Jordgubbar i massor!

2012-06-20 / 20:21:49




I dag har vi haft midsommarfirande på jobbet med barnen då vi sjöng sånger och dansade runt midsommarstången som alla barn gjort så fint med blommor! Sen frossade vi i jorgubbar, både fröknar och barn hela dagen lång känns det som ;) ååh vad jag älskar jordgubbar, det är verkligen sommar!! Kan inte äta för mycket jorgubbar och det måste köpas mycket nu inför midsommar på fredag. I dag är det sommarvärme ute och shortsen på! Vi har varit och köpt en flytväst till mamma då E ska hjälpa till att hämta båten i morgon som mamma köpt och köra den till M-viken där mamma fått båtplats! Vi har redan flytvästar eftersom vi har tillgång till båt vid E`s föräldrars sommarstuga men mamma ska ju så klart få en egen, eftersom hon nu är båtägare och dessutom fyller hon år på söndag!
Nu har vi suttit ute i solen och faktiskt mumsat pizza.. kände inte för att göra mat i detta fina väder, och nu ska vi se film som vi hyrt och mumsa popcorn.. i dag är en speciellt dag för oss, som vi firar lite extra i bland! ♥

I dag, för 7  ½ år sedan var vi i London tillsammans då E jobbade där inom Ikea och vi några semesterveckor i hop, eller ja jag hade semester och han jobbade några av de veckorna, vi firade ett halv år tillsammans och satt nykära på en uteservering i London! Det var tider det! ;) Men jag älskar honom bara ännu mer nu efter alla år, när vi nu sitter här i vår soffa och ska mysa med film och popcorn en vanlig onsdag som denna! ;)




Jag i London, juni 2005!

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se