1 maj 2012

2012-05-01 / 16:32:50
Idag är det en stor sol, inte ett moln och varmt ute! Sommaren kommit redan kanske!? Skönt är det i alla fall. Det börjar bli grönt på träden och fint överallt ute nu! Vi har i dag kommit hem från vår härliga minisemester på kusten och E har nu packat om och åkt mot Kalmar igen, och skolan... men han är snart hemma igen! Vi har haft en kanon bra långhelg/semester/Valborg och E`födelsedag i Strömstad i stugan. Jag har ju tyvärr varit förkyld med halsont, feber av och till, jätte hes och ont i ryggen :( Men lite bättre med förkylningen i dag så nu blir det soffan och VILA ännu mer så jag klarar jobbet i morgon, jag öppnar förskolan dessutom. Ryggen är det bättre med av och till men jag fortsätter med mina ryggövningar och jag kan bara sitta en kortare tid, så mycket vila men ännu mer promenader i veckan blir det förutom att jobba!
Det har varit en underbar, mysig och bra helg med mycket kusten energi och massa gott på grillen!Första mjukglassen för i år,shorts premiären och lunch på uteservering, så våren är här och sommaren på god väg!




Promenader i skog och på klipporna blev det.

Besök inne i Strömstad stad och i hamnen blev det.

Första mjukglassen blev det. ( Denna dag var jag såå förkyld med hals ont så jackan och halsduken fick vara på trots värme och sol!)

Sola och njuta i solväggen blev det. ( Shortsen och t-shirt på ;) !)

Mycket gott på grillen blev det varje kväll!MUMS!

Min kära E`s bästa plats, uppe på berget vid stugen i Strömstad! Där skulle han kunna sitta hur länge som helst tror ja och visst är det så vackert och fint!

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se