Helgen med minnen, Värmlands upplevelser och bra film!

2012-07-09 / 11:33:26
I lördags kände vi för att hitta på något när det var mulet men ändå varmt. Vi tog en biltur i Värmlands fina skog/ natur och kultur. Vi åkte först och tittade på min morfars gamla sommarstuga som han och hans fru hade i många år och som jag har många barndomsminnen i från om somrarna. Stugan, trädgården, logen och grusgången..Jag har inte varit där på över 10 år men det såg ut som jag kom i håg det och det var kul att få komma tillbaka och gå runt och titta. De som köpte stugan bor där året runt och vi pratade med honom och han visade runt, så det väckte mycket minnen.. saknar verkligen min morfar som gick bort för 3 år sedan..
Sen åkte vi till Värmskog och besökte "Cafe Liljenäs i Värmskog" där de har Värmlands mest berömda Räkmackor! Vi har pratat om det så länge så det var dags för ett besök. Vi beställde en varsin "Räksmörgås Lyx" med massa handskalade räkor och oj va mätt jag blev och gott var det! Solen tittade fram och det var jätte fint med vattnet och skogen runtomkring. Sen åkte vi till Borgvik och besökte " Sliperiet i Borgvik" med massa kultur och gick runt och strosade där en stund. Sen åkte vi vidare genom skogarna och det är allt fridfullt och fint ute i de Värmländska landskapet.
På kvällen lagade E god mat och vi frossade i de två sista Liza Marklunds filmerna och Livstid var lika bra och spännande som boken och En plats i solen minst lika bra. Mumsade lördagsgodis så mellan filmerna var vi tvugna att ta en promenad då solen tittade fram innan den skulle gå ner, vi tog en kvällspromenad förbi M-skogen och Putte i Parken och vi hörde Timbuktu sjöng över hela området!
I går åkte vi till E`s föräldrar i stugan och käkade god lunch, slappade i stugan och på kvällen hann vi med en båttur på Vänern med mamma och solen sken så fint över vattnet på kvällen.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen cykla ner på stan!
 
Bilder från helgen: morfars stuga..
 
 
 
 
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se