En helg med vänner och en bok jag inte kan släppa!

2012-05-13 / 19:25:49
En bra och trevlig helg med vänner har det varit samtidigt som jag har tränat och vilat ryggen. Försökte mig på att städa mina garderober och rensa i går.. Jag började men en ny bok " Varför gråter inte Emma?" om Arbogatjejen och mordet på hennes barn Max och Saga... åh vilken stark bok, det går inte att lägga i från sig den knappt och det går inte att släppa den...läsvärd, tänkvärd och den berör. Härliga långpromenader i skogen har det blivit och det är så skönt att gå i skogen, det gör min rygg gott! Plus att mina nya skor är kanon bra! ;)
I går kväll var jag hos min vän Lotta och käkade massa god plockmat och räkor. Mycket törl och prat blev det hela kvällen lång, mycket trevligt! ;)
I dag har jag varit på IKEA, mötte min vän Karin och lilla Julia för en fika på Ikea restaurangen med massa prat och skratt, lite shopping hann vi också med så klart!;)
I eftermiddag cyklade jag ner på stan och mötte upp min vän Elvira. Vi satt på cafe i solen och snackade om allt. Det var grannyra med Postkodlotteriet i dag på torget, då Grums vann 50 miljoner! Så det var underhållning med David Lindgren och Top cats som sjöng. Sen var det inspelning från torget med Rikard Sjöberg och Magdalena Graaf på plats. ;) Jag tyckte det var kul att se Maggan "live" eftersom jag följer hennes blogg varje dag så känns det som man känner henne, ;) Så jag tog massa kort på henne och hennes familj. Jag och Elvira tog även kort på "kändisarna" ;) Vi skrattade gott och när det var dags för prisutdelning var det kul att se vad mycket pengar de vann!! Härligt!! Det var riktig fest stämning på torget i kd i dag men det blev bara kallare och kallare och mer blåsigt så till slut var det helt svart på himlen och vi frös så!! Nu är jag hemma efter en heldag och dagen har gått i ett så nu blir det middag och slappa i soffan!






/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se