Lugn helg med sol och regn!

2012-06-17 / 21:56:43
I lördags var det återigen dags för statsloppet här i kd och det betyder folkfest och massa spring! ;) Så jag cyklade ner, satte mig på gräset och kollade alla tappra människor som sprang, som kämpade i statsloppet och det var massa folk överallt, musik och stämning. Sen åkte jag och hämtade min kära sambo som kom med tåget från Oslo. Vi tog en promenad när solen tittade fram senare på kvällen och kollade in bryggan i m-viken. Min mamma har äntligen fått båtplats efter att ha stått i kö i flera år, så nu ska hon köpa båt! Det ska bli kul att få tillgång till en båt och att komma ut på vänern och vattnet i sommar! Tur att min kära sambo kan med båtar och sjöliv så jag kan känna mig trygg i båten, för jag själv är ingen båtmänniska direkt även om vi hade båt under min uppväxt. Men det ska bli gött med båt och att åka ut en tur på det öppna vattnet, se och uppleva vänerns alla öar vi kan ta oss till!
Vi avstyrde planerna för kvällen och bestämde oss för att bara "va" istället! E skippade fotbollen på tv:n för en kväll och vi åt god mat, kollade på film, myste och mumsade jordgubbar!
I dag har det regnat, ösregnat och solen sken för fullt förut så väldigt ostadigt väder. Mamma var här på en fika och sen har jag ägnat dagen åt att städa!!! Jag satt på balkongen ( 2 timmar!!) och skurade balkong räcket, balkongväggarna och golv så det blev kanon fint till slut och sen städade jag och grejade inne, så fint blev det! Min kära sambo har grejat med min bil i dag med hjälp av en kompis, så nu är avgasröret fixat och lagat, så TACK älskling och Rikard för det! Nu kan jag köra bilen utan att det låter massa! Tacos och fotboll i kväll då, eller jag sitter mest vid datorn.. Laddar inför en ny vecka på jobbet, denna vecka bara 4 dagars, då midsommar är redan på fredag!!
Älskar Svenska Jordgubbar, MUMS!
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se