En härlig helg med fotboll och grillat!

2012-06-10 / 20:05:55
Det var gött att vara ledig i onsdags mitt i veckan tillsammans och vi grillade, åt gott och myste på kvällen.
Jag har sovit dåligt och hostat om nätterna hela veckan så jag var bra sliten i slutet av veckan, så jag prioriterade vilan, min hälsa så jag skippade personalsommarfesten med mina kollegor, tråkigt men sant så kommer jag att sluta där i juli.. det är vikarier som går före med sina LAS dagar så jag slutar på mitt jobb i juli... Men sen väntar semester, sen vikariepoolen igen så jobb det lär jag få igen! Men lite depp är det och energin försvann i slutet av veckan på jobbet... Så att E är hemma och stöttar är underbart för det är såå skönt att vara två igen! Hoppas han får jobb snart oxå men i fredags kom våra skattepengar så det var ju kanon nu inför sommaren! I fredags började fotbolls EM så här lär tv;n stå på hela dagarna/kvällarna i en månads tid nu!..
I fredags var jag så sliten efter öppning av förskolan och veckan med lite sömn så jag bäddade ner mig i sängen direkt efter jobbet vid 14, låg och plöjde massa One Tree Hill avsnitt från nya, sista säsongen resten av eftermiddagen/kvällen.. E och några grabbar satt i soffan framför fotbollen på tv;n så det är gött att vi har två tv apparater här hemma!
I lördags lika så, massa vila och one tree hill avsnitt.. sen åkte vi upp till E`s föräldrar i stugan och fick massa gott grillat, en kall cider, vi satt länge och väl på altanen och åt gott! Sen kom regnet men då satte vi oss inne, kollade mer fotboll och åt massa jordgubbar! Sov riktigt gott som vanligt i stugan med allt det tysta runt omkring.. Väldigt behövligt.
Nu är det ännu mer fotboll på tv, nyss ätit en god middag och snart blir det soffan... ladda inför en vecka med massa jobb, sommarfest med barnen och föräldrarna, två stängningar av förskolan tis och fre och umgås med min sambo mellan fotbollsmatcherna!
E hade köpt en gungstol i torsdags som han länge velat ha och den är riktigt fin och skön att sitta i!
När E nu är hemma och ledig så börjar renoveringen av vår lägenhet så häromdagen hade han målat, tapetserat, lagt golv och satt kakel på lilla toaletten så till veckan kommer han fortsätta med köket!
En månad av fotboll på tv, jätte kul!! INTE! ;)
Vi såg denna roliga och mysiga film i helgen!
Jag och E tog en sväng med båten på sjön vid stugan.
Grillat är godast!
Underbara serien är nu slut..
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se