Dagarna som varit!

2012-07-16 / 11:46:59
I torsdags åkte jag till M-skogen och träffade min vän Karin och lilla Julia. Lilla Julia är på väg att bli stora tjejen och ska börja på förskolan i augusti vilket kommer att gå galant tror jag då hon verkar helt klar färdig för att börja förskolan och en sån duktig tjej! Vi fikade på Naturum och gick även en sväng i m-skogen och skvallrade lite! Vi ses alltför sällan! Annars var det soffan med en bra film och en påse snask som gällde i torsdags, bra seg efter möhippan och dess förberedelser, men kul var det!
I fredags åkte jag ut till Mia, kusinerna och hundarna för en fika och massa törl! Trevligt som vanligt att umgås en sväng! Sen ringde min kära sambo och sa att han redan var hemma vid lunch, Så jag åkte hem till min sambo som var stentrött efter första jobbveckan borta och på länge! Det blev en slapparkväll med kvällspromenad, tacos och filmmys!
I lördags åkte vi till stugan, E`s föräldrars stuga och E`syster Karin med sambo och hans föräldrar var här från London för att hälsa på, Riktigt trevligt, mycket god mat och mycket engelska blev det så klart! En lugn och skön slapparhelg i stugan med både sol, varmt och skyfall av regn!  
Nu är det måndag igen och E jobbar hemma denna veckan och jag fortsätter min semester!
I dag skiner solen så jag ska njuta i solstolen på balkongen och läsa min bok!
Där sov vi denna helg, lugnt och gött vid stugan och vattnet..
Jag köpte mig en ny klänning till familjemiddagen i lördags i stugen!
Charlie leker på gräset!
Hundarna leker och mumsar gräs och jag och Mia pratar skit ;)
Julia fikar med mamma Karin och mig!
 
 
/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se