En varm sommarhelg!

2012-05-28 / 22:06:17
Åh vilken sommarvärme vi haft i helgen och underbara solen som både värmt och bränt! I fredags hade vi myskväll med god mat och tv slapp. I lördags trotsade vi solen och grejade hemma faktiskt, i garderoberna och med lister, golvet i hallen som E lagt i fredags när jag jobbade. men sen tog jag en promenad i solen och njöt på balkongen. Vi mötte upp våra vänner Hoffa, Anna och Benjamin för en picknick och grillkväll på Mörudden. Vi hade en fin och mysig kväll vid vattnet med god mat, skratt och massa törl! Vi gick sedan bort till Möruddens brygga, uteserveringen där vi satt, pratade och skrattade gott åt Benjamin som röjde på :) och njöt av en fin solig kväll vid vattnet. Sen blev det soffan och naturligtvis följde jag Loreen när hon sjöng och VANN hela tävlingen med så mäktigt övertag och det var riktigt häftigt med alla 12 or och poäng och att hon tog hela Europa med storm! Så kul för Loreen och Sverige!!!
I söndags njöt vi av solen och värmen, vi åkte upp till stugan, hälsade på E´s föräldrar en sväng. Sen packade vi ner lunch i picknickkorgen och la oss i parken vid oss i solen och njöt av lediga dagen i solen tillsammans! ;) På kvällen var vi hos mamma och grillade, åt gott och drack ett gott rosé vin i solen! En bra, trevlig och mysig helg i sommarvärmen med varandra, vänner och familj.
E åkte tillbaka till Kalmar i eftermiddag, för hans SISTA vecka i Kalmar och i skolan, ska bli så skönt för honom att vara klar med kursen och för mig med så han kommer hem igen, skönt att bli TVÅ igen!
Denna veckan, jobba för fullt men vart tog värmen vägen då?!




I söndags njöt jag och E länge i solen i parken, åh vad jag gillar doften av syren och sommar!

Jag plockade fina, härliga liljekonvaljer vid stugan. Nu doftar de ljuvigt i köket!

Jag i solen vid stugan

Benjamin röjde på möruddens brygga och vi skrattade gott! ;)

Jag och Anna njuter i solen på bryggan.

Härligt väder, fin utsikt, god mat och trevligt sällskap i lördags kväll!

Jag mumsade mycket vattenmelon medan grabbarna grillade.

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se