1e april 2012!

2012-04-01 / 18:33:42
I går var det strålande sol ute fast kallt, jag mötte upp min vän Elvira på stan och vi tog en shoppingsväng och en lunch på stan. Jag kom hem med ett par mörkblåa byxor och ett linne med härliga vårfärger.Sen på kvällen kom Elvira hit och vi käka god mat, mumsig efterrätt och drack ett glas vin. Vi såg en bra tjejfilm och snacka massa skit som vanligt ;) En trevlig kväll!
I dag är det 1e april och vädret har verkligen varit aprilväder i dag med kallt, blåst och snö!!!??? Som tur var så försvann snön fort den nådde marken men ändå :( I dag får man luras och jag läste ett roligt 1a april skämt  morse i från tidningen, på nwt.se så jag skrattade så jag grät! ;) Det va rätt kul faktiskt, att lilla Karlstad skulle ta över Vansbrosimningen, att tävlingen skulle hållas i klarälven och man skulle få simma både medströms, motströms och bortströms! ;) och att karlstad skulle ta över Lidingeloppet, Vättern runt och Vasaloppet! HA HA HA! Det var en rolig artikel och jag hoppas ingen gick på det! :)
Åkte ut till Mia och hälsade på i dag, tog en fika och pratade en stund, sedan åkte jag hem till mamma och kollade hockey men i dag var FBK riktigt dåliga !! :( de åker nog tyvärr ut på tisdagen när Brynäs spelar hemma match..  
Nu blir det soffan, middag och ladda inför en jobbvecka. MEN denna vecka jobbar jag BARA tre dagar, sen Semester, påsk och ledigt! ;) HÄRLIGT!

Jag fick ett sms/mms i dag från min vän Victor som i natt blev pappa!!! GRATTIS MIN VÄN ! Victor och hans sambo fick i natt 02,27 en son! Åh så roligt med en liten bebis kille och han va riktigt söt ;) 





Lördagsmys med fruktsallad och vin!

En riktigt bra tjejfilm!

Grått, blåst och snörusk blev det i dag ute.. April väder!?

Grattis Victor till din lille son!

/Fridas Vardag
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se