 timmar, pratade och skvallrade ! ;) Det riktigt bränner om kinderna nu känner jag!
Åkte förbi min mamma och fick en god middag så det va gött att slippa laga mat själv i dag kände jag.
NU ligger jag raklång på sängen för jag har fått så Jävla ont i ryggen!!? Så det gör ont på ena sidan /typ i skulderbladet/ så det blir nog ryggläge resten av kvällen framför tv:n och vila...



 
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se